Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Cytat: kazuPwNz w Luty 15, 2012, 08:21:36 PM
haha felek jeszcze unranked n@@@@B :D ja już zawisłem na srebrze do końca życia nestety ;(

Za dużo trolluje :x

Cytat: Rickert w Luty 15, 2012, 08:16:59 PM
JA JESTEM CHETNY NA 5V5!

Ja też jak mi dasz supporta :x wczoraj graliśmy ranked team z gościem 1680 elo top rating 2028 , i gość nie umiał alistarem doskoczyć do typa i go podrzucić w tym samym momencie QQ

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Rickert

Na pewno nikogo lepszego ode mnie.  :afro:
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xXxFelekxXx

Cytat: Tirius w Luty 15, 2012, 08:42:05 PM
Kogo macie na topie?

I tak nie znasz to po co pytasz :p .

Rickert

Kk felek to znajdzcie support szybko! :p

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Luty 15, 2012, 08:49:54 PM
Kk felek to znajdzcie support szybko! :p

Szukam jutro będę 3 testował :P

Cytat: seken w Luty 15, 2012, 10:50:28 PM
http://leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=50780
VOTE FOR MEH!!!!!!!!!!!

Głosujcie na sekena ja już za głosowałem :D

Rickert

NAJLEPIEJ PRZETESTOWAC PRZECIWKO ZNAJOMYM! GO TESTUJ TYCH ZIOMKOW NA NAS!

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Luty 15, 2012, 11:13:47 PM
NAJLEPIEJ PRZETESTOWAC PRZECIWKO ZNAJOMYM! GO TESTUJ TYCH ZIOMKOW NA NAS!

Pierw sam go muszę przetestować potem się pomyśli :P , napalony rickert xD

seken

VOTE FOR MEH!!!!!!!!!!!
Teraz jak czytam te opinie o mnie, to az sie lezka w oku kreci, ze to na co pracowalem prawie 2 lata zostalo docenione.

bula

Cytat41 penta kills Singedem na ranked.
amazing

Rickert

Tirius

Cytat: bula w Luty 16, 2012, 04:32:10 PM
Cytat41 penta kills Singedem na ranked.
amazing
hah

stream
http://www.own3d.tv/live/233829/Poprostu_Timon
jakieś rankedy atm, później skrimy
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

thorm1989

Cytat: seken w Luty 16, 2012, 03:31:57 PM
VOTE FOR MEH!!!!!!!!!!!
Teraz jak czytam te opinie o mnie, to az sie lezka w oku kreci, ze to na co pracowalem prawie 2 lata zostalo docenione.

no niestety gimnazjum trwa 3 lata, jeszcze rok musisz sie postrac :(
.i.

seken

Przeciez ja nie chodze do gimnazjum  :oops:

thorm1989

to ze tam nie chodzisz, to nie znaczy ze z niego nie wyrosles :oops:
.i.

seken

Cytat: thorm1989 w Luty 16, 2012, 07:55:37 PM

Patrzac na Twoj poziom intelektualny to Ty pewnie od poniedzialku do piatku odwiedzasz podstawowke  :oops:.

thorm1989

Cytat: seken w Luty 16, 2012, 07:58:57 PM
Cytat: thorm1989 w Luty 16, 2012, 07:55:37 PM

Patrzac na Twoj poziom intelektualny to Ty pewnie od poniedzialku do piatku odwiedzasz podstawowke  :oops:.

musisz sie bardziej postarac gimbusku :(
.i.

seken

Nigdzie sie nie staralem, udowodnilem prawde i stwierdzilem oczywisty fakt.

Rickert

Juz rozumiem o co wszystkim chodzilo mowiac "seken to gimbus, nie graj z nim"  :oops:

seken

Rickert Ziggis 3/9, ja Wukong 5/5, 2/0 na topie vs gp.
ok 30 minuty mecz jest z lekka przewaga dla enemy, a mistrzu rickert wraz z kolega musza dac surrednera, bo trzeba ip farmic!
Aha i ciekawe kto tak pisze, bo jedyna osoba ktora mi przychodzi na mysl to Shen, ale tez mocno watpie.

edit:
Zeby nie bylo tutaj link:
http://www.lolking.net/summoner/euw/19916148#history
Caly czas plakal o to, ze ciagle go gankuja.

Rickert

l0l.

Gramy bez sipny, w miedzy czasie czekajac na streama, mamy bot janne + ez siedzacych na lini 24/7 vs sivirbo LB od nich z LS kampila mida, gralem ziggiem pierwszy raz bez AP run bo takowych nie mam(team wybral wczesniej topa i jungle) wygralem vs ryze potem wyfeedowalem i ogolnie lamilem bo mialem w dupie mecz, poczym wielki seken z pretensjami o surrender. :o

Ziomus chcesz -_-' oceniac kogos gre w last matchu? Np.

Skaczesz z E na LS + GP tracac na nich ulta, zamiast poczekac na LB i zrobic z niej insta deada, chcesz mecz gdzie gramy normalnie? Nie ma sprawy, zalatw piatke to zobaczymy, oh wait zapomnialem ze nikt z toba nie chce grac. :F

edit:

I trzeba byc niezlym -_-' by tryhardowac i ogolnie sie -_-'(denerwowac) na normal gre z randomami, tak mi jeszcze nie odbilo od tej gry. :o

seken

Cytat: Rickert w Luty 16, 2012, 09:26:59 PM
Gramy bez sipny, w miedzy czasie czekajac na streama, mamy bot janne + ez siedzacych na lini 24/7 vs sivirbo LB od nich z LS kampila mida, gralem ziggiem pierwszy raz bez AP run bo takowych nie mam(team wybral wczesniej topa i jungle)
Mogles napisac, ze chcesz topa/jungle, nic nie pisales wiec uznalem, ze sam moge wybrac linie.
Cytatwygralem vs ryze
Brawo! Jestem z ciebie dumny, wygrales mida ziggsem vs ryze, nastepny shushei sie szykuje!
Cytatpotem wyfeedowalem i ogolnie lamilem bo mialem w dupie mecz,
Wielka dzidzia walnela focha, bo go ciagle gankuja  hahaha
Cytatpoczym wielki seken z pretensjami o surrender. :o
Po co zaczynasz gre, skoro jedyne co potrafisz zrobic kiedy enemy wygrywaja to surrender?

CytatSkaczesz z E na LS + GP tracac na nich ulta, zamiast poczekac na LB i zrobic z niej insta deada
Instadeda na LB? Chlopie ja musisz trzymac na stunlocku, moje R nie wystarczy  hahaha
Cytat, chcesz mecz gdzie gramy normalnie? Nie ma sprawy, zalatw piatke to zobaczymy
Nie chce, nie potrzebuje, mam juz o tobie zdanie i zakonczmy ten twoj placz.
Cytat, oh wait zapomnialem ze nikt z toba nie chce grac. :F
Tak nikt nie chce ze mna grac, ze tydzien przed koncem s1 wbilem na 3v3 ranked zloto.Nie jest to zaden wyczyn masz racje, ale nie na eascie gdzie wtedy przy ~1500 dostawalismy teamy 1700, a raz trafil sie 1900.

edit:

CytatI trzeba byc niezlym -_-' by tryhardowac i ogolnie sie -_-'(denerwowac) na normal gre z randomami, tak mi jeszcze nie odbilo od tej gry. :o
Moje jedyna slowa, ktore do ciebie wypowiedzialem "nie invuj mnie wiecej do gier, thx"
Tu nie chodzi o tryhard synu, tylko o to, ze w lolu nie da sie rozegrac gry na poziomie, bo ty potrafisz grac tylko takie gdzie masz 10/0 i jest kompletny pubstomp.
Ja jak widze, ze enemy nas jada wole powalczyc chociazby 20 minut i przegrac niz dac surrendera jak ty.
Gdybym trajhardowal to bym siedzial na tym topie 24/7 i nie gral wukongiem, a po 1sze to bym was flamowal.

Jedyna rzecz ktora mnie -_-' prawie tak samo jak leave z gry, jest to oddawanie surrendera przy 1szym przegranym tfie.
Grasz dla funu? Zachowujac sie jak dzieciak, ktory musi wygrywac, bo porazki nie daja mu frajdy.
EoT z mojej strony, na wiecej postow, a raczej rage qq postow nie mam zamiaru odpisywac.

@down
Lekcja na przyszlosc synu:
Osoba ktora gra do konca =/= hardtry

Rickert

Uhhh czyli jestes jednym z tych butthurtow z rankedow w stylu "never surrender! DATS RANKED Y U WANT SURRENDER!" well siedzmy na ts i leci haslo, chce ci sie meczyc w tej grze jeszcze? naaah, surrender. I nagle poor seken nie mogl przy tryhardowac by wygrac normala.. SO SAD.

Zreszta, z kim ja gadam, wycinasz zdanie z kontekstu i na to odpisujesz.

YUP strzelilem focha, bo gram z bot lane janna + ez siedzacych 2v1 i przegrywajacych 2v1 linie, dlatego juz nie chcialo mi sie wiecej siedziec w tej grze. I tak, wole dac surrender w grze z randomami niz sie meczyc, kiedys sie smialem z slow Alariona o tej grze, teraz calkowcie go popieram.

Ja rowniez co do ciebie opinie mialem daaawno wyrobiona. I jak powiedzialem, chcesz tryhard gre czy jak ty to mowisz "bez surrendera bo przegrywamy" to 5v5 anytime,

Vascius

DRAMA TIME!

Tak na serio to myślicie że ktoś czyta wasze QQ wall of text?