Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Xpecial I doublelfit grali bardzo dobrze, Dyrus nic szczegolnego ale solidnie, nie mial duzo bledow ani niczego, mid gral slabo a jungla to byla porazka imho :p

EU to jest jeszcze wieksza porazka niz saint, nie lubie ich topa tak mocno jak oddone :p

Imho Crubz jungla, Regi mid i by wygrali dzisiaj

wait i czy ja powiedzialem ze Alex Ich dobrze gral? Naw, tylko Diamond gral zajebiscie, ale tak rly zajebisice jak na allstar wypadalo, nie wiem why, Alex zawsze byl imba, na rowni z misaya w mojej opini.

edit:

nvm, korea bedzie vs winner of CLG*(NA:DDD) vs EU

CLG* - graja jak CLG, licza ze Doublelift wygra sam, zero planow na gre po lini, co bylo widac jak mieli 8k gold lead :s
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Maj 24, 2013, 07:26:50 PM
Xpecial I doublelfit grali bardzo dobrze, Dyrus nic szczegolnego ale solidnie, nie mial duzo bledow ani niczego, mid gral slabo a jungla to byla porazka imho :p

EU to jest jeszcze wieksza porazka niz saint, nie lubie ich topa tak mocno jak oddone :p

Imho Crubz jungla, Regi mid i by wygrali dzisiaj

wait i czy ja powiedzialem ze Alex Ich dobrze gral? Naw, tylko Diamond gral zajebiscie, ale tak rly zajebisice jak na allstar wypadalo, nie wiem why, Alex zawsze byl imba, na rowni z misaya w mojej opini.

edit:

nvm, korea bedzie vs winner of CLG*(NA:DDD) vs EU

CLG* - graja jak CLG, licza ze Doublelift wygra sam, zero planow na gre po lini, co bylo widac jak mieli 8k gold lead :s

Co do Alexa to , on nie grał za dużo kenenem więc przypuszczam że nie jego champion , poza tym picki mieli słabe w obu meczach,a Misaya gra gorzej na midzie niż Ambition , chodź WE jest lepsze teamowo niż CJ ENTUS BLAZE na pewno .

Ps. Nie wspominając że Chiny zagrały też dużo gorzej niż Korea.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Cam3ll

No i w końcu zobaczymy kto jest lepszy EU czy NA :D
Na topie będzie remis.
Na midzie Alex wygra.
Na bocie NA rozwali EU.
W junglii saint dostanie wp........ ^^
W teamfightach DL pocarruje i GG.
Zobaczymy czy coś się sprawdzi :D
EDIT: Cofam wszystko co powiedziałem ten swap linii oO
hahahaha gambit unika każdego hooka, a soaz i yellowpete zjadają każdego  hahaha
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

Rickert

soaz i pete to pomylka xd

Cam3ll

NA mistrzowie throwowania jak można z taką przewagą paść pod turretem znowuuuuu :D
:O Prawie xPeked

Rickert

ja jebie NA gra tak dobrze w fightach itp ale ich decision making to jest GG

Ale itak too good dla eu

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Maj 25, 2013, 09:33:54 AM
soaz i pete to pomylka xd

Tia :D ale w EU dzisiaj nikt nie gra dobrze , nawet diamond , poziom jak na solo q :D Doublelift vs 9 debili :D .

Cam3ll

Niech ktoś powie YP, że te hooki trzeba dodgować  :oops:

Rickert

Cytat: Cam3ll w Maj 25, 2013, 10:38:48 AM
Niech ktoś powie YP, że te hooki trzeba dodgować  :oops:

:DDDDDDD

ALe mnie wkurwia gadanie ze EU ciagle lepsze bo golda wiecej, oni jedynie wygrywaja towery i dragony gdzie nie ma nawet fightow l0l, kazdy jeden team fight dostana w pizde ale nah, bo EU ma wiecej golda wiec gra ich atm!

nvm, zjebali xd

DOUBELIFT KOCHAM CIE

WHY DIVE I NIKT TOWERU NIE BIJE

WEATWEGFAWERGFAWRE FA

xXxFelekxXx

Poziom tego bo3 jest tak żałosny że ręce opadają w porównaniu do korei chin azji ... eu i na gra jakby to było solo q... da fuq...

ps. Dostałem bana na 7 dni na eslu ... cool story to sobie zagrałem go4lola dzisiaj esl op

mpxx24

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Rickert

PENTAKIRUUU

PENTAKUIRUUUUU

EOOEOEOEO

Cam3ll

Przygotujmy się na excusy typu. No communication, Alex sick etc

Rickert

Pewnie bedzie, imho ruskie na 100% ze soba gadaly po rusku :D

Ale przed tym allstar cale eu mowila "ohh yeah, przeciez oni all po angielsku potrafia izi" :D Ja Soaza nie rozumiem, edward gada dobrze, yellowpete tez, alex ich tez, nie wiem jak diamond

xXxFelekxXx

Cytat: Cam3ll w Maj 25, 2013, 11:03:51 AM
Przygotujmy się na excusy typu. No communication, Alex sick etc

Wątpię że ktoś kto ogląda uwierzy w excusy :D , jedni i drudzy zagrali słabo , Doublelift mvp bo carrował :D jutro NA dostanie 2:0 od korei w to raczej nikt nie ma wątpliwości a EU będzie się musiało kwalifikować do mistrzostw bo są low. Czas zobaczyć w jakiej formie są ludzie z TPA.

Rickert

Pierdolisz, NA gralo dobrze juz wczoraj, gdyby lepiej robili decyzje chociazby tak jak dzisiaj(mimo, ze i tak to nie bylo najlepiej) to by wygrali z chinami.

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Maj 25, 2013, 11:12:23 AM
Pierdolisz, NA gralo dobrze juz wczoraj, gdyby lepiej robili decyzje chociazby tak jak dzisiaj(mimo, ze i tak to nie bylo najlepiej) to by wygrali z chinami.

Jak to wg ciebie co pokazali wczoraj i dzisiaj to jest "grało dobrze" to masz klapki na oczach najwidoczniej, pokazali tyle co i EU że poziom mixów z lcs jest na gorszym poziomie niż poziom mixów azjatyckich. Miejmy nadzieje że na mistrzostwach jak będą grali w normalnych teamach to nie pokażą tego samego co rok temu, bo porównując mixy są bez szans.

Rickert

lold, 1 gra early dla chin, potem comeback i ich late pick champy zaczely robic dmg, przegrali przez glupote, druga to przewaga i throw a ty mowisz ze oni slabo grali. ok

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=PzPSrWIwhek#t=12443s

DAYUMMM

Cam3ll

Zgadzam się gdyby nie throw NA w drugiej grze vs chiny to by wygrali.

mpxx24

Cytat: xXxFelekxXx w Maj 25, 2013, 11:14:27 AM

Jak to wg ciebie co pokazali wczoraj i dzisiaj to jest "grało dobrze" to masz klapki na oczach najwidoczniej
lololololol

NA grało nieźle
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

xXxFelekxXx

Cytat: mpxx24 w Maj 25, 2013, 12:47:05 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Maj 25, 2013, 11:14:27 AM

Jak to wg ciebie co pokazali wczoraj i dzisiaj to jest "grało dobrze" to masz klapki na oczach najwidoczniej
lololololol

NA grało nieźle

Dunno ja mam zupełnie inną opinie , ale w/e jutro i tak NA dostanie 2:0 stompa pewnie i też będziecie pisali że grało dobrze i były wyrównane mecze , każdy ma prawo do własnego zdania.

Cam3ll

Chińczyki too strong  :shock:
Mamy excuse, czemu EU przegrało? Przyczyna prosta Alex grał jedną reką

Djiinn

Zauważyliście kolory koszulek casterów?
Franc/TooHotForYou

Rickert

Flaga chin?  :D

Cytat: xXxFelekxXx w Maj 25, 2013, 12:48:55 PM

le w/e jutro i tak NA dostanie 2:0 stompa pewnie i też będziecie pisali że grało dobrze i były wyrównane mecze ,
Jak zagraja tak jak z Chinami to ofc ze tak napisze, czemu mialbym nie dac im credit za to jak im szlo?

Arimas

Cytat: xXxFelekxXx w Maj 25, 2013, 10:57:09 AM
Poziom tego bo3 jest tak żałosny że ręce opadają w porównaniu do korei chin azji ... eu i na gra jakby to było solo q... da fuq...

ps. Dostałem bana na 7 dni na eslu ... cool story to sobie zagrałem go4lola dzisiaj esl op
wai whut?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=06xF46tIkmA

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.