Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dolendil

Faktycznie bana można dostać za "nic", nawet jeśli przez całą grę nic nie napiszesz i na końcu wygranej gry napiszesz na /all easy game, możesz dostać x5 report --> ban. :o

Cytat: Rickert w Styczeń 11, 2012, 04:13:51 AM
RZAL. Tydzien bana za pisanie prawdy(Nie wyzywalem, po prostu napisalem ze jest rly slaby w tej grze i powinien byc na 1200 bo nie umie sie ustawiac i nie ma pojecia co robic w teamfightach)..
Hmm faktycznie dlaczego dostałeś bana.... mi to wygląda na proste obrażanie (riot ma w dupie czy to prawda czy nie, a najlepsze w tym jest to, że za to dostaniesz bana a za feedowanie itd nie)

Rickert

Ale to jest chore, co mam im pogratulowac, ze spierdzielili teamfight i prawdopodobnie gre ktora byla wygrana? :p

No ale w sumie taaaa, rozumiem, teraz wszyscy placza, nie pisz easy game albo bad game bo reporcik i ban. :F
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xXxFelekxXx

Najgorsze jest to że za leavowanie dostaniesz bana w moment , za obrazę której było lub nie było też , a za feedowanie nigdy w życiu i gdzie tu sens...

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

seken

Rickert

Cytat: xXxFelekxXx w Styczeń 11, 2012, 02:40:42 PM
Najgorsze jest to że za leavowanie dostaniesz bana w moment , za obrazę której było lub nie było też , a za feedowanie nigdy w życiu i gdzie tu sens...
Wiesz, feedowanie to przeciez unskilled player, a przeciez oni graja w ta gre by sie nauczyc! A Ty wyzywajac ich tylko niszczysz e-sportowa atmosfere czy cos takiego. :D Bynajmniej takie tematy powstawaly na reddicie, najgorsze ze wszyscy sie z tym zgadzali.. ahh te 1200 community.

Shen

Trybunal jeszcze dziala? Bo tam nikomu sie nie chce logow czytac, klika sie w kazdej sprawie "winny" i z glowy. Ci z riot tez pewnie maja to  dupie i patrza tylko na glosy.

Tirius

Cytat: Rickert w Styczeń 11, 2012, 03:02:48 PM
Wiesz, feedowanie to przeciez unskilled player, a przeciez oni graja w ta gre by sie nauczyc! A Ty wyzywajac ich tylko niszczysz e-sportowa atmosfere czy cos takiego. :D Bynajmniej takie tematy powstawaly na reddicie, najgorsze ze wszyscy sie z tym zgadzali.. ahh te 1200 community.

Bynajmniej =/ przynajmniej. Słownik do ręki!
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Rickert

Cytat: Tirius w Styczeń 11, 2012, 06:53:27 PM
Cytat: Rickert w Styczeń 11, 2012, 03:02:48 PM

Bynajmniej =/ przynajmniej. Słownik do ręki!
Zaaaaaaaaaawsze mnie na tym lapiesz. :( Dobrze, ze bynajmni... przynajmniej zrozumieli ocb. :D

Tirius

Mnie też ludzie często poprawiają i jak najbardziej uważam to za praktyczne i przydatne, więc wychodzę z założenia, że może też tak uznasz  :P

Rickert

Cytat: Tirius w Styczeń 11, 2012, 07:49:04 PM
Mnie też ludzie często poprawiają i jak najbardziej uważam to za praktyczne i przydatne, więc wychodzę z założenia, że może też tak uznasz  :P
tru. :P

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Styczeń 11, 2012, 08:18:35 PM
Cytat: Tirius w Styczeń 11, 2012, 07:49:04 PM
tru. :P

A wychodziłem z założenia że tylko panienki poprawiają ludzi w słownictwie xd . LF 5vs5 tirius na weekend :P mały spar ? :P

Tirius

Nie wiem, czy będę miał czas.

thorm1989

RZAL. Tydzien bana za pisanie prawdy(Nie wyzywalem, po prostu napisalem ze jest rly slaby w tej grze i powinien byc na 1200 bo nie umie sie ustawiac i nie ma pojecia co robic w teamfightach)..

Te community btw chce zaczac karac nawet za to, ze po grze napiszesz "Bad game" lub "bg", hyh w dobra strone to nie idzie, tym badzije ze siedzialem sobie 1h na tym trybunale specjalnie i jak zobaczylem za co tam ludzie reportuja to... :F

mi sie juz od jakiegos czasu nie podoba kierunek w jakim ta gra zmierza, teraz gram w dote 2 i nie  narzekam. 
.i.

JesseJames

Cytat: thorm1989 w Styczeń 12, 2012, 10:40:09 AM

Te community btw chce zaczac karac nawet za to, ze po grze napiszesz "Bad game" lub "bg", hyh w dobra strone to nie idzie, tym badzije ze siedzialem sobie 1h na tym trybunale specjalnie i jak zobaczylem za co tam ludzie reportuja to... :F

mi sie juz od jakiegos czasu nie podoba kierunek w jakim ta gra zmierza, teraz gram w dote 2 i nie  narzekam.

a masz moze jakies keye ? :D
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

thorm1989

.i.

mpxx24

wow, dostałem bana na tydzień

dziwne, bo już jakiś czas temu przestałem się wdawać w 'dyskusje' z pr0sami z normal game'ów  :shock:
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

xXxFelekxXx

13ste miejsce w go4lolu so weak :x tak to jest jak się gra z teamem tylko tydzień czasu :/ startowaliście tirius bo zapomniałem jaką nazwę macie ?

Rickert

Ale bym dal by pograc na takich go4lolach. :(

Tirius

Nope, atm sesje i przenosimy się na westa prawdopodobnie.

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Styczeń 19, 2012, 01:24:23 AM

To czego nie grasz ? :P

mpxx24

Cytat: xXxFelekxXx w Styczeń 19, 2012, 01:32:57 PM

bo cza mieć team :#

same here :D

Rickert

Na US ciezko o piatke.:p W sumie zawsze mozna poszukac teamu.

75k ludzi oglada ten turniej, lool.

xXxFelekxXx

Nic ciekawego póki co jak dla mnie :P czekam na sk vs clg i jutro na m5

Tirius

Cytat: mpxx24 w Styczeń 19, 2012, 02:03:15 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Styczeń 19, 2012, 01:32:57 PM

bo cza mieć team :#

same here :D

Mpx swoją drogą, jakie elo ;p?

mpxx24

1620 albo jakoś tak
w sesji jeszcze mam zamiar dobić do 1700, przynajmniej będę próbował :P (chyba muszę wrócić na mida :#)