Czarne kwadraty zamiast Skilli

Zaczęty przez thc50, Kwiecień 13, 2010, 11:57:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

thc50

Witam !

Ostatnio musiałem odinstalować l2 i gdy zainstalowalem gre odnowa, pobralem patch podmienilem pliki gra nie dziala jak nalezy. Kilka skilli widze jako czarne kwadraty moj pasek buffów tez nie wyglada za ciekawie

Podejrzewam ze spowodowane jest to tym ze nie moge zrobic FullCheck dokladniej zacina sie przy pobieraniu pliku   "ServerName-e.dat" i caly updater sie wyłącza.

Słyszałem ze kilka osób tez ma podobny problem
Co mam zrobic w takiej sytuacji ??

gram na arenie x200

Prosze o szybką odpowiedz i z gory Dziekuje

ScovY

Problemy pewnie spowodowane są powstawaniem nowego serwera.
Musiał byś ściągnąć cały folder "system" i wkleić go do swojego katalogu z grą.
Zerknij na forum DN lub może ktoś udostępni Ci pobranie swojego folderu.
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

djk_25

u mnie też zacina się przy pobieraniu update. myślę tak jak kolega, że jest to spowodowane powstawaniem Valkirii.

Calmodi

ewentualnie pozostaje reinstall l2 ;p

thc50

Niestety Reinstall nie pomaga, bylbym wdzieczny jak by ktos  wrzucil na jakis serwer swoj folder z systemem, bo niestety moi znajomi nie graja w l2

thc50

To tez nie pomaga, ale myślę ze mogło by pomóc jak by ktoś "uploadnoł"  tylko te 3 pliki ze swojego systemu:

Skillgrp
SkillName-e
SkillSoundgrp

Proszę o pomoc przecież to tylko kilka kilobajtów

Calmodi

ale sluchaj jezeli pobrales system dragona to moje pliki ci raczej nie pomoga poniewaz sa identyczne, chodzi mi o to ze jezeli te 3 pliki sa w folderze z systemem dragona, ktory powiniennes pobrac ze stronki to powinno byc wszystko OK, jezeli natomiast nic Ci nie pomoglo to pozostaje jedynie renstall, ewentualnie sprobuj pobrac caly system jeszcze raz, jak nie pomoze tzn. ze najprawdopodobniej wina jest spowodowana innymi plikami   

thc50

A jednak mialem racje kolega udostepnil mi te pliki i wszystko dziala jak nalazy :D