Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

seken

Nie  :P
Grasz dokladnie jak w DoTe, ale ja juz raz zagralem i od razu odradzam gry.Kompletny faceroll.
Bierzesz kogos na target i bum glowa w klawiature, a reka w lpm.Nie polecam, stracilem tylko czas.Gra 3v5 trwala 70 minut, wyobrazcie sobie co by bylo gdyby byl wyrownany team 5v5? Z 5h bym musial siedziec przed kompem...

Bacar

Ja gralem na CB ale mi sie kompletnie nie podobalo.

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

seken

Teraz jest OP, po 1szej grze uninstall ;p

Shen

Eve faktycznie jest zalosnie słaba, ale na moim elo gdzie jeden na stu kupi warda jest calkiem spoko.

taki build uskuteczniam, gunblade robie ostatni a stone pierwszy, ale ze ma skilla to go przenioslem pod 1

seken

Cytat: Shen w Sierpień 05, 2010, 02:10:27 PM
Eve faktycznie jest zalosnie słaba, ale na moim elo gdzie jeden na stu kupi warda jest calkiem spoko.

taki build uskuteczniam, gunblade robie ostatni a stone pierwszy, ale ze ma skilla to go przenioslem pod 1

Ja zazwyczaj robilem meja potem lich bane dalej rylai i potem roznie.

seken

Ahh niedlugo wychodzi Galio, ktos ma zamiar go kupic?  :P

//Soulern: Odnośnie kawałka szitu, który był wyżej i już go nie ma - ktoś chętny na 5%, 10%, 20% ostrzeżenia? Proszę bardzo, kontynuujcie swoją offtopową dyskusję =]
Mozesz jasniej powiedziec o co chodzi :shock:
//Soulern: O TO. (<-- klik) Wybacz, wykorzystałem twą wiadomość, bo tuż przed nią zakończyłem usuwanie wymienionego kawałka tematu, nic związanego z twoim postem. :P

Shen

Grałem przeciwko Galio i szału nie ma, nie kupuje go, wole runy dalej zbierac i moze kolejna strone dla run kupic.

Bacar

No Galio nie jest jakiś straszny. Najgorsza jest jego Rka. Nie dość, ze taunt o dużym range to jeszcze spory dmg... Reszta skilli taki normal :P Teemo mi się spodobał i teraz zbieram na niego :D Jeszcze tylko 800 IP.

Viz

Z galiem nie grałem, ale podobno OP jest :)

Co do Eve jest to najgorsza postać w grze ; )

Bacar

Ta najgorsza postać jeżeli ludzie w twoim teamie sa rozgarnięci i stawiają wardy/maja oracle ^^ Wtedy Eve jest useless bo poda na 2-3 hity. W innym przypadku przy dobrym początku to Eve z dużą ilością AP robi spooore kuku :D

A Galio tak jak mowie nie jest taki OP jak mówią. Przydałoby sie tylko DMG z jego Rki zredukować, bo ten skill to mojemu Teemo nie dość, że tauntuje to prawie 1/2 HP zabiera...  Tak to co on ma takiego? Jest OP bo ma dużo skilli do harasowania o fajnym dmg? Wystarczy je omijać i ma się spokój. Pushnac go nie jest łatwo to prawda, ale jak się ma jakiegoś stunnera na lajnie to nie jest to takie trudne :D

seken

Wlasnie tak patrze to riot zaczyna wypuszczac hybrydy typu tank-mag (Vlad i Galio). Na poczatku chcialem kupic Galio, bo fajny wyglad itp.Ale jak zauwazylem skille to nic specjalnego.Poczekam jak bedzie za free to moze sie skusze na niego.

Shen

Ulti Galio latwo przerwac, szczegolnie jak nie ma banshee, dash Shena albo jakis stun i koniec.

seken

Cytat: Shen w Sierpień 12, 2010, 10:51:19 AM
Ulti Galio latwo przerwac, szczegolnie jak nie ma banshee, dash Shena albo jakis stun i koniec.
Imo jak jestes w trakcie taunta to chyba nie mozna uzywac skilli.To najwyzej te osoby co sa dalej by musialy uzyc stuna/taunta czy cos innego.

Shen

Taunt sie konczy przed zadaniem dmg, do tego majac mercury jeszcze szybciej wychodzisz z taunta. Przerwalem juz tak jego ulti kilka razy.

seken

Cytat: Shen w Sierpień 12, 2010, 11:34:48 AM
Taunt sie konczy przed zadaniem dmg, do tego majac mercury jeszcze szybciej wychodzisz z taunta. Przerwalem juz tak jego ulti kilka razy.
Ahh no sory ja juz z przyzwyczajenia.Mam takie high elo, ze jak na Nunu uzywa ulti, to oni zamiast stunnowac probuja uciec  :D

Shen

Cholera te stronki na runy sa za drogie, z miesiac bede zbieral na jedna, a potrzebna mi trzecia dla singeda ;/

Viz

Cytat: Bacar w Sierpień 12, 2010, 09:05:30 AM
Ta najgorsza postać jeżeli ludzie w twoim teamie sa rozgarnięci i stawiają wardy/maja oracle ^^ Wtedy Eve jest useless bo poda na 2-3 hity. W innym przypadku przy dobrym początku to Eve z dużą ilością AP robi spooore kuku :D

A Galio tak jak mowie nie jest taki OP jak mówią. Przydałoby sie tylko DMG z jego Rki zredukować, bo ten skill to mojemu Teemo nie dość, że tauntuje to prawie 1/2 HP zabiera...  Tak to co on ma takiego? Jest OP bo ma dużo skilli do harasowania o fajnym dmg? Wystarczy je omijać i ma się spokój. Pushnac go nie jest łatwo to prawda, ale jak się ma jakiegoś stunnera na lajnie to nie jest to takie trudne :D

To nie świadczy o tym, że Eve jest dobra tylko o tym, że przeciwnicy to idioci :)

Ta grając Shenem to 95% Ulti tego Galio przerywałem

Stronki za drogie? : P 6300 to jest 4-5 dni roboty : D

Shen

To zalezy ile grasz, ja z 2-3 partie dziennie max zazwyczaj.

Viz

No ja trochę więcej : ) Przydałoby się aby znowu zrobili double IP weekend -,-

seken

Cytat: Viz w Sierpień 12, 2010, 02:47:27 PM
No ja trochę więcej : ) Przydałoby się aby znowu zrobili double IP weekend -,-
Niepogardze double IP :D

Shen

Cud jakis, 8 meczy na 10 wygrane dzis, elo 900 ;d

seken

Ja mam win/ lose w ranked -17...
Te ogary co graja tankami za free...Juz mnie nic nie zdziwi w LoLu..

Shen

Ja mam 55 wygranych i 69 przegranych [przez wyjścia przy wyborze champow], win ratio 52,9%

Sprzedalem golda z erepublik zeby miec na skina dla Singeda, wreszcie bede mialskiny dla kazdego main champa ;p

seken

A ktory skin singeda kupiles?