Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

EsTeCzteryRkA

czy ip boost dziala podobnie jak 1st win of day? czy poprostu podwaja ip ?
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

xXxFelekxXx

Cytat: EsTeCzteryRkA w Luty 06, 2013, 03:33:17 PM
czy ip boost dziala podobnie jak 1st win of day? czy poprostu podwaja ip ?

Podwaja ip nie zależnie czy przegrasz czy wygrasz, ani jaki typ gry grasz , po prostu masz x2 ip za wszystko.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

EsTeCzteryRkA

a mial ktos moze problem z dodawaniem punktow ligowych? wygralem rankeda i nic nie dostałem

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Kamal

Jeden ze znanych bugów - pokażą się po jakimś czasie :)

Nowa ADC soon :P

EsTeCzteryRkA

minely 3 dni i nic nie pokazuje sie, napisalem do supportu w ten sam dzien i od tametgo dnia moj status status wyglada tak "W tej chwili nasz zespół pracuje nad tym zgłoszeniem" i do tego nie moge grac rankow ...

Avistel

Czy tylko ja mam bug kamery w każdym meczu? Bug polega na tym, że kamera się blokuje na jakieś 5 min i nic nie pomaga, dosłownie nic i mam to w każdym meczu. Nieziemsko uciążliwe...

EsTeCzteryRkA

Cytat: Avistel w Luty 08, 2013, 03:05:25 PM
Czy tylko ja mam bug kamery w każdym meczu? Bug polega na tym, że kamera się blokuje na jakieś 5 min i nic nie pomaga, dosłownie nic i mam to w każdym meczu. Nieziemsko uciążliwe...
ja tak mam nieraz, alt+tab i będzie działać

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Avistel

Alt+Tab nie działa, jedyny sposób jaki odkryłem to padnięcie. Jak złapię deada to bug znika -.-

Kamal

Repatching klienta? Może samodzielnie włącza ci się kamera śledząca?

Nowy champion - Quinn i jej orli towarzysz Valor nieoficjalnie ujawnione :D

Avistel

Legendy srendy, podchody a potem i tak nikt tym nie gra :D

Kamal

Cytat: Avistel w Luty 09, 2013, 01:26:11 PM

Jak gram Threshem to do tej pory enemy ucieka przed latarnią :D Priceless

Arimas

Cytat: Kamal w Luty 09, 2013, 01:34:31 PM
Cytat: Avistel w Luty 09, 2013, 01:26:11 PM

Jak gram Threshem to do tej pory enemy ucieka przed latarnią :D Priceless
Jak grałem Nami z deliosem na bocie to ludzie w ogóle nie ogarniali co potrafi :P a potem surrender bo feed draven 10/1 xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Rickert

Casual lvluje sobie konto na euw, jak ktos chce pograc inv

RJ Rickert
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Avistel

Wczoraj chciałem włączyć grę i avast wykrył wirusa w launcherze, do tej pory widzę tylko logo LoLa po włączeniu i dalej nic się nie dzieje, w cholere ludzi ma ten problem a riot jak zwykle ma to w d... OSOM!

evilmg

Cytat: Avistel w Luty 13, 2013, 07:16:32 AM
Wczoraj chciałem włączyć grę i avast wykrył wirusa w launcherze, do tej pory widzę tylko logo LoLa po włączeniu i dalej nic się nie dzieje, w cholere ludzi ma ten problem a riot jak zwykle ma to w d... OSOM!

ja bym chciał pomocy od ekipy, która zrobiła avasta, bo to oni zjebali najwyraźniej. Było ok póki avast się nie zaktualizował... z resztą dzięki temu przesiadłem się na avire i mam spokój z wygłupami avasta!

xXxFelekxXx

Co obchodzi riot że masz lipnego antivira zmień go i po problemie.

Cam3ll

To nie wina avasta bo ja takich problemów nie mam  :oops:
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

bula

Cytat: xXxFelekxXx w Luty 13, 2013, 11:27:53 AM

Co obchodzi riot że masz lipnego antivira zmień go i po problemie.
ta, powinni miec na glowie inne sprawy

https://twitter.com/TheMaelk/status/301388546068070402

Avistel

Nowy champ (Quinn and Valor) już jest na PBE i wg. mnie jest GENIALNY.

EsTeCzteryRkA

Jak zagrać na pbe? Masz tam dostęp do wszystkich champow?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Avistel

Musisz ściągnąć osobnego klienta ze strony rejestracji. Konto na pbe możesz założyć tu: http://pbe.account.leagueoflegends.com/ Ale niestety tylko 1, 2 i 3 dnia każdego miesiąca. W tej chwili odblokowane są wszystkie champy, ale normalnie dostajesz 10k IP i 10k RP co tydzień i kupujesz sobie co chcesz.

Kamal

Avistel powiedz mi jak Quinn ma się z zasięgiem? Ponoć jest lipnie krótki (~535 coś jak Kennen)

Avistel

Odpowiem Ci jutro, bo teraz login queue długie i mi się czekać nie chce, ale z moich odczuć range nie jest gigantyczny, ale jak dla mnei w sam raz (coś jak vayne) + ma dobry... hmm jak to nazwać "arrow launch", i bez problemu idzie kite'ować ludzi, szczególnie dzięki genialnemu E.

xXxFelekxXx

8 win 2 loose Silver II op , na starym systemie 8 win 2 loose miałbym złoto .

Avistel

Cytat: xXxFelekxXx w Luty 18, 2013, 11:23:54 PM
8 win 2 loose Silver II op , na starym systemie 8 win 2 loose miałbym złoto .
Mówiłem, że przez nowy system jest tylko więcej "farmy" żeby się wybić, a dalej trafiasz na totalne zera :)