Spellhowler

Zaczęty przez m4homet, Grudzień 20, 2010, 09:37:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

m4homet

Witam, jaką subklase polecacie dla sh ? Pod pvp i mass pvp.
Zwierze na dwie litery ?

----------------------

Thorns

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Elvin

Szanowny Panie Moderatorze.

Zmuszony jestem uprzejmie, aczkolwiek stanowczo zaprotestować. Powodem mojego sprzeciwu jest fakt, iż tematy które szanowny moderator odnalazł są dość nieaktualne (wszak towarzysz Drake wprowadza regularnie zmiany w sieci, której dotyczy ten dział forum, co przekłada się na różnicę w efektywności u poszczególnych kombinacji w określonym czasie). Biorąc pod uwagę ten czynnik, za usprawiedliwione uznaję tworzenie nowego tematu. To przecież tak, jakby oczekiwać od kogoś, że będzie czerpać informację z zeszłotygodniowej gazety.

Pozdrawiam,

tak, za dużo czytania Gomułki @__@

Thorns

Szanowny Panie Elvinie...

nie nie,  ciąg dalszy nie przejdzie mi  przez klawiaturę :) 

Znamy się kupę czasu wiec będę pisał  "NIE  Gomułko-wo"

Nowych kombinacji raczej nie wymyślono, podane linki podają plusy i minusy rożnych "krzyżówek"
Dobrze wiesz ze nie ma jednoznacznie wypasionych postaci które dają gwarancje wygranej w PVP/mPvp

A tematu przecież nie zamknąłem więc  każdy może  napisać  swoje spostrzeżenia  :wink:

Więc zamiast pisać post nie wnoszący nic do tematu.... dodam po staremu... Elvin wracaj pod biurko  :D

/ jako Twoją ripostę , mam nadzieje zobaczyć nowe propozycje sub  ;)

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.

Elvin

Chodzilo mi bardziej o to, ze np w 2008 roku SE nie mial earse, teraz ma wiec np jedno ze zdan z tamtych tematow "sh/se nie ma najmniejszych szans z sh/ps" nie jest juz tak oczywiste, gdy summona mozna sie pozbyc w momencie (a to chyba 2 w kolejnosci atut z PSa xD). A to tylko jeden z przykładow :P

Co do propozycji to ja dalej trzymam sie mistycznego, legendarnego sh/aw  :D

A Gomułka smieszny człowiek, skonczylem czytac ostatnio ksiazke z jego tekstami, 500stron ktore moznaby skrocic do gora 10 zdan :D komuna ftw  :P