TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Warhead

Cytat: Duo w Maj 13, 2010, 03:41:52 PM
Cytat: Warhead w Maj 13, 2010, 03:11:50 PM
Cytat: Thombstone w Maj 13, 2010, 10:47:53 AM
zaloze sie ze zaden z lepszych klanow nie pojdzie tam bo woli grac na l2j serverach lub modem typu c4 -> tak ja dex
Nawet ludzie z rpg pouciekali i uciekaja nadal...

BMF raz przeszło z l2j na w serwer na RPG-Club i każdy wie jakim failem się to skończyło

Jak sie wchodzi "na w server" ?
Nie wiem jak ty, ale ja nie widze sensu z cytowanym przez ciebie fragmentem, a tym co napisales. Dodac do tego trzeba ze "kazdy wie".  Plotkarstwo to cecha dominujaca ludzi srednio inteligentnych. Prosze cie nie pisz nastepnym razem czegos o czym nie masz pojecia. Dziekuje : ) Sry ze dokarmiam trola.  Musialem.

Mam pojęcie o czym mówię bo grałem na rpg-club x30 ? w HG potem w lol NF

BMF straciło Giran tak szybko jak je zajęło i zrobiło quita po siegu na wstającego exa x5 i nie wmówisz mi że było inaczej
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader

Duo

Giran bylo zajete na calkowitym farcie, nawet my nie przypuszczalismy, ze uda nam sie go zdobyc. Idac droga dedukcji wedzielismy z gory ze stracimy go przy najblizszej mozliwej okazji. Najwieksza drame z tego zamku krecilo wtedy wlasnie hellxXxFelekPLxXxguard i czesc NF bo sami sie czaili na ten zamek. To po primo, a po secundo jezeli quit zaraz po zamku nazywasz dobre 2 tygodnie gry, tylko dlatego ze wstawal ex5 i mialo tam grac trenebrae to nie mam wiecej pytan : ) Zapytaj w fakcie albo innym brukowcu o etety bo potrzebuja tam swierzej krwi i moze sie dowiem wiecej info na temat swojego klanu, co robil, a czego nie.

Uploaded with ImageShack.us

killer625

to jakis klan wbija tu na serw ? jak tak to na ktory ?

Ryane

Rickert

Nie rozumiem, otwierają DWA nowe servery o ratach exp x7?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

killer625

no tak myslalem, ze jak juz ktos bedzie wbijac to raczej na paradise, bo hell ma miec donate na S grade bron. teraz pytanie czy tylko 1 klan :P czy cos wiecej.

tak otwieraja 2 serwer o ratach x7, beda sie roznic troche donate i to chyba wszystko.

DreamWeaver

ja w sumie bym szukal jakiegos const pt ) tak zeby na luzie sobie pograc po pracy... gdyby ktos takie cos organizowal dajcie mi pm.
Lionna official - Amoniac: WC/Necro {noble / 1xhero} - Gorillaz
Wrath 12x - Roz.qr.wiator - WC/SH {noble / 9xhero} - Sentinels/NeoMoon/LIquid
L2Reloaded 15x - Primeval - WC/SH {noble / 2x hero} - AnimalCruelty
Best times ever!

nawrot

Nie robię Clanu tylko Const PT.

Czy moglby ktos mi powiedziec czy bedzie mozna sie tu zalogowac na Graci Epilogue ?

HellSign

nope zmieniły się pliki nie połaczyć sie na epiloga z gf tak samo w drugą stronę
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

alite

Cytat: HellSign w Maj 15, 2010, 10:18:01 AM
nope zmieniły się pliki nie połaczyć sie na epiloga z gf tak samo w drugą stronę
mi dziala na epilogu

Ryane

Jak ja gralem na x13 to bez problemu moglem grac na epilogu. Zaraz sprawdze czy dalej dziala

nawrot

Ryane

Dziala, brakuje tylko kilku ikonek, ale grac sie da :)

DoomTerror

Na który serwer idziecie hell czy paradise? I dlaczego :Q

Thombstone

z tego co da sie wyczytac to chyba ida na paradise bo mniejszy donat...

Grahio

Profki do kupienia, czy trzeba zasówać ręcznie? ;> Tak jak i nobless/suby? Bo albo jestem ślepy albo nigdzie nie ma informacji na ten temat.
Abyss ~ x5 ~~ Shillien Knight 72 // R.I.P
Battle For Dawn ~~ x12 ~~ Grand Khavatari 77 // R.I.P
Earth ~ x7 ~~ Arcana Lord 78 // R.I.P
Teon ~ retail ~~ Shillien Knight 55 // R.I.P
                     ~~ Phantom Ranger 69 // R.I.P
Extreme ~ x10 ~~ Shillien Templar 81 // Active
                        ~~ Hell Knight 76 // R.I.P
                        ~~ Eva's Templar 80 // R.I.P
                        ~~ Phoenix Knight 77 // R.I.P
                        ~~ Titan 84 // R.I.P
                        ~~ Soul Hound 79 // R.I.P

I still want to be tank :)

Thombstone

Przemo

Wie ktoś może jak z Multi Boxem na tych serwerach ?

He4DSh0t

sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

killer625

gdzie ty wyczytales ze box zabroniony  ?:O jakis koles pisal ze na x13 gra z 5 boxami i to jest dozwolone, tylko boty banuja.

Thombstone

server jest pod ddos atakiem czy takie lagi tylko

alite

Thombstone

a tak btw caly dzien sie mecze wie ktos dlaczego nie moge targetowac npc?

killer625

TreeHill

N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates