Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DredziQ

Cytat: Arimas w Styczeń 26, 2013, 12:05:32 AM
Cytat: Kamal w Styczeń 25, 2013, 11:40:07 PM
Pod koniec powinien przepatatajać środkiem murzyn wywijający parówą.
Nadal nie mam z kim grać QQ
Mogę z Tobą pograć jeśli nie będziesz miał zastrzeżeń, że jestem ujebany. :)

inv Dredzik jakby coś.

Rickert

http://www.twitch.tv/attq

Go4Lol pl

z random ludzmi :D

pierwsza runda wygrana oeoeoeo!111

WPIERDOL BEDZIE : DD
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Arimas

Cytat: DredziQ w Styczeń 26, 2013, 04:24:41 PM
Cytat: Arimas w Styczeń 26, 2013, 12:05:32 AM
Cytat: Kamal w Styczeń 25, 2013, 11:40:07 PM
Pod koniec powinien przepatatajać środkiem murzyn wywijający parówą.
Nadal nie mam z kim grać QQ
Mogę z Tobą pograć jeśli nie będziesz miał zastrzeżeń, że jestem ujebany. :)

inv Dredzik jakby coś.
Ostatnio grałem z dwoma upalonymi dziewuchami to ta której supportowałem na bocie nie była w stanie ubijać minionów  :D

Alarion: jak byłem na koncie starka żeby po testować sobie postacie to właśnie widziałem dantego, że gra  :)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Rickert

Oficjalnie: Rickert nie potrafi grac AD :D

Ale fun byl lmao

Rickert

Avistel

sUaby adc.

btw, jak on może bez smartcastów grać tym supportem

Arimas

Jak delios ogarnie się to wytnie moje sick akcje Nami i wrzuci na yt  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Arimas

EUNE: xArimas
Chodź ktoś pograć bo samemu mi się nie chce :(

DredziQ

Arimas

Cytat: DredziQ w Styczeń 28, 2013, 04:54:06 PM
Ezreal w jungli OP.
Ostatnio mieliśmy eza w jungli tzn. enemy team
Double flash i GF + ulti pod tower

Avistel

Kamal

Arimas

Co za nubasy mnie dodają do friendów  :P :P

Avistel

xXxFelekxXx

Nowy ranked system - najlepsza rzecz jaką riot wprowadził do lola <3 gj

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

AndyBishop

nic ci to prawie nie zmienia. Jak byś grał z ludźmi tylko ze swojej ligi która i przydział do lig i lig do których awansujesz był tworzony na bazie twojej friendlisty to było by to coś a tak to masz w huj więcej farmu i dalej debili jak przedtem

arimas nie jestem nubasem :( jestem pro playerem 600 elo

xXxFelekxXx

Cytat: AndyBishop w Luty 01, 2013, 11:52:49 AM
nic ci to prawie nie zmienia. Jak byś grał z ludźmi tylko ze swojej ligi która i przydział do lig i lig do których awansujesz był tworzony na bazie twojej friendlisty to było by to coś a tak to masz w huj więcej farmu i dalej debili jak przedtem

Jakbyś grał w sc2 to byś wiedział jaka jest różnica między starym a nowym system , zresztą osoby które siedzą cały czas na elo hell fakt nie zobaczą różnicy.

Avistel

Jak dla mnie wprowadza to tylko więcej gry żeby się wybić. Niektórych gier zwyczajnie nie idze wycarrować a teraz trzeba wycarrować ich jeszcze więcej...

Kamal

Zaczyna się nieźle - 3-27, adc 23 cs w 15 min :D

Avistel

Cytat: Kamal w Luty 01, 2013, 06:54:33 PM
Zaczyna się nieźle - 3-27, adc 23 cs w 15 min :D
3 mecze pod rząd miałem w teamie najgorsze adc jakie widziałem, 2 wycarrowałem midem, 3 ni chu... Witaj w świecie weekendowych graczy z gimbazy :]

EsTeCzteryRkA

sranie w banie, 6 gier 5 winow, do tego mialem raz w teamie phantomlorda
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

JesseJames

Cytat: EsTeCzteryRkA w Luty 01, 2013, 09:26:57 PM
sranie w banie, 6 gier 5 winow, do tego mialem raz w teamie phantomlorda

true niby kazdy pro a sie nieda
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

LinC

Cytat: xXxFelekxXx w Luty 01, 2013, 12:44:46 PM

Jakbyś grał w sc2 to byś wiedział jaka jest różnica między starym a nowym system , zresztą osoby które siedzą cały czas na elo hell fakt nie zobaczą różnicy.
nie ma czegos takiego jak elo hell, ludzie tlumacza w ten sposob swoj brak umiejetnosci, thats all...
co do ciebie felek, jak widzialem pare twoich gier to mysle ze miec ciebie w teamie to jest ,,elo hell"  :shock: <feeder flamer nr1>

ludzie pierdziela glupoty ze maja slabe staty bo noob team itp a nikt nie patrzy na swoje bledy, czasem wystarczy sie skupic i poprostu napisac paru osoba co robic, gdzie sie zebrac a nie czekac na ten ,,dobry team" ktory wygra gre, flamowanie to juz totalne dno, taa.. bany z automatu haha napewno :D made my day

xXxFelekxXx

Cytat: LinC w Luty 01, 2013, 10:22:02 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Luty 01, 2013, 12:44:46 PM

nie ma czegos takiego jak elo hell, ludzie tlumacza w ten sposob swoj brak umiejetnosci, thats all...
co do ciebie felek, jak widzialem pare twoich gier to mysle ze miec ciebie w teamie to jest ,,elo hell"  :shock: <feeder flamer nr1>

ludzie pierdziela glupoty ze maja slabe staty bo noob team itp a nikt nie patrzy na swoje bledy, czasem wystarczy sie skupic i poprostu napisac paru osoba co robic, gdzie sie zebrac a nie czekac na ten ,,dobry team" ktory wygra gre, flamowanie to juz totalne dno, taa.. bany z automatu haha napewno :D made my day

Good flame :D , tylko
a) ja nie przejmuje się tym jakie mam elo
b) tak to były bany z automatu dostało je wiele osób ale te bany są przyznawane przez tribunal , nie dziwie się skoro potrafie na solo q zrobić sobie race base for fun, tylko że ja to robie for fun jak dostanę report to trudno dla mnie to tylko zabawa
c) to że nie zrozumiałeś tej wypowiedzi z elo hell to nie moja wina

EsTeCzteryRkA

teraz to na pewno sie nie bedziesz przejmowac jakie masz elo;d
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %