Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Tu masz przynajmniej jakis gameplay, z magma chamber to chyba tylko screena dali.

Rickert

W tym tygodniu ma być jakaś wielka niespodzianka, info wyciekło i niby ma być nowa mapa + tryb gry. Zobaczymy, czy to prawda.

Te info na stronie to potwierdza, coś takiego jak CTF, tylko terytoria podbijasz, chcieliście mapę, dostajecie mapę, why so drama?

CytatThey were referring to the announcement of Dominion. Its a really fun mode that we've all been keeping quiet on for a long time now.

I play it everyday and its really awesome.

CytatRiotMontag confirms Dominion will NOT turn out like Magma Chamber

Od kolesia z riotu.

Pare screenów:

http://imgur.com/f4A0u

strona: http://dominion.leagueoflegends.com/

Nowy system pingów: http://i.imgur.com/FAbfk.png

LoL ez back!

A tak miała wyglądać mamba chamber, ale czy ją wypuszczą..? :D

http://img227.imageshack.us/img227/5572/magmachamber.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/2293/mapoa.jpg
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

EsTeCzteryRkA

Cytat: Rickert w Sierpień 04, 2011, 02:58:16 PM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 04, 2011, 02:49:56 PM
Cytat: Rickert w Sierpień 04, 2011, 01:53:15 PM
Cytat: Vascius w Sierpień 04, 2011, 11:58:21 AM
Właściwie to dopiero zaczynamy razem grać, nic się nie bój jeszcze mnie zobaczysz w top ladder :P.

Mam nadzieję.. :D
chyba w tap madl xD
Stark a Ty co się nie chwalisz nic, unranked? U,u

mam 1260 :D nie mam z kim grac w duo;( a jak gram solo to zawsze trafiam nerdow(
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

dodo

Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 04, 2011, 08:18:09 PM
Cytat: Rickert w Sierpień 04, 2011, 02:58:16 PM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 04, 2011, 02:49:56 PM
Cytat: Rickert w Sierpień 04, 2011, 01:53:15 PM
Cytat: Vascius w Sierpień 04, 2011, 11:58:21 AM
Właściwie to dopiero zaczynamy razem grać, nic się nie bój jeszcze mnie zobaczysz w top ladder :P.

Mam nadzieję.. :D
chyba w tap madl xD
Stark a Ty co się nie chwalisz nic, unranked? U,u

mam 1260 :D nie mam z kim grac w duo;( a jak gram solo to zawsze trafiam nerdow(

ja spadłem z 1,350 do 1.2 i mine chyba -_-' weźmie zaraz, to nie jest możliwe żebym miał samych kurwa retardów

podaj nick to zagramy bo już spadłem do takiego poziomu, że QQ

EsTeCzteryRkA

tak troche epic:D

largest killing spree - 19:D

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Rickert

ZIEF! Na eu na każdym normalu składam stacki na ad i mam po 15 killi etc. Na US na normalu na Akali zrobiłem 34/4 bodajże.

Ale gz. :D Zrób tak na rankedzie, miałem na nidalce 27/5 a na vayne 28/4. :<

EsTeCzteryRkA

przed nerfem eve mialem okolo 1500 elo i wykrecalem nia po 25+ killi per game;p

seken

Cytat: Rickert w Sierpień 04, 2011, 11:23:15 PM
ZIEF! Na eu na każdym normalu składam stacki na ad i mam po 15 killi etc. Na US na normalu na Akali zrobiłem 34/4 bodajże.

Ale gz. :D Zrób tak na rankedzie, miałem na nidalce 27/5 a na vayne 28/4. :<
Ja na rankedzie Malza albo Kennenem mialem 27/3 czy cos kolo tego.

btw. Nie grasz juz w hona?

Rickert

Realm Of The Titans > HoN dla mnie. :p Wbiję raz na dzień i to nie zawsze, znalazłem odpowiednik tej gry który jest dopiero jest w fazie beta testów, a już mi się bardziej podoba. :(

seken

Ja gram w hona i czekam na dote 2, ktora ma wyjsc jesienia.

EsTeCzteryRkA

senaju nobie wez mi daj znac w lolu jak zaczynasz gre w hona to pykniemy razem

seken

Ma ktos moze legacy acc do hona na zbyciu  :D?

Rickert

evilmg

ad taric? tego jeszcze nie probowalem xD

AndyBishop

jakie runki i masterki bo ide spróbować :D

MidMumu Rżądzi

Vascius

Też ostatnio trafiłem na jakiegoś pazia który zrobił Tarica pod AD i flejmował wszystkich w teamie. To jakaś nowa moda czy co?

evilmg

ad taric to nie taki troll pick jak się wydaje... bez itemow na ad masz na 18lvlu cos kolo 120 ad, odpal ulti i tluczesz naprawde mocno. Jak dolozysz kilka itemow na ad/as to gnieciesz turrety jakby z papieru były, żeby smieszniej bylo pasyw tarica fajnie wspolpracuje z ad buildem i... wydluza Ci ulti. Do kopmletu masz stuna i aure defensywna/aoe dmg z redukcją armora.

Wygląda fajnie, ale support i nawet ap chyba lepiej se radzą bo ad musi się zfarmić jak świnia...

seken

Cytat: evilmg w Sierpień 07, 2011, 07:25:01 PM
ad taric to nie taki troll pick jak się wydaje... bez itemow na ad masz na 18lvlu cos kolo 120 ad, odpal ulti i tluczesz naprawde mocno. Jak dolozysz kilka itemow na ad/as to gnieciesz turrety jakby z papieru były, żeby smieszniej bylo pasyw tarica fajnie wspolpracuje z ad buildem i... wydluza Ci ulti. Do kopmletu masz stuna i aure defensywna/aoe dmg z redukcją armora.

Wygląda fajnie, ale support i nawet ap chyba lepiej se radzą bo ad musi się zfarmić jak świnia...
Jeszcze za kazdy aa masz chyba 2 s cd na heala mniej, wiec mozemy byc niesmiertelni :D.

evilmg

wlasnie gralem takim tarikiem... znaczy w zamysle mial byc supportem ale jak nasz fiddle zrobil 0/5/0 w 15 minucie bodaj to stwierdzilem, ze nie ma nic do stracenia. Najpierw team stwierdzil ze maja kolejnego trolla w teamie a potem juz nic nie mowili, wyjechalem na 8/0/12 bodaj... wieże które biłem na ulti sie topiły jak lody w taką pogodę... Nawet fajnie się grało jak ludzie rzucali tylko lole jak AD Taric strzelił double killa na tryndzie i olafie :P

Szkoda tylko, że team oponentów miał więcej takich "fiddlów" bo tak naprawdę nie wiem co można wykręcić takim Tariciem.

seken

Szkoda, ze ta gre opanowaly rejdz kidy, trolle i inne wrzuty na dupie przez ktore nie mozna spokojnie pograc.
A to co mnie najbardziej wkurwia to fakt, ze jak ktos przegrywa to od razu chce reportowac wszystkich i wszystko co sie rusza...

Pozostaje czekac na dote 2 i zobaczyc jak to sie potoczy.

Alarion

Zabawne jest tylko to, że te rafe kidy są jedynei na solo, bo jak gramy pre made'y, to czegoś takiego nie widuję. Wniosek jasny i oczywisty.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

Olałem wszystkie champy, gram tylko Singedem solo top, 150 elo do przodu. 69% wygranych Singedem, do 70 chce chociaz dobic ;d

AndyBishop

Masz szczęście że twój team ma junglera:D Ja trafiam na teamy które mają po 2-3 jungelrów w team i nikt nie chce iść do lasu.

Juz dawno mnie tak nie ragowali jak przez ostatnie 3 gry ad tariciem :D Ciekaw jestem czy bana dostane "D

Shen

Jungluja lepiej lub gorzej, ale przynajmniej mam solo lane i moge spokojnie farmic.

Dolendil

Cytat: Alarion w Sierpień 07, 2011, 11:15:16 PM
Zabawne jest tylko to, że te rafe kidy są jedynei na solo, bo jak gramy pre made'y, to czegoś takiego nie widuję. Wniosek jasny i oczywisty.
To chyba oczywiste, że takiego czegoś nie zobaczysz na premade bo kto chciałby reportować swój premade?  hahaha