L2 Authority - x666 - Gracia Final

Zaczęty przez Genesiss, Marzec 02, 2010, 10:13:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Genesiss

drogi Bananie a Ja obstawiam że twój L2 INSPIRATION nie wstanie w ogóle

BaNNaneK

hmm od kiedy jestem Bohunem patrzyłem na ten co ty napisałeś (lineage 2 ins) i on jest znacznie lepszy niż ten Twój
Tamten serwer o nie Ctrl+c i Ctrl+v tylko robota przez 2 miesiące z innymi osobami + BETA TESTY CZEGO u Ciebie ich nie było i nie ma błędów
A najlepsze jest to ze są farmy najsłabsza średnia silna i pt gdzie podobno ma bić w " 3 - 4 osoby" a i tak ludzie chodzą sami bo rozwalają i nie potrzebują nawet bishopa ani pomocy tanka
jak tak dalej pójdzie to serwer opuści reszta ludzi i będziesz sam biegał po giran

Genesiss

Cytat: BaNNaneK w Marzec 09, 2010, 07:07:44 PM
hmm od kiedy jestem Bohunem patrzyłem na ten co ty napisałeś (lineage 2 ins) i on jest znacznie lepszy niż ten Twój
Tamten serwer o nie Ctrl+c i Ctrl+v tylko robota przez 2 miesiące z innymi osobami + BETA TESTY CZEGO u Ciebie ich nie było i nie ma błędów
A najlepsze jest to ze są farmy najsłabsza średnia silna i pt gdzie podobno ma bić w " 3 - 4 osoby" a i tak ludzie chodzą sami bo rozwalają i nie potrzebują nawet bishopa ani pomocy tanka
jak tak dalej pójdzie to serwer opuści reszta ludzi i będziesz sam biegał po giran

hahahaha drogi ''człowieku'' o ile sie tak moge do ciebie zwrócić bohuna pliki 2 miesiace?? kpisz sobie? on mi nawet mówil ze dostal je od kolegi a dodanie dropu, npc, i farm to robota na dzień max ;] Poza tym chcę tobie jak i wszystkim tutaj oznajmić iż Bohun dzwonil do mnie na skype z propozycja oddania mi plikow z powodu takiego iz ma szkole, mature etc i nie ma czasu na serwer.
Przykro mi ale plikow jego nie mam. Tamten serwer to nie ctrl+c ctrl+v? pfff nie raz na gg mu wysyłałem xmle skilli bo on miał nie tak ;] Tak samo jak mu się zepsuł gm shop to równiez mu go naprawiłem. On owszem umie dużo ale ja się też cały czas ucze to mój pierwszy serwer i staralem sie naprawde dlugo zeby wszystko chodzilo dobrze ale sami wiecie l2j... Bananek nie ma błędów na jego serwerze? zdziwiłbyś się ...

ciasteczkowyp

Authority ma swoje "up" i "down" ale jedno trzeba przyznać, ciągła praca nad serwerem to recepta na sukces!
Szukam mid/high final/epilog bez rickerta i z balansem.

Rickert

@BaNNaneK
Chyba nie pamiętasz/nie grałeś na serverach bohuna.. miał on ich z 10? Na każdym była korupcja oraz 90% z kroniki nie działała, nawet na tak "słynnym" inspiration przez całą 1 edycje nie działały statystki Armorów s80. I nie umiejętność naprawienia geodaty(Summony w ziemi ftw!)

Aktualnie nowy INS się zapowiadał dobrze. Dobre pliki, ładnie to wyglądało, ale kolejny fail ze zniknięciem. Server miał stać w styczniu / lutym - A mamy już marzec, do tego czasu nawet nie ma otwartych beta testów na maszynie. Dawno nie było żadnego info od bohuna.
Ostatni coraz bardziej jestem pewien tego, iż ten INS nawet nie wstanie. Ogólnie życzę miłego czekania...
   Co do Authority:
Rzeczywiście nie jest on wspaniały, ale i tak jest lepszy niż ostatnie polskie HR serwery.

Znowu powtórzę słowa Derta, który imho ma racje... "Najważniejsza jest liczba osób, oraz dobra reklama, a pliki to rzecz drugorzędna. Online rzędu 200 +/- = Dobry Hr. Popatrzmy chociażby na przykład Astral World, jest to baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dobry HR - Ale co z tego jak przez miesiąc grało tam 40 osób i praktycznie PvE się tam odbywało... Oczywiście to nie oznacza, że pliki nie są ważne... :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

RanyKlute

Cytat: ciasteczkowyp w Marzec 09, 2010, 08:34:56 PM
Authority ma swoje "up" i "down" ale jedno trzeba przyznać, ciągła praca nad serwerem to recepta na sukces!

Tu jestes w bledzie ;) , przykladow nie musze podawac

Ender

Serwer jest fajny i ciekawy ale mało reklamowany a nowi użytkownicy często się zniechęcają bo trzeba pofarmić troche na itemki a oni by chcieli wszystko od razu. Ogólnie serwer mi sie bardzo podoba miła atmosfera ale według mnie Administratorzy powinni się zachowywać trochę bardziej profesjonalnie:P, no i reklamować serwer.

BaNNaneK

serwer jest nie dokonczony np zeby kopic 400 mana potek trzeba isc specjalnie do giran zeby jest kupic i ja mam pytanie d oGenesisa
czy ten server stoi na twoim kompie ze boisz sie ze procersor obciazysz tym 100 npckami? w kazdym miescie powinien byc buffer gm shop i gk ale tak nie jest...

Genesiss

tak stoi na moim kompie mam neta 4kb/s i procesor 400Mhz i jeszcze dodam że 16mb ramu

Rickert

BaNNaneK

a zespawnujesz te npc w kazdym miescie czyli gk buffer i gmshop?

Medium

PuFF

Rickert

A jednak tam grałeś. :)
Server byłby fajny z ilością stu online.

Zamykam na prośbę autora.