Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Październik 16, 2012, 11:12:43 PM
Cytat: Atti w Październik 16, 2012, 11:07:08 PM
no to szykuje sie nam ciekawy s3
nom, felek zacznie go jako unranked))

FELEK GDZIE STREAM, POSMIEJE SIE TROCHE.

Potrollowałem sobie elo bo i tak grałem tylko do niedzieli , teraz nie mam czasu bo gram na rpg póki się sezon nie skończy :P

ps. Top rating to elo końcowe w tym sezonie a te mam dosyć spore więc na pewno nie zacznę jako unranked.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

DredziQ

@seken, @Rickert JAKBY CO TO PISAŁEM, PÓŹNIEJ BĘDĘ LINKOWAŁ I PISAŁ 'A NIE MÓWIŁEM?'.

@felek - wiesz, że soft reset ma być zcurrent elo? Top rating jedynie do odznaczeń.

Atti

zapomniales dodac ze w tym cytacie nie pisza, ze nie dodadza voice chata, gdzies jeszcze widzialem post riotera, w ktorym pisal ze jest duza mozliwosc ze bedzie vchat tylko nie tak od razu, dopiero jak skoncza nad tym sezonem 3 to wtedy pomysla

Cytatps. Top rating to elo końcowe w tym sezonie a te mam dosyć spore więc na pewno nie zacznę jako unranked.
lol fail

OrzechowyPancernik

Cytat: xXxFelekxXx w Październik 17, 2012, 08:46:27 PM

ps. Top rating to elo końcowe w tym sezonie a te mam dosyć spore więc na pewno nie zacznę jako unranked.

felek vs rickert s3 1300 elo soon

Dolendil

przecież po resecie spada elo.

xXxFelekxXx

Cytat: DredziQ w Październik 17, 2012, 11:45:51 PM
@seken, @Rickert JAKBY CO TO PISAŁEM, PÓŹNIEJ BĘDĘ LINKOWAŁ I PISAŁ 'A NIE MÓWIŁEM?'.

@felek - wiesz, że soft reset ma być zcurrent elo? Top rating jedynie do odznaczeń.

Uhm , no to niezły fail z mojej strony w takim razie , w/e nie zamierzam prędko rezygnować z rpg tak czy siak więc who cares :D do tego czasu to jak zacznę znów grać w lola to zapomnę jak się w ogóle last hituje , więc będę na swoim poziomie.

Atti

xXxFelekxXx

Cam3ll

Ale teraz masz 1300 i on może się śmiać z ciebie.
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

Atti

no wlasnie, widac felek nie zczail

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

UgliBiBagli

QQ

Cam3ll

noobek aka Worst Mundo EU!!!!!!!!!!

Rickert

Atti

Rickert

Rickert

yet another win, bikoz fak ju dats waj.

PARTY HARD, KERY HARD.

EsTeCzteryRkA

Szukam jakiegoś ogara do duo ~1550

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Abruzzi

pierwszy to był Locodoco który fapował na streamie ;d
born different.

Rickert

mwahahahahahaha

SHOOK Z L2(TRASH GRACZ Z QUANTIUM BASE) AKA SHOOKL2  W LOLU MA TEAM Z GRUBYM MACKIEM HAHAHAHA

http://pl.twitch.tv/ogamingtv_international

Cam3ll

Rickert

DredziQ

Cytat: Rickert w Październik 27, 2012, 08:18:35 PM
mwahahahahahaha

SHOOK Z L2(TRASH GRACZ Z QUANTIUM BASE) AKA SHOOKL2  W LOLU MA TEAM Z GRUBYM MACKIEM HAHAHAHA

http://pl.twitch.tv/ogamingtv_international

Że Tobie chce się w ogóle pisać cokolwiek o jakimś randomie i szuszeju który miał jedynie przebłysk ogaru na finałach S1. :P

CO SĄDZICIE O WYRUCHANIU PRZEZ CLG.NA VOYOBYA W DUPKĘ?
Imo CLG.NA jest tak zadufanym w sobie teamem, mimo tego, że nic ostatnio poważnego nie osiągnęli, że aż się rzygać chce.
Ciągle żyją tym jak ogarniali rok temu, ale prawda jest taka, że większość teamów z topki ich po prostu zjada.
M5, CLG.eu, TPA, TSM. Przy tych teamach CLG.NA wygląda dla mnie jak banda nieogarów. :P
Muszą split pushować żeby wygrać jakikolwiek mecz. :(