Niespodziewany problem

Zaczęty przez Decimus, Październik 27, 2009, 09:48:13 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Decimus

mam taki problem, otóż niespodziewanie podczas gry w lineage zaczęła mi się gra zacinać, podczas exp postać mi się zatrzymuje i nie mam na nią żadnego wpływu do pewnego czasu gdy się odblokuje, natomiast problem bardzo często się pojawia, w między czasie mogę otwierać okienka inventory czy chodźby action poza okienkiem mapy, co jest powodem tego? jakieś problemy na serwerze, problem z moim kompem czy z moim dostawcą internetu? co wy o tym sądzicie. Wcześniej nie miałem z tym problemu

Podkreślam, że problem pojawił się nagle i męczę się z tym od paru dni

DO USUNIĘCIA POST

Vector

Mam taki sam problem, nie wiem jaka jest jego przyczyna, robiłem re-installa gry i patchy, skanowałem kompa i nic. Prosiłbym o pomoc w tej sprawy

lamie?

mi się zdaje że macie problem z kompem, bądź zły system wgrany. Może zróbcie formata ? Jeżeli pomogło napisz tutaj. :)
Mogę się mylić więc proszę o wyrozumiałość.

Też miałem taki problem tylko nie z l2, a z Cs 1.6  :P Zacinał i nie chciał się odblokować. Format pomógł może i wam pomoże ?

Edit#: a ile macie RAM i jaki procesor ? bo to może być przyczyną.

BigSmooke

.. We're all afraid of dark inside ourselves...

lamie?

wątpię, a jakie macie łącze ?

Stavi.VIP

to jest wina kompa. jak po formacie grałem w l2 to nie było żadnych problemów, ale minęło już trochę czasu i taki mały nieporządek się zrobił na kompie i zaczęło zacinać l2. jak zorbię kolejnego format to znowu będzie dobrze.

A gdyby to była wina neta to by często ich wyrzucało z gry albo by mieli lagi

lamie?

mnie też się zadaje że to wina kompa.
Dziwne nic nie odpowiadają ?:P
Zadziałało ?

Vector

Raczej nie jest to wina neta, bo podczas tych zawiech które mam internet mi działa normalnie, a co do komputera to sam nie wiem, mam nowy komputer, kupiony na początku września od tamtej pory nie robiłem formata.
Doszedł jeszcze nastepny problem, od czasu do czasu nie mogę w ogóle wejść na gre. Loguje sie i gdy mam do wyboru postać i chce nacisnąć Start nic się nie dzieje.

Edyms

Podpina sie z moim problemem.
Ściągnąłem L2 z fileplantet jak jest napisane na stronie DN i nie wiem co mam teraz zrobić. Mam plik L2_CT1_Hellbound-Live.rar. Domyślam się iż jest to iso gry jednak mój Nero 6 nie rozpoznaje tego iso i nie mogę go nagrać na płytkę.
Proszę o pomoc.

Thorns

Skoro jak podałeś plik mam koncówke .rar  wiec jest to spakowane archiwum, musisz użyc programu WinRar do rozpakowania

http://www.winrar.pl/winrar/pobierz

Po rozpakowaniu sądze ze wystarczy kliknac na SETUP i uruchomi sie instalka.

Pozdrawiam

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Edyms

Trochę źle się wyraziłem. Plik to:
L2_CT1_Hellbound-Live.zip.  Po otwarciu go rarem widzimy te pliki:

data1.cab
data2.cab
data3.cab
data1.hdr

Próbowałem go rozpakować ale pokazuje ze plik ma niewłaściwy format bądź jest uszkodzony. cały plik ma 3 973 402 KB
Sprawdzałem w nowszym NERO 8 również nie rozpoznaje jako ISO. help  :(
Wszystko podkreślam ściągnięte według wskazówek Draka (fileplanet) czy jak mu tam bosa DN.
Pozdrawiam

Thorns

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.