[Zapowiedź] L2Epilog.pl - Low x5 - Epilog - 02-04-2010

Zaczęty przez GandaFlux, Marzec 06, 2010, 01:15:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gustd

kurwa, your protocol version is kurwa different...  :oops:

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Kommodus

seken

Cytat: SpeedyGonzales w Kwiecień 02, 2010, 05:01:45 PM
2 min po 17 i jeszcze off??? oO zaraz ludzie zaczna pisac ze fail xD

No i chu** ja sie nie moge polaczyc, wpisuje ladnie pasy, przechodzi do tej tabelki klikam confirm i dupa, nic
Ja juz gram, online na razie ~140

rexatras

trzeba zrobić update... dobrze ze dowiedziałem się tez o tym po starcie :) nie wiem poco admini utrudniają tak nam życie... ale to ich server

SpeedyGonzales

rexatras

mi się robił 17 min... wiec jednak może dasz rade

rexatras

omg... wyczepiście jest... przez ten update przy uruchamianiu teraz mi wystakuje błąd... wkurzyć można się tylko

SpeedyGonzales

He4DSh0t

Polecam Check Files zaraz po update bo mogą wystąpić małe błędy
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

SpeedyGonzales

male bledy? chcialem cos napisac to mi sie gra wylancza. zal jak Ch*** admini to jakies botki

Eligos

eh... jak była beta to wszystko mi działało a teraz dupa ;/

update robic czy sciagac jakis inny system??
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

DonKoks

Genesiss

DonKoks

Genesiss

rexatras

wbić możesz tylko z najnowszego update epiloga... sam epilog nie wystarczy

edit
z tym http://www11.zippyshare.com/v/52995658/file.html system w koncu mi działa... 

online jest niski bo 80% osób nie może wbić na server przez głupotę adminów

gustd

ja zrobilem update, trwal 2h prawie, pozmienialem tak jak jest na forum l2e napisane i all smiga cacy. nauczcie sie korzystac z komputera i internetu noobki :*

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

seken

Cytat: gustd w Kwiecień 02, 2010, 07:27:46 PM
ja zrobilem update, trwal 2h prawie, pozmienialem tak jak jest na forum l2e napisane i all smiga cacy. nauczcie sie korzystac z komputera i internetu noobki :*
Dokladnie...Masz tam wszystko krok po kroku napisane jak zrobic, a wy tu jeszcze placzecie

seken