przy wlaczanie resetuje sie komp

Zaczęty przez Bled, Grudzień 28, 2009, 11:22:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bled

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

lempartus

Ja jak tak miałem okazało się że szlak trafił wiatraczek na procku i w momencie gdy grę odpalałem, przy większym obciążeniu, komp się automatycznie resetował.
Może wytłumaczenie Twojego problemu jest równie trywialne ?
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Bled

tyle ze problem dotyczy ru offa , normalnie w inne gry da sie grac w tym tez l2 na innych serverach.
edit problem rozwiazany , komp resetowal sie przy wlaczaniu sie zabezpieczenia przed botem to przerzucilem plik na inna partycje i dziala;) lf aka :>

damoon

Walczyłem z tym problemem od dłuższego czasu. Ogólnie l2 zrzuca ustawienia albo do plików lokalnych albo do rejestru (nie wnikałem) i podczas odpalania widocznie ma problem z 'odczytaniem' tych danych i otworzeniem 'okienka' l2. Tymaczasowo radziłem sobie przez otworzenie innego klienta l2 np. ja korzystalem z klienta hellbounda, po czym zamykałem go i otwierałem ruoffa. Ostatnio zebralem siły i zrobiłem format ze swieza instalacja wszystkiego. Problem zniknal. Natomiast wiem, ze np. Arannel'owi format nic nie pomogl. Shit happends.

Yoma

Mi blue screena powodował game guard, rozwiązanie które mi pomogło opisałem tu : http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,31496.0.html

Azella

ja miałem ten problem jak zamknąłem l2 i otworzyłem w dość krótkim czasie na nowo.

Czyszczenie rejestru pomogło
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!