Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kazuPwNz

na eascie singedem też jechałem wszystko co się ruszało i wyszedłem z 1100 elo na 1400 a na weście ani razu topa nim nie wygrałem =D
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Vascius

Cytat: Shen w Grudzień 03, 2011, 04:33:26 PM
No to samo można powiedzieć o was gdzie po jednym normalu = trynda król top. Do tego nic go nie kontruje.
1.Nikt nigdzie nie pisał że trynda jest królem solo topa i że nic go nie kontruje.
2.Grałem nim ranki i to nie raz.
3.Ogarnij się.

xXxFelekxXx

Wychodząc z tej arcyciekawej rozmowy o tym jak to singed zabija trynde (chyba jak jest afk), wole irelke i volibeara na topie chociaż volibeara kontruje prawie każdy champ że slowem typu malphite :x .

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Dolendil

Trynd jest jedną z lepszych postaci na solo topa ale wystarczy kilka gangów i odciąć go od farmy żeby w mid / late byl unseless.

kazuPwNz

jeśli jest jedna z lepszych postaci na topa to jak go chcesz odciąć od farmy ? na każdą postać wystarczy kilka gangów... a trynde BARDZO trudno zganiczyć.
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Dolendil

Jest wiele postaci które są OP i BARDZO trudno je zganczyć, a jakoś nie w każdej grze trafiam trynde z końcowymi statami 10/0/10. Poza tym nie ma co dyskutować o tym jaka postać jest lepsza czy gorsza bo większość zależy od umiejętności czy potrafisz grać na danej linii i ofc na jakim poziomie grasz.  :P

Shen

Spoko ta nowa jungla, wbiłem Kayle to niezłe ganki szły ze slowem z Q, Singedem tez niezle z przerzutem i plamą.

kazuPwNz

ale mi się dziś teamy trafiają <3
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Shen

Ja dziś mialem trzy gry i w każdej trzy osoby bez mózgu i jeden ogarniający z którym jakoś ciągnałem reszte. Trzy gry Leona support bot i nie jest źle, a pomyśleć że chciałem ją oddać bo nie szło mi na top.

xXxFelekxXx

Cytat: Shen w Grudzień 05, 2011, 03:50:44 PM
Ja dziś mialem trzy gry i w każdej trzy osoby bez mózgu i jeden ogarniający z którym jakoś ciągnałem reszte. Trzy gry Leona support bot i nie jest źle, a pomyśleć że chciałem ją oddać bo nie szło mi na top.

Ja trzy i trzy do przodu :P w jednej miałem akali amumu i siona w przeciwnym teamie .. inteligetne osoby banowały ... a i tak win z 18:7 :P

Shen

Nie można już grać solo vs boty [`].

xXxFelekxXx

Lf info dlaczego jak odpalam streama na own3d.tv to mam black screena a jak dam w broadcast start recording replay to replay się normalnie nagrywa ?  :noob:

Vascius

Widzę że chyba dziś jest ten dzień w którym dostaje same warzywa. -100 ELO myśle że zrobię xD.

Shen

Ja dziś wygralem 4vs5, było jakoś 32-2 w killach.

kazuPwNz

co to do chuja ma być ? 1600 elo ?
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

mpxx24

ja na ponad 1650 dostawałem ludzi z top 10 więc...
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Shen

Może grał duo z kimś z niższym elo, bo to chyba tak działa  żeby teamy miały podobny poziom elo?

Rickert

Dobre tam itemy WW skladal.  8)

Tak, na takiej zasadzie dziala duo queue.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

kazuPwNz

ten ww się popłakał i itemy sprzedał cwel
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

JesseJames

Cytat: xXxFelekxXx w Grudzień 07, 2011, 03:50:31 PM
Lf info dlaczego jak odpalam streama na own3d.tv to mam black screena a jak dam w broadcast start recording replay to replay się normalnie nagrywa ?  :noob:

own3d.tv sux

na http://www.twich.tv/   placa za stream i jest o wiele prostszy
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

Rickert

Cytat: JesseJames w Grudzień 08, 2011, 08:16:57 PM

own3d.tv sux

Slabsza jakosc + mniej ludzi tam siedzi to raz, dwa Own3d.tv tez placi, trzy nikt z tego forum nie stawia streama by mu za to placili,  do prosow to jeszcze wszystkim nam tutaj daleko, a co dopiero felkowi, heuheuuheuhe.

Btw. olejcie elo w solo, traktujcie solo queue do poprawienia swojego skilla, nie wazne na jakim elo jestes, jezeli wygrywasz swoja linie to sie ciagle rozwijasz, jestem na 1550 elo i ciagle nie mam problemu z wygraniem lini na US, chce wbic 1600 w ten weekend, zobaczymy. Ale dobrze doublelift mowi, traktowac solo queue jako mozliwosc rozwiniecia sie, potem znalezc jakis team i cwiczyc 5 w teamie all na TS by zobaczyc jak wam idzie w grupie. 

mpxx24

nie ma ludzi :P a nawet jak są, to grają solo
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Rickert

Cytat: mpxx24 w Grudzień 09, 2011, 06:30:09 PM
nie ma ludzi :P a nawet jak są, to grają solo
Jezeli ograniczasz sie do kontaktow z tego forum badz forum.lol.polska.wtf.lol.lol. to wiesz.. :p

Na przykladzie znajomego, na poczatku udalo mu sie wybic ladnie z elo na 1700, gral z czolowka lola(chaoxy, hotshoty itp) Zagral ziomkiem z teamu v8 - aphroomo (atm nr1 solo queue US) i po grze dodali sie do friendow, dostal sie do teamu tylko pod ten nowy tryb rankedow(No moze i ten team nie gra za wiele, ale jest w teamie z chaoxem i oddone:D) i teraz jakby chcial znalezc team na 100% bylo by mu latwiej.

Zreszta bedac na naszym elo znalezienie/zalozenie teamu to nie problem. To tak jakbys w l2 szukal clanu. :p

JesseJames

Cytat: Rickert w Grudzień 09, 2011, 02:10:20 PM
Cytat: JesseJames w Grudzień 08, 2011, 08:16:57 PM

own3d.tv sux

Slabsza jakosc + mniej ludzi tam siedzi to raz, dwa Own3d.tv tez placi, trzy nikt z tego forum nie stawia streama by mu za to placili,  do prosow to jeszcze wszystkim nam tutaj daleko, a co dopiero felkowi, heuheuuheuhe.

Btw. olejcie elo w solo, traktujcie solo queue do poprawienia swojego skilla, nie wazne na jakim elo jestes, jezeli wygrywasz swoja linie to sie ciagle rozwijasz, jestem na 1550 elo i ciagle nie mam problemu z wygraniem lini na US, chce wbic 1600 w ten weekend, zobaczymy. Ale dobrze doublelift mowi, traktowac solo queue jako mozliwosc rozwiniecia sie, potem znalezc jakis team i cwiczyc 5 w teamie all na TS by zobaczyc jak wam idzie w grupie.

na own3d.tv max jest 720 a na twich 1080 :P  podobno placa za ponad 300 ppl nie jestem pewien dokladnej liczby
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

Vascius

Wow dostałem bana do 13 grudnia. Mam nadzieję że ci wszyscy idioci którzy mi się trafiali dostali dłuższe.