Klany RPG Club x5

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 09, 2010, 04:25:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gustd

fakt faktem random. ale ogarniają swoje postacie, kazdy gra 2-3 lata i więcej, kazdy z nas farmił bossy, kazdy ogarnia PvP i PvE. zobaczymy jak to wyjdzie. QQ :<

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

lasgopwn

gustd

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

lenar

hahha random const....

a dlaczego random? dlatego ze ktos niedawno zarejestrowal sie na forum? aaaa soorrrrrryyyyyy, dla niektórych pojęcie random to inne okreslenie noskill'a nooba itp yep? ....

btw po czym oceniacie ludzi? .. ze ktos jest  noskill itp ? hmm po ilosci literek w nicku?... bo zadnej innej pdstawy raczej nie macie.... i nie pierdolcie ze jakies tam pt zaliczy fail przed 40 itp bo raczej nie macie takiej wiedzy...

RenifeRx

Random - losowe.

Random pt to party złożone z przypadkowych ludzi.
Nie spinaj się tak bo Twój pot widzę na swoim monitorze. I w ogóle to się tyczy wszystkich spinaczy a jest ich w tym topicu over 9000.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

lenar

no co ty random to losowe? no wai

a jesli chodzi o spiny to raczej ty z rorza/rurza czy innym tłukiem  jestescie pr0spinator's bo random dla was jest gorsze bo ofkoz wy od  urodzenia sie znacie i od urodzenia napierdalacie w conscie, przebieraliscie sobie pampersiki etc. ale reszta to jebane randomy bo wy ich nie znacie :).

Tirius

Renii sam miał grać na początku w tym const.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

lenar

o jaaaaa przeciez to upokarzajace co reniferu? ale nieeee on jest za zajebisty na randoma...
kto pierwszy go ujrzał rzekł : on ma to cos ,on ma skillsy jak kaczyński wzrost i autorytet.

lasgopwn

niech ten serwer wspanie i zobacze gdzie bedą wszystcy napinacze :D

RaMi

Cytat: lasgopwn w Luty 17, 2010, 09:58:15 PM
niech ten serwer wspanie i zobacze gdzie bedą wszystcy napinacze :D
dobre :D tez jestem ciekaw :P

lenar

pewnie online.

btw Rami = snv=sexandviolence / exi l2j?

RenifeRx

haha ale wy się spinacie. Sam miałem być w tym party i czy gdzieś napisałem o nim coś złego ? Debile jedziecie po mnie bez powodu. Jesteście zajebisci ;d haha
Nie jestem w tym const tylko dlatego że klanowy const > random const. Możecie sobie jechać po mnie dalej ale póki to taki debilny flame to mi tylko ubarwiacie wieczór ;P
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

lenar

Cytat: RenifeRx w Luty 17, 2010, 10:12:21 PM
haha ale wy się spinacie. Sam miałem być w tym party i czy gdzieś napisałem o nim coś złego ? Debile jedziecie po mnie bez powodu. Jesteście -_-'isci ;d haha
Nie jestem w tym const tylko dlatego że klanowy const > random const. Możecie sobie jechać po mnie dalej ale póki to taki debilny flame to mi tylko ubarwiacie wieczór ;P

cala przyjemność po mojej stronie

nenef

poszukuje maryjusza zwanego razielemIII. widzial go ktos ostatnio?
Cytat: RazielIII w Październik 31, 2010, 05:21:33 PM
jestem klamliwa kur.wa
Cytat: RazielIII w Listopad 01, 2010, 04:59:05 PM
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

lasgopwn

po wysławianiu dexa dostał przydomek razielIV aka raziel czwarty od catalina  :o

nenef

maryjusz jest najlepszym polskim skoczkiem... prosze sie z niego nie smiac.
jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

Soluer

a racja Enefie ! chwalilem jego zdolnosci i zniknal !

RaMi

Cytat: lenar w Luty 17, 2010, 10:11:12 PM

btw Rami = snv=sexandviolence / exi l2j?
oczywiscie, bylem w snv. Gralem chwile na exi pare lat temu, cos w tym zlego?

nenef

maryjusz quitnal z 2 for w ciagu 10 minut, nie zripostowal tylko rozdaje mi minusy :< oj raziel, raziel !
jestem klamliwa kur.wa

lasgopwn

ja to mysle ze maryjusz mysli czym tu nas zaskoczyc jutro  :shock:

lenar

rami nic zlego tylko myslalem ze wiesz co teraz sie z snv dzieje i z FC

nenef

Cytat: lasgopwn w Luty 17, 2010, 10:29:06 PM
ja to mysle ze maryjusz mysli czym tu nas zaskoczyc jutro  :shock:
maryjusz bronil sie z alt acc przez pare min, ale szybko zrezygnowal. no nic pozostalo mi napisac : DOBRY SKOK MARYJUSZ.

jestem klamliwa kur.wa

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

nenef

nie quituj tylko ripostuj, bo nudno !
jestem klamliwa kur.wa

RaMi

Cytat: lenar w Luty 17, 2010, 10:30:51 PM
rami nic zlego tylko myslalem ze wiesz co teraz sie z snv dzieje i z FC
Wszyscy co zostali z snv/FC po exi to byli gracze swarmu na aerith/nanaki/celes noi na Lunie. Teraz raczej rozproszeni. Ale kontakt dalej trzymamy ;p