Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

-120 DZISIAJ HAHA JEDZIEMY -_-' DALEJ JA PEIRDOLE W KAZDYM MECZU WYGRYWAM SOLO TOPA I UHJ BY TO STRZELIL -_-' -_-' NIEGOARY A JUZ KURAW MIALEM DOBIC SILVER I ZOSTAWIC TE -_-' ELO DO RESETU A TERAZ UHJ.

wdech wydech wdech wydech... -_-' GRA. :(

A huj wiem co zrobie, bede tak trollowal ze tardy co z emna graja beda mialy 10 elo.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

seken

Piedolisz, ja teraz mam solo rankeda i ludzie zgadali sie na ts'a, nei wiem po jakiiemu mowia (dla mnie to szwaby), ale calkiem smiesznie rejdzuje i widze, ze nie tylko ja sie spinam podczas gry.  :D

Alarion

Czemu do solo rankeda nei zaprosicie sobie chociaż duo? Duo jest ciut łatwiej wycreaować niż totalnie solo. Chyba, że komuś ego nei pozwala...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Rickert

Kiedy gram duo z listą znajomych to niestety daję mi ludzi unraked, a to jeszcze gorzej, niżeli to co teraz mam. :F

Ogólnie dostałbym się na te 1800 i byłby spokój, ale ludzie tak trollują, że jest to strasznie ciężkie do zrobienia.

Macie dzisiaj 5 by zagrać 5v5?!?

Alarion

Jeżeli będziemy mieć, to może koło 23:00-23:30, nei wczesniej...

Cat Drama Maker

seken

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Shen

Pobiłem swoj rekord, elo 1233  :)

dodo

Cytat: Shen w Lipiec 21, 2011, 10:20:48 PM
Pobiłem swoj rekord, elo 1233  :)

woah. ja straciłem dzisiaj 80

w ta grę się nie da grać solo z jakimis jeban*mi randomami, po prostu jest to niemożliwe...

EsTeCzteryRkA

:D ja wczoraj 3 gry rankedowe z kumplem w duo, i na cale szczesci 3 razy nie trafily nam sie nerdy w teamie (procz lee sin ap, ktory koniecznie caly czas musial miec blue buffka i nie pozwalal mi wziac go na anivi) 3 wygrane i w koncu zaczynam zblizac sie do mojego rekordu 1600elo :D
btw moze ktos powiedziec jakies sa przedialy elo na te nagrody?
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Tirius

Graliśmy 2 mecze w ramach WCG fazy grupowej.

Pierwszy - zagrany z BENQ deltaesports. Chłopaki to pewnie jeden z lepszych polskich teamów. Ograni, naprawdę świetnie grali. Od samego początku dominowali grę, baty, ale ciekawe doświadczenie.

Drugi z Cyrkle of Eight, coś takiego. Mają coś koło 1700 elo. Początek zdominowaliśmy, dobre gangi mieliśmy. Early i mid należał do nas. Niestety graliśmy z jednym rezerwowym, który dołączył w ostatniej chwili i sfeedował top, tak więc 0/5 irelia z 60 cs w 30 minucie i ostatecznie przegraliśmy. Już wiem, czemu był rezerwowym :D
Fajna zabawa, jak się gra z lepszymi można się wiele rzeczy nauczyć.

seken

Cytat: Tirius w Lipiec 22, 2011, 10:25:54 AM
Graliśmy 2 mecze w ramach WCG fazy grupowej.

Pierwszy - zagrany z BENQ deltaesports. Chłopaki to pewnie jeden z lepszych polskich teamów. Ograni, naprawdę świetnie grali. Od samego początku dominowali grę, baty, ale ciekawe doświadczenie.
http://leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=26279
mhm

Cytatbtw moze ktos powiedziec jakies sa przedialy elo na te nagrody?
No kolory medali czyli od 0 do 1250 (unrankedzi, chociaz nie wiem czy oni cos dostana), braz od 1250-1499,srebro 1500-1799 (ja tu jestem  :D) i zloto 1800-nieskonczonosc.

EsTeCzteryRkA

Cytat: seken w Lipiec 22, 2011, 10:52:01 AM
Cytatbtw moze ktos powiedziec jakies sa przedialy elo na te nagrody?
No kolory medali czyli od 0 do 1250 (unrankedzi, chociaz nie wiem czy oni cos dostana), braz od 1250-1499,srebro 1500-1799 (ja tu jestem  :D) i zloto 1800-nieskonczonosc.
to musze dobic jesze troche elo xD

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Tirius

EsTeCzteryRkA

imo to powinny byc jakies listy graczy tak jak na esl masz druzyne przypisujesz sie do niej i tyle. a nie dobieranie randomow...

Shen

dzisiejszy leave i przegrana sponsoruje moj dostawca prądu.

seken

Co oni chca zrobic z Kejli...Mial byc rework, a ja tu widze nerf...Dodatkowo szkoda mi tamtego pasywa...
Btw Czy tylko mi sie wydaje czy jej wyglad jest jeszcze gorszy?

Bacar

Nie wiadomo jak wygladaja numerki na pasywce i jak zmienili przeliczniki. Rowniez srednio mi sie ten caly "rework" podoba. Nowy wyglad jakis taki dziwny xD

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Rickert

POPIERDOLONA GRA.

Last pick teemo gdzie mamy już range ad na bota, 8 minuta bot 1/10 staty ogółem, koleś quituje w10min, za mecz -13.

Wygrywam mecz, 5v5 wygrywamy dosyć łatwo, ale wygrywamy. +5

Jest zajebiście trudny mecz, wygrywam topa, inne linie ciężko, dostaje +12 max.

O  H U  J  TU CHODZI

seken

A wiec, jezeli w rajocie sa problemy, wciskaja tzw 'The button' i za przegrane rankedy nie tracisz elo, a za wygrane dostajesz polowe.

Shen

Cytat: Bacar w Lipiec 23, 2011, 10:19:53 PM
Nie wiadomo jak wygladaja numerki na pasywce i jak zmienili przeliczniki. Rowniez srednio mi sie ten caly "rework" podoba. Nowy wyglad jakis taki dziwny xD
Skrzydła ma fajne reszta z d#$. Siedem przegranych z rzedu, nawet nie chce mi sie tego komentowac.

evilmg

zaczynam podejrzewać, że coś się z dobieraniem teamow porobiło. Zawsze, ale to ZAWSZE rozkład sił wygląda tak, że jest team mocarny i team żałosny. Z jakiejś przyczyny od czasu podziału nie miałem żadnej gry w której rozgrywka byłaby wyrównana. Zawsze albo byłem w teamie który zrobił takiego faila, że aż wstyd (oczywiście sam też nie potrafiłem się wybić) albo w takim który przeciwników z uśmiechem na ustach zjadał (a ja robiłem double killa gankowany przez 3)... coś jest cholerka nie tak.

Shen

Ja wygralem 2 gry na 10 ;d Ciagle fail w pickach, wezme support nie ma tank, wezme tanka nie ma supportu. Debile nie potrafia dobrac champow, ciagle jakies rage quity, afk itd.  Przenosze sie, nie wiem czy bedzie wiekszy poziom ale moze wiecej osob mowi po angielsku, bo teraz czasem to nawet nie wiem po jakiemu pisza.

Tak Alarion, mam zebrac team i grac tylko premade, dzieki za rade.

Alarion

Ale Shen, skoro dobrze o tym wiesz i tyle czasu w tej grze spędzasz, to czemu dla własnego spokoju i oszczędzenia sobie nerwów, nei skorzystasz z tej rady?

Cat Drama Maker

Shen

Bo znajomi tez czasem lamia i nie chce ich stracic :<