TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Cytat: seken w Lipiec 19, 2010, 04:07:58 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 19, 2010, 02:34:29 PM
HellGuards zrekrutuje 2-3 active const pt / ewentualnie osoby do nowo utworzonych const pt .

CH / Zamek / Clan Skille / Epici / Dużo PvP i wspólnej zabawy w miłym towarzystwie.

PM SoczekZFoczek ingame .
Zaoferujcie jeszcze leave  z serva a moze dojde :>.

A kto by cie chciał rofl ... ciągle rerolle, i sam quitujesz co chwile z serwa ,stfu randomie już pokazałeś swojego skilla że się z Ciebie na ts śmiali że nie potrafisz dance rzucić na czas QQ

ps. Bula o co chodzi z tym screenem ? xD

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

bula

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 19, 2010, 04:59:43 PM
seken dal kiedys screena na ktorym miescil sie pasek ze skillami/pasek z party i postac zajmowala cale pozostale miejsce na ekranie(i to nei byl zoom u,u)

xXxFelekxXx

Dla tych co nie było na tw :p 1 screen z tw mam frapsa niestety brak screenów .

I tak tw jest x1 czyli 2/3 tw = nobless bo mam spam na pm o to nonstop :D

Medium

xXxFelekxXx

15~50 w ally po 72 mieli , my mniej bo nam flage na koniec tw zabrali QQ :x

RazielIII

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 19, 2010, 04:59:43 PM
Cytat: seken w Lipiec 19, 2010, 04:07:58 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 19, 2010, 02:34:29 PM
HellGuards zrekrutuje 2-3 active const pt / ewentualnie osoby do nowo utworzonych const pt .

CH / Zamek / Clan Skille / Epici / Dużo PvP i wspólnej zabawy w miłym towarzystwie.

PM SoczekZFoczek ingame .
Zaoferujcie jeszcze leave  z serva a moze dojde :>.

A kto by cie chciał rofl ... ciągle rerolle, i sam quitujesz co chwile z serwa ,stfu randomie już pokazałeś swojego skilla że się z Ciebie na ts śmiali że nie potrafisz dance rzucić na czas QQ

lol a smial sie ze mnie ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xXxFelekxXx

u nas seken jak na forcie był w pt nuków to go pkować chcieli bo tak dance rzucał :D

raziel nowy clan ;p

RazielIII

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 19, 2010, 06:12:30 PM
u nas seken jak na forcie był w pt nuków to go pkować chcieli bo tak dance rzucał :D

raziel nowy clan ;p

clan mojego const
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xXxFelekxXx

seken

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 19, 2010, 06:12:30 PM

raziel nowy clan ;p
hahah A ty felek jak zawsze mocny w gebie^^.Dalej se plenisz?Napisz mi kiedy na vt ktos mowil, ze zara mnie PKnie jak dance nie rzuce? Nie pamietam takiej sytuacji.Tylko raz w expie w IT ktos napisal dance i to wszystko.Rerolle? Zrobilem raz na spsa i po 1 dniu wrocilem na bdka.Nieznam serva na ktorym grales dluzej niz 3 miechy.
Bula naprawde myslisz, ze ja tak gram  :shock:.Spoko masz naprawde wybujala wyobraznie.Co do tych dancow to naprawde zadko sie dzialo, z reszta 1raz gralem bdkiem na 79+ zazywczaj gram dd.Dobra idz pocwiczyc wymowe, bo mi sie po nocy snisz jak wymawiasz litere "c" (przez Ciebie nie moge spac  :x)

xXxFelekxXx

weak flame randomie ;)

Dalej se plenie i co z tego że mam wadę wymowy wrodzoną ? Wulf nie tylko pisał / mówił ale i to zrobił na forcie nie pamiętasz jak mi na pm płakałeś ? Serw na którym grałem dłużej niż 3 miechy hmmm l2destiny / rpg-club / dex / aerith i pare innych serwerów na których grałem dłużej bo były spoko pliki i community to że zmieniam serwer bo mi nie pasują pliki to moja sprawa i clanu rlly , niemam zamiaru grać na lolplikach. Btw. sam pisałeś że grasz na takiej rozdzielczości więc nie wkręcaj teraz że tak nie grasz.

ps. Litere C akruat wymawiam normalnie /fail.

seken

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 19, 2010, 06:32:55 PM
weak flame randomie ;)

Dalej se plenie i co z tego że mam wadę wymowy wrodzoną ? Wulf nie tylko pisał / mówił ale i to zrobił na forcie nie pamiętasz jak mi na pm płakałeś ? Serw na którym grałem dłużej niż 3 miechy hmmm l2destiny / rpg-club / dex / aerith i pare innych serwerów na których grałem dłużej bo były spoko pliki i community to że zmieniam serwer bo mi nie pasują pliki to moja sprawa i clanu rlly , niemam zamiaru grać na lolplikach. Btw. sam pisałeś że grasz na takiej rozdzielczości więc nie wkręcaj teraz że tak nie grasz.

Lol dobra teraz naprawde albo jestes -_-'any albo jak wszyscy twierdza klamiesz :).Kiedy Ci napisalem, ze na takiej rozdzielczosci gram?Z reszta tak sie grac nieda, a to ze ciagle klamiesz to nie moja wina.Dobra ja koncze rozmowe z toba.
Btw.Nawet nie wiedziales oco chodzi z tym screenem, nawet nie znasz jego rozdzielczosci tak wiec gf.Klam wiecej plx plx plox.
Nija edit.
Ten mlodszy Wulf (Michal bodajze) nie wiesz jak na Ciebie cisnal, ahh te epik teksty <3

treD

nie flejmuj tyle seken bo sie znowu monitor pokrzywi

RazielIII

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 19, 2010, 06:23:48 PM
A co z amt ?
Wysliszmy bo nic sie nie dzialo, jeszcze troche i do jakiegos side dolaczymy

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xXxFelekxXx

Cytat: seken w Lipiec 19, 2010, 07:46:38 PM
weak flame randomie ;)

Lol dobra teraz naprawde albo jestes -_-'any albo jak wszyscy twierdza klamiesz :).Kiedy Ci napisalem, ze na takiej rozdzielczosci gram?Z reszta tak sie grac nieda, a to ze ciagle klamiesz to nie moja wina.Dobra ja koncze rozmowe z toba.
Btw.Nawet nie wiedziales oco chodzi z tym screenem, nawet nie znasz jego rozdzielczosci tak wiec gf.Klam wiecej plx plx plox.
Nija edit.
Ten mlodszy Wulf (Michal bodajze) nie wiesz jak na Ciebie cisnal, ahh te epik teksty <3

bla bla chodzi o screen jak stoisz z samem przy dusku ,a on ma full secik, pies random seken szczeka a karawana jedzie dalej ;p idź ownić w lola może chociaż tam będziesz miał skilla

ps. Raziel bez geno rpg jest nudne słyszałem ;p

RazielIII

Raczej nie, ponoc epic pvp na ostatnim baiumie, ale o szczegoly to Lokocza pytaj

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xXxFelekxXx

to pvp co p1nk płakał że mu trade spamowali ? :D

seken

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 19, 2010, 08:16:17 PM
Cytat: seken w Lipiec 19, 2010, 07:46:38 PM
weak flame randomie ;)

Nija edit.

bla bla chodzi o screen jak stoisz z samem przy dusku ,a on ma full secik, pies random seken szczeka a karawana jedzie dalej ;p idź ownić w lola może chociaż tam będziesz miał skilla

ps. Raziel bez geno rpg jest nudne słyszałem ;p
Dziekuje bardzo, ale w LoLu to... eh bez komentarza widac jedyne co Ty umiesz to grac w gry gdzie sie zamyka oczy i klika od f1 do f4 gg! pwnisz ziom!.
Dert.Wiem juz co robic, zeby sie nie krzywil.Przed flejmem zawsze trzeba odpalic l2 z strykz mssg.

treD

Kazuya

pvp na baiumie 9v9 pt or more przez kilka h nie było nudne :?
rpg x5 [gh85]

JesseJames

sekaen troszke zal piszesz ze ktos gran na malej rozdzielczosci a na twoim screanie bylo tylko widac sama i skillbar :P
a co do gier to sam gram w hon-a i tam tak samo jest jak w lol 5 klawiszy :P
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

Rickert

Cytat: JesseJames w Lipiec 19, 2010, 10:43:16 PM
sekaen troszke zal piszesz ze ktos gran na malej rozdzielczosci a na twoim screanie bylo tylko widac sama i skillbar :P

Co Ty nie wiedziałeś, że dzięki temu więcej widać na screenach? (c)seken O.o
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xXxFelekxXx

bo on zrobił screena konspiracyjnego , on nie , nie gra na tej rozdzielczości tylko robi screeny bo lepiej wyglądaja

Rickert

Co Wy tam wiecie, on teraz się wypowiada w dziale lancera i śmieje się z graczy priva! QQ a jak napisał że on > ja bo chociaż wbił na offa, to jak zaoferowałem log in na postacie z lancera to wymiękł... Ahh ten nasz legi off players aka gram na mikrofali.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xXxFelekxXx

jak on tam nawet do 3rd nie dojdzie i quitnie  hahaha