[Zapowiedź] Lineage 2 Astral World Kain / High / Epilogue / Start 1.02.10

Zaczęty przez Vivinia, Styczeń 27, 2010, 02:47:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

buchcio

Witam,
ferie za tydzień się kończą, nie mam w co grać, więc postanowiłem wrócić na stare śmieci śmigając w L2.
Szkoła i błąd l2.exe nie pozwoliły mi na to pomimo drastycznych środków  :x Pewnego dnia (tj. wczoraj) l2 się odpałił :D Wbijam na stronę GL'a, a tu zonk... x666 nas opuścił i oto znalazłem moje wybawienie  :D Mam podstawowy zestaw pytań :P
1. Jakich klas jest najwięcej?
2. Jak sprawują się nukki w pvp?
3. Palek lub SK będzie mile widziany?  8)
4. Kamael ma jakieś szanse? Chodzi mi głównie o Soul Hounda i Berserka/era (ciągle zapominam :/)
Pozdro  :)

P.S. Za jakieś 3 godziny wbiję :D L2 się do Epilogue aktualizuje, a jeszcze 1/4 została :)
www.linezeus.gr... Żegnaj, mój ukochany serwerze :'(
Żegnajcie, Legends of Tempest...

nobody1

1. jakoś dagerow chyba najwiecej biega
2. ja gram nukiem i nie jest tak tragicznie, chociaz z dagerami jest lipa bo czesto wyglada to tak - hide -> bluff -> stab  -> gf
3. support jest mile widziany ;p
4. kamaele over power (nie wiem, ktory z nich, bo nie ogarniam tej zgeyowanej rasy)

co do samego servera, to nie wiem dla czego tak malo ludzi na nim gra, bo wedlug mnie na ta chwile lepszego hr nie ma.

buchcio

O, L2 zupdatowany do najnowszej wersji ;)
Ludzie strzeżcie się! Noobek Buchcio wbija serwa  :D Jak zobaczycie jakiegoś walniętego kamaela, tanka lub sps'a, całkiem możliwe że to ja xD

Mały Edit ;)

Pierwsze wrażenie jest niezbyt miłe... Pustka... Lecz każdy nowy może to zmienić ;)
Ludzie są mili (stworzyłem postać i od razu pisali do mnie czy jestem nowy) i pomocni.
S80 jest dosyć łatwo zdobyć ;) Ale S84... To już inna bajka ;)
Zobaczyli, że zrespiłem się w mieście z flagą - pisali od razu czy nie pomóc mi z natrętami ;)
Ogólnie serv mi się podoba i jest inny niż te wszystkie polskie i zagraniczne servy na których panuje badziewna atmosfera i góruje donat :D
Mało ludzi online to nie powód, żęby tam nie grać ;) Serv stoi dopiero ponad tydzień. Wiele innych serwerów zaczynało ok kilkunastu graczy, a teraz jest ich po kilka setek, a nawet tysięcy ;)
Gorrąco polecam ten serwer :D

Klasa: SpS
Nick: Paike

No i zastanawiam się nad jakimś bufferem do polskiego clanu tam ;)
Piszcie propozycje, jakiego buffera potrzeba by dla polskiej ekipy :P

Leningrad

Cytat: buchcio w Luty 09, 2010, 10:26:48 AM
Witam,
ferie za tydzień się kończą, nie mam w co grać, więc postanowiłem wrócić na stare śmieci śmigając w L2.
Szkoła i błąd l2.exe nie pozwoliły mi na to pomimo drastycznych środków  :x Pewnego dnia (tj. wczoraj) l2 się odpałił :D Wbijam na stronę GL'a, a tu zonk... x666 nas opuścił
Cytat: buchcio w Luty 09, 2010, 10:34:57 AM
O, L2 zupdatowany do najnowszej wersji ;)
Ludzie strzeżcie się! Noobek Buchcio wbija serwa  :D Jak zobaczycie jakiegoś walniętego kamaela, tanka lub sps'a, całkiem możliwe że to ja xD

Mały Edit ;)

Pierwsze wrażenie jest niezbyt miłe... Pustka... Lecz każdy nowy może to zmienić ;)
Ludzie są mili (stworzyłem postać i od razu pisali do mnie czy jestem nowy) i pomocni.
S80 jest dosyć łatwo zdobyć ;) Ale S84... To już inna bajka ;)
Zobaczyli, że zrespiłem się w mieście z flagą - pisali od razu czy nie pomóc mi z natrętami ;)
Ogólnie serv mi się podoba i jest inny niż te wszystkie polskie i zagraniczne servy na których panuje badziewna atmosfera i góruje donat :D
Mało ludzi online to nie powód, żęby tam nie grać ;) Serv stoi dopiero ponad tydzień. Wiele innych serwerów zaczynało ok kilkunastu graczy, a teraz jest ich po kilka setek, a nawet tysięcy ;)
Gorrąco polecam ten serwer :D

Klasa: SpS
Nick: Paike

No i zastanawiam się nad jakimś bufferem do polskiego clanu tam ;)
Piszcie propozycje, jakiego buffera potrzeba by dla polskiej ekipy :P
cool story bro

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

gustd

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

WietrznyRajdowiec

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
Techno energi over 9k

gustd

moze nie wyrazilem sie wystarczająco zrozumiale, wiec powiem po waszemu.

" pierwsze lolhero na lolserwerze juz są, lol, flame, powaaaaa, retard"

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Shiny

kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

gustd

pp, gh, pal, berserk.

ale to chyba bylo jednorazowe hero, mi sie juz np odechcialo grac tam, bo nie ma z kim, a nie ma zkim bo rickert zrobil emoquit, bo nie ma z kim pvp miec :P

Shiny

kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

buchcio

Mi tam pvp się nie nudzi :D
W szczególności akcje, że goni się jednego typa, on deda chwila ciszy i zastanowienie kogo by tu zownić xD
Kamael nie jest overpowered tylko po prostu większość jego skilli działa jak należy ^^ Rozmawiałem z kilkoma osobami na KML na tym servie i oni też tak twierdzą ;)
Ale i tak pvp z AW jest przesadzone... Target, hide, czekanie w miejscu (nie ma sensu uciekać), blow za 9k, GF -  Na KML tak miałem :P Dwa razy udało mi się wyliczyć Hide'a i na czas odpalić Painkillera (nieśmiertelność na 8s) :D

Leningrad

Cytat: buchcio w Luty 11, 2010, 06:30:25 PM
Mi tam pvp się nie nudzi :D
W szczególności akcje, że goni się jednego typa, on deda chwila ciszy i zastanowienie kogo by tu zownić xD
Kamael nie jest overpowered tylko po prostu większość jego skilli działa jak należy ^^ Rozmawiałem z kilkoma osobami na KML na tym servie i oni też tak twierdzą ;)
Ale i tak pvp z AW jest przesadzone... Target, hide, czekanie w miejscu (nie ma sensu uciekać), blow za 9k, GF -  Na KML tak miałem :P Dwa razy udało mi się wyliczyć Hide'a i na czas odpalić Painkillera (nieśmiertelność na 8s) :D
cool story bro

kogo to obchodzi?:>

gustd

chcesz cool story? dzisiaj mialem party hero (4/5) na rb - nie wiem kurwa jakim cudem oni te hero wyfarmili, jezeli nie wiedza jak ubic rb Oo moze oprocz mnie ogarnial jeszcze bishop, ale dlugo nie pociagnal >.> i to jest kolejny argument zeby olać ten serwer - very fukked comjunity.

ale przyznać musze - przez pierwszy tydzien był fun, mi sie podobalo ^^

nobody1

nie wiem o co chodzi, server ma teraz chyba max 30 online, ale jednak wiem o co chodzi xD dobrze sie bawia (bawili) ludzie ktorzy raczej preferuja low/mid rate servery, bo kolesie ktorzy garja na hr, to normalnie nie potrafia sie odnalesc na tym serverze z zywym supportem i bez mana potionow, enchantow itd. gra tutaj wyglada jak na end game low/mid rate i to mi sie najbardziej podoba tylko ze z braku ludzi nie ma co robic, ot co. ja juz loguje sie tylko na oly i tvt, bo po za tym nic sie nie dzieje .

dziekuje dobranoc qq

gustd

Leningrad

Medium

Dokladnie, online wzrasta z kazdym dniem, a to chyba jeden z nielicznych serverow, ktory posiada wiele dzialajacych opcji z epiloga.

mpxx24

no już od kilku dni noszę się z zamiarem zagrania tutaj na nowo ^^
jakiś polski clan ?
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Xevz

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

Leningrad

WietrznyRajdowiec

co do tematu o authority
Buko lepiej klikac w konsole myszka anizeli w skille

A na Mediego szkoda slow, dziecko neta wpadne jutro na venta i go pocisne jak zawsze cya ide kuc

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
Techno energi over 9k

RazielIII

na oly dalej same tanki? qq znudziilo mi sie zabijanie ludzi F1 na oly :)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Medium

Cytat: RazielIII w Marzec 02, 2010, 07:56:16 PM
na oly dalej same tanki? qq znudziilo mi sie zabijanie ludzi F1 na oly :)
Wbij zrob postac i zabij mnie na oly plz.

Co do Derta -.> Twoja nadzieja to Rickert blokujacy topici xD PWN3D nawet boisz sie na GG ripostowac xD

WietrznyRajdowiec

nie siedzialem na gg idioto bo nie mialem qrw czasu nie kazdy chodzi do gimnazjum
co ripostowac screena z gry z moja facjata? mnie to jakos nie ruszylo
a gg nie sluzy do kontaktu z plebsem

jeszcze pare posciakow i poleci perma minusik fapfap

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
Techno energi over 9k