L2Draconis mid x12 - Start 30.01.2010

Zaczęty przez Zarkan, Styczeń 22, 2010, 09:10:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zarkan

Co do l2dex i rpg okaże się w praniu. A co do TB to już przeszło ;).

TheAlchemist

Zarkan jezeli to twoj serwer to nie poelcam nikomu!!!!
Pamietam jak byles GM'em na L2Silesia ... ogolnie paranoja jak mozna byc gm i biegac 2 postacia na invulu ... gl

░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█▀▀ ░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░█▀▀ ░█▀▀ ░█ ░█ ░░░░█▀▀ ░█▀█ ░█ ░█ ░░░
░▀▀▀ ░▀ ░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀ ░░░▀░▀ ░▀ ░▀▀▀ ░

Zarkan

Chyba całkowicie mnie z kimś mylisz. To w sumie 1 mój GM i 1 serwer. Za pewnie nawet nie zajrzałeś na serwer a już oceniasz, chodź całkowicie się mylisz.

Sagittar

Gralem na Silesi i nie przypominam sobie gm'a Zarkana

HellSign

Cytat: TheAlchemist w Luty 14, 2010, 05:08:46 PM
Zarkan jezeli to twoj serwer to nie poelcam nikomu!!!!
Pamietam jak byles GM'em na L2Silesia ... ogolnie paranoja jak mozna byc gm i biegac 2 postacia na invulu ... gl

/epic fail

Cytat: Zarkan w Luty 14, 2010, 05:22:57 PM
Chyba całkowicie mnie z kimś mylisz. To w sumie 1 mój GM i 1 serwer. Za pewnie nawet nie zajrzałeś na serwer a już oceniasz, chodź całkowicie się mylisz.

:) musisz się z tym liczyć, że fanboie innych serwerach będą robić po xxx kont, żeby was zniszczyć. :)
Fajny serwer, nadal łatwo u was bronie s/matsy/recki zdobyć ?

p.s
Dex/rpg -> to po prostu factory będą, mam nadzieję, że wy się utrzymacie bo cieszenie się onlinem przed startem takich serwerów nie jest dobre:D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

rexatras

Cytat: HellSign w Luty 14, 2010, 08:03:40 PM
p.s
Dex/rpg -> to po prostu factory będą, mam nadzieję, że wy się utrzymacie bo cieszenie się onlinem przed startem takich serwerów nie jest dobre:D
[/quote

Ehhh a tak w każdym temacie będziesz tylko pisał o Dex/rpg ... wszyscy to już wiedzą, nudne to się robi

HellSign

Cytat: rexatras w Luty 14, 2010, 09:12:29 PM
Cytat: HellSign w Luty 14, 2010, 08:03:40 PM
p.s
[/quote

Ehhh a tak w każdym temacie będziesz tylko pisał o Dex/rpg ... wszyscy to już wiedzą, nudne to się robi

O rly, ja mu tylko odp. na poprzedni post str. 5 tego tematu.....

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Gandam

klan Tenebrae oficjalnie przechodzi na ten server, tak wiec zaprszamy ! :>
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Yuzm

online już ~800... serdecznie zapraszam :D

Shiny

Jedyny problem tego serwera to masowy dualbox (multibox okazjonalnie - wczoraj widzialem kolesia z 4 boxami ;p). Online pewnie miedzy 250 - 500.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Ryane

Czy ja wiem. Duzo ludzi spotykam co nie graja z boxem. Multiboxa jeszcze nigdy nie widzialem. A to, ze ktos za soba ciagnie 3 inne postacie nie znaczy, ze to multibox. Serwer dosc fajny, szybko sie rozwinal, milo sie gra. Bugow wiekszych nie widze, po za tymi typowymi dla l2j. Geodata srednia, widzialem lepsza, czasem mozna sie niezle zdenerwowac jak co chwile mob w scianie laduje ;/ Ale da sie grac i jak widac online rosnie, a nie spada;]

Zarkan

Cytat: Shiny w Luty 17, 2010, 03:24:16 PM
Jedyny problem tego serwera to masowy dualbox (multibox okazjonalnie - wczoraj widzialem kolesia z 4 boxami ;p). Online pewnie miedzy 250 - 500.

Większość "multiboxów" okazuje się graczami z sieci z ip. Np mamy grupę 4 studentów z akdemika. Jak już napisał Ryane powyżej wbrew temu wiele osób nie odpala dualboxa.

Cytat: Ryane w Luty 17, 2010, 05:17:42 PM
Czy ja wiem. Duzo ludzi spotykam co nie graja z boxem. Multiboxa jeszcze nigdy nie widzialem. A to, ze ktos za soba ciagnie 3 inne postacie nie znaczy, ze to multibox. Serwer dosc fajny, szybko sie rozwinal, milo sie gra. Bugow wiekszych nie widze, po za tymi typowymi dla l2j. Geodata srednia, widzialem lepsza, czasem mozna sie niezle zdenerwowac jak co chwile mob w scianie laduje ;/ Ale da sie grac i jak widac online rosnie, a nie spada;]

I tu co do geodaty masz niestety racje. Mam nadzieje że znajdę czas aby ją poprawić.

Gandam

tylko w ciagu 3 dni online wzrosl o 300 online! :> server zmierza w dobra strone! oby tak dalej!
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Ryane

Serwer coraz bardziej sie rozwija. I najbardziej cieszy mnie fakt, ze nie graja tu sami polacy ;]

Belfegor

456 graczy o tej godzinie to niezły wynik. Nawet wliczając db.

diabelek321

server zrobił się do dupy ponieważ wpadł klan tenebra i arsmoriendes , a z tymi klanami wiązał swa historie gm Zarkan dzieki czemu klany te dostają respawny epiow itp , ogólnie są faworyzowane przesz gm co można bez problemów zauważyć i to nie są bez postawne zarzuty ponieważ infa te wypłynęły od  ludzi korzy właśnie graja w tych klanach wiec zal

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Genesiss

wątpię że Zarkan dał komukolwiek jakiś item.  :D

Rickert

Dual tutaj dozwolony, więc. Jakby ktoś chciał sprzedać jakieś konto walić na pw proszę.

Genesiss

jak nie masz co z pieniędzmi to wiesz... wujek Michał zawsze weźmie

Rickert

Wystarczająco dużo Ci zapłaciłem byś mnie +sował ;x

Czy na serverze jest npc do zmiany profesji?

Kommodus

1,2,3 free zmiana poprzez wyskakujacy znak zapytania na ekranie :)

Aggress1ve

Rickert

Kommodus jak nie zmieniłeś gadu to odpisz, a jeżeli zmieniłeś to napisz: 6700100

Kto jest aktualnie "factor" clanem? Wszystkie rekrutują? Jak sytuacja na rynku?