Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Cytat: mpxx24 w Styczeń 19, 2012, 07:24:13 PM
1620 albo jakoś tak
w sesji jeszcze mam zamiar dobić do 1700, przynajmniej będę próbował :P (chyba muszę wrócić na mida :#)

A czym grasz mpx ?:P

Ps. Nowy jax w jungli op , jeszcze nie miałem mniej niż 10 killi do 20stej minuty na ranked team / solo q.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

mpxx24

obecnie solotop głównie (wcześniej perma mid)
mogę grać czymkolwiek, ale staram się unikać 'bota' - nie przepadam za AD Carry, no i nie chcę liczyć na to, że inni mnie wycarrują

na midzie zagrałem już pewnie sporo ponad 1k meczów, co za dużo to nie zdrowo ^^
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Vascius

Ile razy miałem tak że grając mid, top lub jungle świetnie mi szło ale w late przegrywaliśmy bo mój AD carry nie ogarniał.

xXxFelekxXx

Moscow Five owni i niszczy system :P ten easy win 15:1 z sypherem :P .

Rickert

Cytat: xXxFelekxXx w Styczeń 20, 2012, 03:58:38 PM
Moscow Five owni i niszczy system :P ten easy win 15:1 z sypherem :P .
Ano ladnie graja.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Tirius

Ale Sypher rozczarowuje, srsly słabo grają. Albo to może po prostu M5 tak dobrze gra, że przy nich wyglądali jak low boby.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Rickert

Cytat: Tirius w Styczeń 20, 2012, 04:55:04 PM
Ale Sypher rozczarowuje, srsly słabo grają. Albo to może po prostu M5 tak dobrze gra, że przy nich wyglądali jak low boby.
Sypher nie jest dobre. :<

mpxx24

Cytat: Vascius w Styczeń 20, 2012, 02:19:55 PM
Ile razy miałem tak że grając mid, top lub jungle świetnie mi szło ale w late przegrywaliśmy bo mój AD carry nie ogarniał.
prawda... ale i na to można coś poradzić ^^

Tirius

Jak na solo dostaje AD, to w 90% przypadkach win. A przynajmniej było tak jakieś pół miesiąca temu, jak jeszcze sporo grałem ^^
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

xXxFelekxXx

Rickert

Bo3?

O KURWA TE EARLY GAME DLA M5, JESTEM POD WRAZENIEM. :O

Dolendil

GG M5 - najlepszy team EU aktualnie (dopóki TSM gra na US) ;D

"who can stop moscow five?"

xXxFelekxXx

Cytat: Dolendil w Styczeń 21, 2012, 04:53:27 PM

Nikt TSM pewnie wygra z dignitas ale w finale i tak dostaną od m5 ;p. Zaryzykowałbym stwierdzenie że M5 to obecnie najlepszy team na świecie nie tylko w EU :P .

Dolendil

Gdyby nie Chaox który jest w stanie wycarrować prawie każdą gre to też bym powiedział, że M5 jest najlepszym teamem.  :)

Rickert

Cytat: xXxFelekxXx w Styczeń 21, 2012, 04:54:49 PM

Nikt TSM pewnie wygra z dignitas ale w finale i tak dostaną od m5 ;p. Zaryzykowałbym stwierdzenie że M5 to obecnie najlepszy team na świecie nie tylko w EU :P .
Lold, duzo scrimy przegranych, go4lole tez, nic jeszce nie wygrali a Ty ich nazywasz best teamem na swiecie. :o

Zreszta scrimy.. tsm przegralo tez wszystkie, a teraz kara.

Owszem, to co zrobili vs SK bylo piekne ale imho beda gorsi niz clg.eu w europie.

Anyway, OCELOTE niezle mad po tym jak Ganja powiedzial ze gra byla strasznie latwa i oczekiwali od nich wiecej. :D

mpxx24

CLG.eu > M5

Rickert

Imho dignitas wygra z TSM, dignitas dobrze sobie vs tsm zawsze radzi. :<

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Styczeń 21, 2012, 05:00:43 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Styczeń 21, 2012, 04:54:49 PM

Lold, duzo scrimy przegranych, go4lole tez, nic jeszce nie wygrali a Ty ich nazywasz best teamem na swiecie. :o

Zreszta scrimy.. tsm przegralo tez wszystkie, a teraz kara.

Owszem, to co zrobili vs SK bylo piekne ale imho beda gorsi niz clg.eu w europie.

Anyway, OCELOTE niezle mad po tym jak Ganja powiedzial ze gra byla strasznie latwa i oczekiwali od nich wiecej. :D

Go4loli na weście nie oglądam to pewnie masz racje , co do scrimów to nie widziałem ich scrima którego ostatnio przegrali , zwłaszcza jak wygrali easy scrima z tsm i sk , ~2 tygodnie przed turniejem.

Ja obstawiam że tsm wygra z dignitas :P .

Dolendil

Ciężko powiedzieć kto jest lepszy czy M5 czy CLG.eu. Imo obstawiałbym M5 bo cisną wszystkich i są pewni siebie.

Co do TSM vs Dignitas to myślę, że TSM nie będzie miało większych problemów z nimi. (Chaox best carry!  :oops:)

Rickert

CLG.eu gralo scrima vs M5, scrimy nie mozna brac powaznie(patrz tsm przegralo chyba z 10 razy vs m5) ale CLg go wygralo.

Btw. POMPA z tego turnieju, pokazywali old match z turnieju chyba w NY nie pamietam dokladnie gdzie zamiast Chaustera gral Salce w CLG a potym byla przerwa przed rozpoczeciem tego polfinalu i songi im sie pomylily. :D Zamiast dac takie cool bez przeklenstw itp to dali nicki minaj song o ass'as pussies i bitchach, dopiero po 30 sec zmienili. :D

A dokladnie ten: http://www.youtube.com/watch?v=PF6s7oGvyZ0

:D

AndyBishop

a co z fnatic?
czemu nie grają?

Rickert

Przegrali kwalifikacje. Nigdy nie bylem fanem fnatic bo uwazam ze peke i shushei sa slabi w porownaniu z innymi pr0sami. :p

Btw. nie ma to jak dignitas sami sobie niszczyc linie, pierw fail Sivir zaczyna z doranem majac na lini nunu jako support(Czyli sona siedzi na nim 24/7 i ma 0 cs + 0 utrzymania na lini procz summoner spell heal) veigar 20 cs casso 50.. skarner lvl 3 ls lvl 5.

RLY strasznie slaby start dignitas, jak mozna tak samemu sobie speirdzielac linie to nie wiem. :O

edit:

ok czekam na drugi mecz, ide meczyk w lol'a bo sami siebie zniszczyli. :F

xXxFelekxXx

M5 vs TSM jutro finał tekst I dominate na koniec meczu bezcenny :D

Rickert

Ano tez mam nadzieje ze sie jego tekst spelni. :D

Dolendil

SK vs Dignitas - bardziej nudne niż moje gry na solo Q.  :beksa: