SoulBreaker broń?

Zaczęty przez yti, Styczeń 03, 2010, 02:12:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

yti

Gram na low racie wiadomo

Przymierzamy się z kolegą do craftowania (60%:()

I Teraz zrobić DLE health czy Crit DMG

a może starać się o fb ?

osobiście myśle nad DLE crt DMG ponieważ jak u daggera, skille ?

bula

wez sobie znajdz jakiegos commona DLE i zbieraj na FB(focus/health)

djk_25

ja mam DLE z CD +4 i staram się podnosić symbolami i tattoo DEX, żeby jak najwięcej cryt walić. efekt jest naprawdę dobry.

Krigan

Nie baw się w DLE tylko skladaj FB. Najistotniejsze to mieć element w broni, oraz enchant skilli pod niego (tylko dark), po drugie moim zdaniem Health bedzie lepszym rozwiazaniem z racji tego że masz jeden skill który czerpie   profit z crt dmg i liczy się na late game (checkmate). Do koksu za to jak najbardziej.

djk_25

co to jest FB? wytłumaczcie nowemu :)

bula

djk_25

a co to znaczy element w broni i enchant skilli na dark. enchant skilli, to wiem, ale że na dark. co to znaczy?

Zaharias

mozesz wkladac do broni S elementy kamienie fire.water.wind.earth.dark.divine kazdy kamien dodaje ci po 5 p ataku do danego atrybutu i np jak masz 150 fire ataku to zadajesz np bez tego 100 dmg komus a z tym elementem na 150 zadajesz 250 dmg enchant skili wyglada tak samo mozesz enchantowac pod jakis atrybut ja na luczniku na officjalnych plikach mam draco bow na +85 fire atrybut i +5 do fire w double shocie i wale okolo 600 dmg wiecej niz z lethal shota takze naprawde to jest zajebiste a co do tego czy health/focus to oczywiscie ze health SB nie bazuje na regularach bo raczej oplaca sie koxac jedynie w party IMO only health przy tak niskim conie to naprawde sie przydaje
JackFlak 4ever

coshoo

Cytat: Zaharias w Styczeń 08, 2010, 10:35:58 AM
mozesz wkladac do broni S elementy kamienie fire.water.wind.earth.dark.divine kazdy kamien dodaje ci po 5 p ataku do danego atrybutu i np jak masz 150 fire ataku to zadajesz np bez tego 100 dmg komus a z tym elementem na 150 zadajesz 250 dmg

Skąd ty takie wiadomości wziąłeś? l2j? Atrybut nie dodaje p.atk; 150 atrybutu daje bazowo 75% wiekszy dmg, 300 atrybutu daje bazowo 100% wiekszy dmg.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Zaharias

Ano bardzo mozliwe ze mi sie pochrzanilo.... no ale w kazdym badz razie atrybuty niezlego kopa dodaja
JackFlak 4ever

rexatras

dla sb oczywiście FB z healthem... on w wiekszości nukuje.. więc nie rozmiem poco mu crit dmg?

djk_25

crt damga chyba dlatego, bo SB ma malo con i str przez co zadaje mało obrażeń. co to znaczy nukować, zadać nuka, itp?

Vanquish

nukowac to inaczej uzywac skilli magicznych ktore zadaja dmg(np. prominence, hydroblast, hurricane, death spike) stad nazwa nuker(SH SPS SORC NECR)

TrzymSie

Cytat: rexatras w Luty 02, 2010, 05:02:35 PM
dla sb oczywiście FB z healthem... on w wiekszości nukuje.. więc nie rozmiem poco mu crit dmg?
Jak chcesz nukować to imo używasz na zmiane rapier z am+acu, więc bez sensu health jak i tak tracisz bonus hp przy kazdej zmianie broni.

Krigan

Crt dmg pomoże ci przy walce z daggerami

Ironia off

Rusoma

Cytat: Krigan w Marzec 04, 2010, 12:49:19 AM
Crt dmg pomoże ci przy walce z daggerami

Ironia off

Fail, bo więcej przy magic crit zadasz dmg
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

orlok

CytatFail, bo więcej przy magic crit zadasz dmg

fail, bo niestety nie :(