Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Cytat: Mundo Mundo Mundo w Lipiec 27, 2010, 02:44:04 PM
lold@2 buty u rammusa. przecież to się nie kumuluje o_O

ale sunfire'sy są niezłe, kiedyś kumpel na Eve miał 5 sunfiresów i butki haste5. jaakie rejdże na niego szły :D
taktyka tylko na noobow

Mundo Mundo Mundo

not. 5 sunfiresów=200 dmg na sekundę, a jak ktoś miał oracle to wpadaliśmy w 4 i się go ubijało. fun nie z tej ziemi był.

seken

Cytat: Mundo Mundo Mundo w Lipiec 27, 2010, 03:49:11 PM
not. 5 sunfiresów=200 dmg na sekundę, a jak ktoś miał oracle to wpadaliśmy w 4 i się go ubijało. fun nie z tej ziemi był.
Imo dolicz resisty ;p
A tak piszesz to zagram sobie zara meczyk Eve i zrobie jak mowisz. Gram na zalosnym Elo to moze ujdzie :D

Mundo Mundo Mundo

Cytat: seken w Lipiec 27, 2010, 04:06:30 PM
Imo dolicz resisty ;p
A tak piszesz to zagram sobie zara meczyk Eve i zrobie jak mowisz. Gram na zalosnym Elo to moze ujdzie :D
to sobie upgradnij build zamiast jednego sunfire abyssal scepter.

Shen

Imo dolicz resisty ;p
ward/oracel i jestes darmowy fragiem, marny dmg, postac strasznie latwa do ubicia, najgorszy championa w lol. Na sunfire wystarczy troche m.def i po zabawie.

Mundo Mundo Mundo

ale widzę shen, że ty dalej w gry nie grasz dla funu tylko o złote kalesony...

seken

Cytat: Shen w Lipiec 27, 2010, 04:41:12 PM
Imo dolicz resisty ;p
ward/oracel i jestes darmowy fragiem, marny dmg, postac strasznie latwa do ubicia, najgorszy championa w lol. Na sunfire wystarczy troche m.def i po zabawie.
Co Ci da m def jak przez minute bede biegal wokol Ciebie jak debil :D?

Shen

Cytat: seken w Lipiec 27, 2010, 04:56:08 PM
Imo dolicz resisty ;p

Pierwsze co sie robi jak przeciwnik ma eve w teamie to zakup oracle/warda i 10sec nie przezyjesz.

Cytat: Mundo Mundo Mundo w Lipiec 27, 2010, 04:52:50 PM
ale widzę shen, że ty dalej w gry nie grasz dla funu tylko o złote kalesony...
Dla zabawy to mozesz z kumplami practice game zagrac, nie widze powodu zeby innym psuc gre bo chcesz sie eve pobawic.

Mundo Mundo Mundo

*facepalm*

idzie premade na randomów. eve kupuje sobie oracle i ma wyjebane na wardy, jak ktoś do niej podbiegnie z oracle to się robi ninja wjazd na chatę i po oracle. podobnie to będzie działać premade vs premade. japierdolę...

harda logika ftw.

Shen

Wlasnie dlatego nie lubie grac z randomami, bo sie trafia na takich specjalistow jak ty.

seken

Cytat: Shen w Lipiec 27, 2010, 05:12:48 PM
Imo dolicz resisty ;p

Pierwsze co sie robi jak przeciwnik ma eve w teamie to zakup oracle/warda i 10sec nie przezyjesz.
Imo nie wiem w czym problem, oracle ktos kupi to go szybko ktos zabije, zobacz na poziom w ktorym gram...Jak trafiam na osoby gdzie ludzie po 2 pary butow maja.Z reszta chcialo by Ci sie marnowac 400 gold? Na dodatek ktos Cie zabije to 400 gold w plecy.

Mundo Mundo Mundo

Cytat: Shen w Lipiec 27, 2010, 05:32:46 PM
Wlasnie dlatego nie lubie grac z randomami, bo sie trafia na takich specjalistow jak ty.
tej, sheniku, tylko, że ja ci przedstawiam nie teorię, ale wypróbowany fakt podparty ładnymi przykładami co robić jak robić i po co robić a ty mnie od nupków wyzywasz. ;)

Shen

Cytat: seken w Lipiec 27, 2010, 05:36:27 PM
Cytat: Shen w Lipiec 27, 2010, 05:12:48 PM
Imo dolicz resisty ;p

Imo nie wiem w czym problem, oracle ktos kupi to go szybko ktos zabije, zobacz na poziom w ktorym gram...Jak trafiam na osoby gdzie ludzie po 2 pary butow maja.Z reszta chcialo by Ci sie marnowac 400 gold? Na dodatek ktos Cie zabije to 400 gold w plecy.
jak juz koniecznie chcesz sie bawic w sunfire to polecam tanka wziac ;p 

Zonk

Spoko teorie na teamt uzytecznsci eve.

Oracle kupuje tank w teamie na ktorego focus konczy sie przegrana teamfightu.

Tak wiec eve -> most usless hero ever 8)

seken

Cytat: Zonk w Lipiec 27, 2010, 06:15:15 PM
Spoko teorie na teamt uzytecznsci eve.

Oracle kupuje tank w teamie na ktorego focus konczy sie przegrana teamfightu.

Tak wiec eve -> most usless hero ever 8)
Podobno riot cos tam ma w niej zmienic.
edit: 6k Ip uzbierane jutro dozbieram te 300, a teraz pobawie sie w all mid no recall :P

Ryane

Co ta gra ma wspolnego z warcraftem? Sprawdzalem dzisiaj na battle.net i nie moglem jej znalezc, sama DOTA + inne ciekawe mody.

Shen

Wlasciwie to niezbyt wiele, ale jakis moderator sie nudzil.

seken

Cytat: Ryane w Lipiec 27, 2010, 07:56:08 PM
Co ta gra ma wspolnego z warcraftem? Sprawdzalem dzisiaj na battle.net i nie moglem jej znalezc, sama DOTA + inne ciekawe mody.
Z warcraftem to nic niema wspolnego.Gra dziala na zasadzie doty, mozesz wybrac rodzaj gry (3v3 czy 5v5).Wedlug mnie bardziej rozbudowana gra  ze wzgledu na np. mozliwosc sprawdzenia rankinku czy ilosci win/lose.Niema tak latwo jak w dotcie, ze mozesz kazda postac wybrac.Poprostu kupujesz je za punkty IP, ktore zdobywasz za zwykle granie.Grafika o wiele bardziej mi sie podoba.
Btw. Moze ktos z EU chce ze mna zagrac, bo te randomy to mnie dobijaja.Przed chwila pro gracz krzyczal (bardziej nazwalbym to emo rage), ze blitz jest najbardziej OP postacia, bo moze kazdego przyciagnac i zabic...

Shen

Op moze nie jest, ale jest tak samo wkurzajacy jak zilean.

Zonk

DotA jest bardziej skillowa ni LoL

Mundo Mundo Mundo

ale za to mniej zbalansowana.

seken

Wladek juz jest, pogral nim ktos? Ja jeszcze 300 IP musze zebrac.

Shen

Mi brakuje 4300 ;d Jak mi podejdzie to kupuje ten niebieski skin dla niego.

Nigdy nie uzbieram na te runy dla Shena co daja energie.

seken

Ta ja tez mam 30lv i niemam dla nikogo run...
Jeszcze 1 wygrana i jest 6300 IP kupowac czy nie kupowac.

Shen

Ja mam uniwersalne dla wszystkich zebrane, ale dla Shena chce te na energie, tylko drogie sa.