Authority - x2000 - Gracia Final

Zaczęty przez Genesiss, Marzec 13, 2010, 04:20:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

j3tuze

Ale nie masz co sie zaslaniac kims sprules sie i tyle ."Byc nie miec ,konsekwetnie ten sam schemat"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   http://www.youtube.com/watch?v=QEcmtpjcCtE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamal

Rickert, ale tak szczerze - co miał Avast na sobie, że rypał w tanków na SoFie po 2,4k?

Rickert

Ale ja wcale nie mówię, że tego nie zrobiłem, czy też się czymś przysłaniam. Ja nie mam czego się wstydzić, ani bać, zrobiłem to co chciałem, dałem sobie itemy, może w końcu pr0 admini zrozumieją, że mi się nie daje Gm'a. :)

P.S. Genesis robił 2x więcej wałków niż ja. Tylko że ja, w cale się do tego nie boję przyznać.

@Kamalgi
Baium, Ant queen. Bow na 20, set na 10. Certy, all + power, skille clanowe, wszystko jechał w power, nawet fortke robiliśmy pod to. Wyciągał ponad 7k p.atku.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Genesiss

pro moderatorze zamknij ten temat i idź spać bo do podstawówki jutro trzeba wstać mkay?

Rickert

Nie ma to jak argumenty, boisz się, że więcej brudów wyjdzie na ciebie, niż na mnie? Mam pomysł, porównajmy publicznie moje logi, do twoich. :)
Wiedzcie również, że Genesis praktycznie sam nic nie zrobił, wszystko mu pomagał robić zarkan.

Genesiss

pewnie.... Zarkan jako jedyny dobry i uczynny człowiek pomagał mi kiedy coś nie wiedziałem a Ty kurwo co mi pomogłeś?

Mikrus666

Pozdrawiam kur** wszystkich nabsów, którzy zaręczali, że nie potrafie grać i płacze mówiąc o itemach +++
Macie wszystko kawa na ławie.    Olga nie spodziewałem się tego po Tobie. EQ+30 i zostac zjechaną przez playera z dużo słabszym enchantem. Po porstu nie wiem jak to zrobiłaś. Nauczysz mnie??? :D
Jedyne co chce napisac Wam, że dorobiłem się max enchantu bez żadnej pomocy GMa ;] UB3R.   Plox flame, że jestem noobem =]   Szkoda że swoim palem na oly nie wjechałem ;D     
Siege Giran???  Jeden wielki ZERG GM-owskich postaci. Dziękuje, dobranoc, server to historia. I ta słynna MENTALNOŚĆ POLACZKÓW ( tak mówiono o mnie jak wyłożyłem wszystko o Gmach i odchodziłem z servera... )  Przegrywa, dostaje łomot i odchodzi. QQ  ----->  JESTEŚCIE LAMAMI!!!!!!!! :D

j3tuze

ale co tu porownywac kto większa szuja jest ? obaj siebie warci jestescie i tyle ,niepotrzeba wiecej dyskusji na ten temat "Byc nie mieć ,jesteśmy kwita"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   http://www.youtube.com/watch?v=QEcmtpjcCtE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rickert

Ale to kolejny przykład, że jesteś loladmin, i nie patrzysz na to, co ktoś umie, tylko na to, że jak ja gram z clanem na serverze, to zawsze coś się dzieje... :)

Genesiss

loladmin? skoro jestem loladmin to czemu mi pisałeś że mam najlepszy serwer high rate GF w polsce?

Eddie

Cytat: Genesiss w Marzec 22, 2010, 09:18:31 PM
Cytat: Rickert w Marzec 22, 2010, 09:12:24 PM
Sethia(super uber laska gene ak'a daj mi itemy = dam ci dupy

jeszcze raz ją obrazisz a pojadę tam do Ciebie na wieś i Ci wszystkie 3 zęby powybijam wieśniaku -_-'any

Hahahahha forumowy fighter zomg ban him!!! Rickert ja bym na Twoim miejscu już z kraju uciekł :D btw szkoda chwile pogralem ale zwatpilem w ten serw xD

Rickert

Cytat: Genesiss w Marzec 22, 2010, 10:07:05 PM
loladmin? skoro jestem loladmin to czemu mi pisałeś że mam najlepszy serwer high rate GF w polsce?
Gdzie ja tak napisałem? :(
@Eddie
Mi już na ts bilet kupują.

Genesiss

PuFF

Nie klucie się już, to jest forum a nie burdel

Kamal

Cytat: PuFF w Marzec 22, 2010, 10:21:52 PM
Nie klucie się już, to jest forum a nie burdel
W burdelu co innego robią...

OFFTOP off