Klany RPG Club x5

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 09, 2010, 04:25:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ome1

na razie takie clany
PinkPandas
Exile
RedWing
Genezis
TeamZone
Preatoria
Pokeballz
Absolute(?)
FallenLegion
Mirage
CzechHorda
Tempest /Addiction
Enigma
Pokeballz
niema za dużo ani poziomem te clany też nie grzeszą wszystkich clanów nie znam znam co niektóre w sensie miałem ta przyjemność toczyc z nimi wary to moge stwierdzić że sa bardziej wymagający niż te clany co idą na dex mam na myśli ooww i ooc bo oni są tragiczni tragiczni i jeszcze raz tragiczni

nenef

Cytat: RazielIII w Październik 31, 2010, 05:21:33 PM
jestem klamliwa kur.wa
Cytat: RazielIII w Listopad 01, 2010, 04:59:05 PM
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

lifes

Każdy klan o ile się nie wykrusza co serwer nabywa jakieś umiejętności , mam więc nadzieje ze coś te klany pokażą oraz jeszcze jakieś zdeklarują swoja obecność na x5 i będzie ciekawie  :)

ome1

ciężko stwierdzić bo przeważnie składy clanów ulegają zmianie często dochodzą ludzie poleceni przez kogoś z innych clanów i nie zawsze są to ludzie co potrafią ogarnąć gre wiec czasami przeważnie takie clany sie uwsteczniają :)

Nervoson

Spoko teraz kadzy moze wystawiac minusy razielowi QQ ciekawe ile uzbiera.

A myslisz ze w takich licznikach online nie oszukuja?

jitan0

ETC byc moze pojdzie na x5 jezeli na x30 nikt nam nie postawi wystarczającego oporu. na razie cala nadzieja spoczywa w aragami, który jako jedyny trzyma jakikolwiek poziom ( ludzie z retaila ).  Jednakze jest to malo prawdopodobne by cale ETC łącznie z Jacky przeszlo na x5

Odnosnie absolutów, tempest itp: epic failure is incoming :>

btw, jakby ktos chcial ustawic pvp 9vs9, 9vs18 bez uzycia hero skilli ( x30 ) i sfrapsowac na pamiątke, pm noiZz in game

peace

Krigan

Cytat: jitan0 w Luty 07, 2010, 11:59:41 PM
ETC byc moze pojdzie na x5 jezeli na x30 nikt nam nie postawi wystarczającego oporu. na razie cala nadzieja spoczywa w aragami, który jako jedyny trzyma jakikolwiek poziom ( ludzie z retaila ).  Jednakze jest to malo prawdopodobne by cale ETC łącznie z Jacky przeszlo na x5

Odnosnie absolutów, tempest itp: epic failure is incoming :>

btw, jakby ktos chcial ustawic pvp 9vs9, 9vs18 bez uzycia hero skilli ( x30 ) i sfrapsowac na pamiątke, pm noiZz in game

peace

"jakikolwiek poziom" hmmmm rozumiem że ty reprezentujesz poziom topowy tak?

jitan0

nie wiem jaki ja poziom reprezentuje, ale wiem jaki poziom ETC reprezentuje jako klan w porównaniu do tego servera. Podejscie klanów na rpg jest dla mnie nie zrozumiałe, to jest pierwszy server gdzie tak naprawde nie musimy kampic epików bo i tak wiemy że raczej nikt nie przyjdzie. Ludzie sie poddali, a tbh spokojnie mogliby powalczyc z nami poniewaz na kazdym epiku mamy nie wiecej niz 60 osob w cc.

I to jest zasadnicza różnica między privem a retailem, na lunie jeden baium trwal 28 godzin, jeden alliance był w środku i bij baiuma po wygranym pvp, a przeciwnicy lezeli na ziemi z rezami i przez ten cały czas go restorowali. ( baium padl 28 godzin po spawnie czy cos takiego ). Tutaj nawet nikt nie przyjdzie jak baium jest up bo godzina jest wczesna lolol.

Bulls

Poprostu ludzie maja Wazniejsze sprawy niz Baium na lol server x30 :)

RaMi

To nie jest powiedziane, ze pojdziemy (Lire pt) na x5 ale istnieje taka mozliwosc. Tak naprawde to coraz bardziej nas zalamuje ogolna sytuacja...bo staff bedzie ten sam, a to co sie stalo z party Nasa i osamy to jest raczej zalosne. Napewno quitniemy x30 jezeli Nas bedzie w jailu. To party jest dla nas najwazniejsze i nam najblizsze i wiemy, ze akurat oni botowac nie botowali (ciezko raczej robic to magami....)
Najlepszy jednak scenariusz, To odbanowanie pt Nasa i rewolucja wsrod enemy.

Krigan, bylo z wami coraz lepiej tbh, ale to co pokazaliscie na ostatniej frintezzie...to akurat byl zaden poziom... ile osob mieliscie w cc? z 80? polowa z tego zbuffowana, flaguje na nas, pada...druga polowa dopiero sie buffuje, bubble postawione na naszym force nie sflagowanym... Jakbyscie sie zgrupowali, zrebuffowali i zrobili to normalnie, prawdopodobnie byscie mieli ta tezze. Nasze 1 party trzymalo force USSR przez 10 minut az nasi sie zrebuffuja pod gk, taki byl plan i nam sie udalo...
Do tego zaczeliscie petition war... a to juz jest zalosne.

Sorry za post w tym temacie, ale raczej dotyczy tematu klanow, bo moze NF zdecyduje sie na x5.

RenifeRx

Komu na 30x by się chciało kampić baiuma 28h. Conajmiej połowa ludzi na 30x gra dla zabicia czasu w oczekiwaniu na 5x a wy chcecie poważnej rywalizacji :P
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

lasgopwn

no ale za nic to zaczej sie do jaila nei idzie :O

ome1

z tym się nie zgodzę bo jest dużo osób co siedzi za frajer i to w grze czy w życiu nieważne ;p aż tu przytoczę słowa dobrej nuty "...Dzieciak na gigant przez ojca pedofila Matki morderczynie nie ludzie a świnie Za to na chwilę trafiają do puszki Ukradniesz pietruszki i wyłapiesz więcej Nie sprawiedliwość aż opadają ręce..."  8)

RaMi

lasgo, niestety bywa i tak, ze siedzisz w jailu za nic. Oni sa tam za nic, tego jestem pewien 100%.

Bulls

HEH  GM tak z nudow ich dal do jail'a  xD

ome1

wystarczy że dostali dużo petycji to ich zbanowali proste ?

Grooßer

Cytat: lasgopwn w Luty 04, 2010, 04:51:07 PM
Grooßer wqurWIACZ MEMBER mowi o factors klanach :O

mhmm... no i? zwiedziłem więcej factor klanów niż Ci się zdaje, niestety jestem za mało aktywny w prime time na standardy obowiązujące w takich organizacjach i nie lubię farmić jak opętany, a nie mam zamiaru rezygnować z real life żeby móc napawać się swoim e-penisem wylevelowanym w grze mmo... a wq®wiacze to uber ekipa od denerwowania ludzi, więc gtfo .i.
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

ome1

też się na nich dobrze fragi nabija  8)

gustd

Cytat: lasgopwn w Luty 04, 2010, 04:51:07 PM
Grooßer wqurWIACZ MEMBER mowi o factors klanach :O

rozumiem ze bycie we wq jest uwłaczające? :S

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

nenef

Cytat: hachimitsuBoy85 w Luty 08, 2010, 10:54:22 PM
From what I heard, that MagicR lol clan from Luna at one point had almost all heroes from the server? that's before they started to ban MR heroes for the sake of the server balance?

As for RPG Club and Poketballz and Swarm? what server is that? Join RPG Club and you'll get a once in a lifetime deal... an exclusive, limited max 1000 people at rush hour server with more bugs than you can carry and extra lag on top:)) gl with that bad copy:))... I'm sure Swarm will come here.As for which clans will be factors? It depends on a lot of things... it remains to be seen... I for one hope all major clans come here, Swarm, Genocide, HC, RedCross... cos I prefer a challange... I hope we'll one day fight for Aden against the toughest opponent out there

:O coraz bardziej sie ciesze, ze wybralismy rpg...
jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

ome1

Cytat: nenef w Luty 09, 2010, 10:01:32 AM
Cytat: hachimitsuBoy85 w Luty 08, 2010, 10:54:22 PM
From what I heard, that MagicR lol clan from Luna at one point had almost all heroes from the server? that's before they started to ban MR heroes for the sake of the server balance?

As for RPG Club and Poketballz and Swarm? what server is that? Join RPG Club and you'll get a once in a lifetime deal... an exclusive, limited max 1000 people at rush hour server with more bugs than you can carry and extra lag on top:)) gl with that bad copy:))... I'm sure Swarm will come here.As for which clans will be factors? It depends on a lot of things... it remains to be seen... I for one hope all major clans come here, Swarm, Genocide, HC, RedCross... cos I prefer a challange... I hope we'll one day fight for Aden against the toughest opponent out there

:O coraz bardziej sie ciesze, ze wybralismy rpg...
hahahahahhaha dobry tekst żebym zdechł ~~

RaMi

nie mowcie mi ze to z forum dexa...

nenef

http://arion.lineage.ro/index.php/topic,771.msg29558.html#msg29558

8 strona, 3 post od gory ;D Nie jestem pewien czy dobry link wyslalem, bo mam bana i musze bawic sie w smieszne bramki proxy, a cos mi dzisiaj szwankuja :<

hf.
jestem klamliwa kur.wa

Madith

bede gral na jedym serverze ze swarmem ?? łałałiła :)

heehe :P
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

ome1

szczerze w to wątpię bo jak na razie swarm nie wybiera się na żaden server a jak coś to na pewno nie na dex'a lol  :o
Cytat: RaMi w Luty 09, 2010, 11:30:42 AM
nie mowcie mi ze to z forum dexa...
widzisz wszędzie mamy fanboy xa0x0a0xa0