Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

Cytat: thunderZ w Grudzień 13, 2012, 07:54:50 PM
i tak dota sux
Nom dota sux bo ogarnianie wiecej niz 4 przyciskow czy 1 postaci to hardkor. Inny wybor lini niz solotop mid jungle 2 bot to tez tatyki dla retardow, bo po co luzna metagame. Jezeli naprawde uwazacie, ze wybor itemow w lolu jest spoko, a w docie ssie to mi was zal bardziej niz micza mieszkajacego na wsi, ktory ma fobie przed gimbusami  :).

thunderZ

szczerze seken ? żal mi was, że przejmujecie się tym która gra lepsza, radzę wam się trochę odryć od komputera
Kto ma grochy niech da grochy, grochy kurwa bęc. Niech sypią się grochy, grochy kurwa bęc

seken

Cytat: thunderZ w Grudzień 13, 2012, 08:40:00 PM
szczerze seken ? żal mi was, że przejmujecie się tym która gra lepsza, radzę wam się trochę odryć od komputera
Gdzie ja napisalem, ze dota jest lepsza? Sam gram i w lola, i w dote, bo obie gry sa swietne, ale piszac, ze 'dota sux' albo, ze w docie bulidy wygladaja praktycznie jak w lolu to jestescie smutnymi ludzmi.

bula

żal mi was, że przejmujecie się tym która gra lepsza, radzę wam się trochę odryć od komputera
i tak dota sux
wait, what?

evilmg

Cytat: bula w Grudzień 13, 2012, 09:29:11 PM
żal mi was, że przejmujecie się tym która gra lepsza, radzę wam się trochę odryć od komputera
i tak dota sux
wait, what?

self ownage master

Shen

znowu tardy od doty przylazły bo ich dział jest martwy.

bula

Cytat: Shen w Grudzień 13, 2012, 11:47:15 PM
znowu tardy od doty przylazły bo ich dział jest martwy.
nie kazdy czuje wewnetrzna potrzebe wklejania screena tabelki po kazdym meczu i usprawiedliwiania sie ze przegral kolejna z rzedu gre przez team ;c

Shen

ale widze ze czuja wewnetrzna  potrzebe pisania o grze o ktorej nie maja pojecia i wrzucania jakichs nieaktualnych obrazkow z itemami ktorych juz dawno nie ma.

bula

Cytat: Shen w Grudzień 13, 2012, 11:53:56 PM
ale widze ze czuja wewnetrzna  potrzebe pisania o grze o ktorej nie maja pojecia i wrzucania jakichs nieaktualnych obrazkow z itemami ktorych juz dawno nie ma.
lepsze to niz ciagly placz )

xXxFelekxXx

Cytat: Kelly^_^ w Grudzień 13, 2012, 07:03:05 PM
a jakie to?
widze ze dobrze znasz gre

/edit tak sie gralo w sezonie 3. poza nielicznymi postaciami, ludzi siedzących tutaj raczej w blad nie wprowadzisz

Dert co to za sh1t jest xx więcej aktywnych itemów itp z lolu jak próbujesz flamować to chociaż wrzucaj aktualne rzeczy :(

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

thunderZ

połowa itemów z doty na powyższym obrazku gówno daje
Kto ma grochy niech da grochy, grochy kurwa bęc. Niech sypią się grochy, grochy kurwa bęc

bula

Cytat: thunderZ w Grudzień 14, 2012, 02:02:29 AM
połowa itemów z doty na powyższym obrazku -_-' daje
akurat z itemow z obrazka tylko jeden gowno daje

propsy dla znawcy doty

@Felek
ciiiiiiiiiiiiiiiii

baant

Dert co to za sh1t jest xx więcej aktywnych itemów itp z lolu jak próbujesz flamować to chociaż wrzucaj aktualne rzeczy :(
[/quote]

Obrazek z sezonu drugiego, a potek nie liczymy : )

Cam3ll

L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

Kelly^_^

Cytat: baant w Grudzień 14, 2012, 10:18:45 AM

jak chcesz mozemy policzyc:

hp potka
mp potka
DOTA 2 > DOTA 1
Cytat: Naito
Niestety żyję i mam się dobrze :P
:/

dont kaminzi

DredziQ

Solari było kiedykolwiek game changing itemem?:P

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

xXxFelekxXx

Cytat: baant w Grudzień 14, 2012, 10:18:45 AM

[/quote]

Od kiedy jest sezon 2 teraz w lolu ? Jest jakieś ~10 itemów więcej aktywnych obecnie więc cool story bro .

Cytat: Arimas w Grudzień 15, 2012, 12:40:05 AM
LF Carry build na Nami  :D

Niema takiego buildu , prócz jej q to reszta skilli w late nie robi żadnego dmg.

Arimas

Cytat: xXxFelekxXx w Grudzień 15, 2012, 12:52:19 AM
Cytat: Arimas w Grudzień 15, 2012, 12:40:05 AM
LF Carry build na Nami  :D

Niema takiego buildu , prócz jej q to reszta skilli w late nie robi żadnego dmg.

Wiem :<

btw. fajnie się supportuje Dravena :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kamal

Heime + Banner of Commands = OP

Alarion

Cytat: bula w Grudzień 13, 2012, 11:57:38 PM
Cytat: Shen w Grudzień 13, 2012, 11:53:56 PM
lepsze to niz ciagly placz )

A jak ja pisałem, że QQshen to tylko płakać na tym forum umei i zmieniać gry co miesiąc, to było, że się czepiam   (((

a najzabawniejszy jest fakt, że komentuje wszystkie wydarzenia, jakby by był faktorem i się na tym znał : D

tak btw jak tam się gra po zmianach w lola? Kumpel mi coś tam opowiadał o niektórych zmianach w itemach i masterkach, ale jak wygląda meta game? Pewnie trza będzie poczekać do pierwszych turniejów, ale coś tam pewni streamują?  Jacy carry AD to top? Jakie supporty? Słyszałem, że Zyra  jest teraz grana na supporcie nawet regularnie.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Cam3ll

Cytat: Alarion w Grudzień 21, 2012, 08:26:03 AM
tak btw jak tam się gra po zmianach w lola? Kumpel mi coś tam opowiadał o niektórych zmianach w itemach i masterkach, ale jak wygląda meta game? Pewnie trza będzie poczekać do pierwszych turniejów, ale coś tam pewni streamują?  Jacy carry AD to top? Jakie supporty? Słyszałem, że Zyra  jest teraz grana na supporcie nawet regularnie.

Są 24 nowe itemy + remake starych i kilka usuneli, nowe masterki, nowa jungla. Co do mety to za dużo się nie zmieniło. Już podczas sezonu 2 grali zyrą i lux.
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

Arimas

VI i Nami zajebiście się gra

thunderZ

xXxFelekxXx