[Zapowiedź] L2Epilog.pl - Low x5 - Epilog - 02-04-2010

Zaczęty przez GandaFlux, Marzec 06, 2010, 01:15:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandam

takie oficjalne info bo czytalem klany :p

nie wiem kto chcial byc fajny ale Tenebrae tam nie gra :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

seken

Jak ten server bedzie fail (modlmy sie zeby nie byl) to ide na rpg club ;p

HellSign

Cytat: seken w Kwiecień 04, 2010, 11:03:42 AM

Nie módl się, to nic Ci nie da. Bóg nie ingeruje w problemy tego świata. Zwyczajnie zachęcaj inne klany. Bo zdajesz sobie sprawę, ze te są całkiem całkiem i w końcu się znudzą nim. Zostanie 100-200PPL i dead...

Chyba, że będzie więcej klanów, więcej sojuszy, więcej wojen :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

seken

Cytat: HellSign w Kwiecień 04, 2010, 11:15:04 AM
Cytat: seken w Kwiecień 04, 2010, 11:03:42 AM

Nie módl się, to nic Ci nie da. Bóg nie ingeruje w problemy tego świata. Zwyczajnie zachęcaj inne klany. Bo zdajesz sobie sprawę, ze te są całkiem całkiem i w końcu się znudzą nim. Zostanie 100-200PPL i dead...

Chyba, że będzie więcej klanów, więcej sojuszy, więcej wojen :)
Teraz powiedz mi jakie clany, lexy,addiction graja na rpg club, ooww graja na dexie i watpie zeby chcieli wejsc na "lol l2j server"

HellSign

są tysiące klanów. Wystarczy 20 klanów po 30 osób i serwer będzię żył.

BTW :
Ja się im nie dziwię.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

seken

Cytat: HellSign w Kwiecień 04, 2010, 11:45:25 AM
są tysiące klanów. Wystarczy 20 klanów po 30 osób i serwer będzię żył.

BTW :
Ja się im nie dziwię.
To podaj mi chociaz z 5 takich clanow, od razu link do forum, na forum wolfpack na razie napisalem i zobacze czy przyjda.
btw.Pamietam jak w sygnie miales w8ting for dex, teraz masz for valkyrie, jak valkyrie wystartuje to znowu na jakis inny bedziesz czekac

Genesiss

Tak do serwera to może i jednak mylę się :) Możliwe że admin sprosta wszystkim wyzwaniom i poprawi wszystkie błędy. Bardzo dobry start z wysokim dość Online i tu znowu nawinę do L2 Ex, tam startowali z 50 Online a teraz ~2k i mają bardzo stabilne pliki.

Powodzenia

seken

Cytat: Genesiss w Kwiecień 04, 2010, 01:07:20 PM
Tak do serwera to może i jednak mylę się :) Możliwe że admin sprosta wszystkim wyzwaniom i poprawi wszystkie błędy. Bardzo dobry start z wysokim dość Online i tu znowu nawinę do L2 Ex, tam startowali z 50 Online a teraz ~2k i mają bardzo stabilne pliki.

Powodzenia
Hm teraz zamienilismy sie rolami xd.Ja juz zaczynam watpic w ten server, mysle ze to bedzie cos w stylu l2ex phoneix, ladnie 1k online bez dual boxa, bmf pisza ze niemaja konkurencji i serv teoretycznie sie konczy.
Co do clanow to raczej zadnych sie nie sciagnie, bo all graja na rpg/dex i raczej nie przyjda na taki server

Genesiss

seken

Genesiss

wiele nie działających skilli, bugi (co można zobaczyć w dziale Zgłaszanie bugów) średnio ogarnięta administracja, ciągłe problemy z połączeniem przez brak konkrentnego patcha, ustabilizowane online na poziomie ~400 i spada oraz wiele więcej... jeśli tak dalej pójdzie to zniknie a za nimi Preto, KA i inni... :)

jh0ri

Odwiedziłem ten server wczoraj, połączenie zajeło mi cos koło 2h strasznie maja to zaniedbane (ich problem) inni nie będą tak cierpliwi... i po prostu odpuszczą. A co do postu wyżej to "PRETO" i tak nie zawita tam zbyt długo.
Тихий!!! Тихий!!!

Genesiss

zobaczymy jaki online będzie na dzisiejszych siege'ach :)

seken

Cytat: Genesiss w Kwiecień 04, 2010, 05:04:35 PM
wiele nie działających skilli, bugi (co można zobaczyć w dziale Zgłaszanie bugów) średnio ogarnięta administracja, ciągłe problemy z połączeniem przez brak konkrentnego patcha, ustabilizowane online na poziomie ~400 i spada oraz wiele więcej... jeśli tak dalej pójdzie to zniknie a za nimi Preto, KA i inni... :)
heh czyli juz ide na rpg-club ;p

jh0ri

Nie ma co się dziwić ... Szał ciał ( yee nowy server to byd.o poleciało ale co z tego ...)
Sami widzicie server nie dopracowany a jak gm nie potrafi posklejać wszystkiego do kupy to RIP.
Szkoda gadać
Тихий!!! Тихий!!!

Gapiszon

Cytat: seken w Kwiecień 04, 2010, 05:20:36 PM
Cytat: Genesiss w Kwiecień 04, 2010, 05:04:35 PM
heh czyli juz ide na rpg-club ;p
Jeden baran coś napisał a inni się podniecają.
Reguła na l2j jest prosta - zupdatowany system i podmiana IP w pliku hosts.
I tak to tam działa.
Wiele niedziałających skili? Gdzie? Pokaż linki, może takie jak te _- http://www.l2epilog.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=312 gdzie gracz sam nie potrafi powiedzieć, o co mu właściwie chodzi?
Albo może ten - http://www.l2epilog.pl/forum/viewtopic.php?f=5&t=287 gdzie nie wie, jak działają
skile?
Bez przesady. pewnie nie działa wszystko w !00% tak jak powinno, ale nigdzie tak nie działa.
Nieogarnięta administracja? Wczoraj w nocy ujawnił się bug (niedopracowany patch) rano już go nie było, został poprawiony.
Online ustabilizowany - to logiczne, grają ci co słyszeli wcześniej o serwerze. Teraz graczy trzeba przyciągnąć renomą, a to się okaże w przyszłości.
Nie bronię tego serwera, a administracja na start faktycznie nie dopracowała paru rzeczy, widać, że nie mają od strony organizacji serwera za dużego doświadczenia. Ale się starają, usuwają błędy, banują cheaterów - a to dobrze wróży na przyszłość.

Genesiss

dobra... zobaczymy jak to się potoczy dalej :) ale ja ze swojej strony nie polecam serwera

Ryane

Cytat: Genesiss w Kwiecień 04, 2010, 05:45:24 PM
dobra... zobaczymy jak to się potoczy dalej :) ale ja ze swojej strony nie polecam serwera

Ciekawe czy chociaz zrobiles na nim postac....

A preto tak szybko nie odejdzie ;p Ja nabijajac 60lv nie spotkalem ani jednego buga. Wszystko dziala tak jak nalezy.

Genesiss

Cytat: Ryane w Kwiecień 04, 2010, 06:44:11 PM

A preto tak szybko nie odejdzie ;p Ja nabijajac 60lv nie spotkalem ani jednego buga. Wszystko dziala tak jak nalezy.

inaczej będziesz gadać niedługo :D poczekam na flame

/edit

heh kiedy nie wejde na Draconis to dziwnym przypadkiem ciągle cię widze Ryane :) To gdzie Ty w końcu grasz?

jh0ri

Na servie znajdują sie tylko 2 klany godne uwagi (BeMyFrag i Pretorianie) reszta im nie dorówna , inni sie wysypia bo stwierdza ze nie ma to najmniejszego sensu konkurować z takimi klanami albo dołączą do wyżej wymienionych a wtedy powstanie server 2 klanow ktore będą sie tłukły aż do znudzenia.
I tak widze przyszłość servera.!
Тихий!!! Тихий!!!

Ryane

Cytat: Genesiss w Kwiecień 04, 2010, 06:45:36 PM
Cytat: Ryane w Kwiecień 04, 2010, 06:44:11 PM

inaczej będziesz gadać niedługo :D poczekam na flame

/edit

heh kiedy nie wejde na Draconis to dziwnym przypadkiem ciągle cię widze Ryane :) To gdzie Ty w końcu grasz?

Znajomemu dalem postac ;]

Genesiss

Cytat: jh0ri w Kwiecień 04, 2010, 06:54:22 PM
Na servie znajdują sie tylko 2 klany godne uwagi (BeMyFrag i Pretorianie) reszta im nie dorówna , inni sie wysypia bo stwierdza ze nie ma to najmniejszego sensu konkurować z takimi klanami albo dołączą do wyżej wymienionych a wtedy powstanie server 2 klanow ktore będą sie tłukły aż do znudzenia.
I tak widze przyszłość servera.!

ja tam myślę że BMF quitnie :D

SpeedyGonzales

Ahh te czeste dc niewiadomo z jakiej przyczyny o ahh te lagi po 30s, kocham to, na taki serwer wlasnie czekalem, az sie chce grac!!!

Ryane

A to dziwne, ja grajac dzisiaj nie mialem ani jednego laga. DC czasem sie zdarzaja, ale jestem pewien, ze admin sobie z tym poradzi. A ty chyba miales juz w l2 nie grac?

SpeedyGonzales

jednak wrocilem xD. o jeszcze sie gra o 15 min cofnela, a w tych 15 wbilem duale na +10, ktos mi je odda? xD