TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Cytat: Nervoson w Lipiec 26, 2010, 06:12:53 PM
-_-'a 2 nie zaspoilowane moby.... napisz do tvn24!
<br -_-'alo mnie to bardziej niz raziel....
butthurt much

tez myslisz ze zabijanie polakow jest nieetyczne, niemoralne i co tam jeszcze? widac skrzywienie z ruoffa :<

Kalipso

Czytanie ze zrozumieniem boli prawda ? Ja tu piszę o serwerze na którym jest mała ilość danych osób z jednego kraju, a Ty mi tu wyskakujesz ogólnie o "grach" omg widzę, że ta rozmowa jest bez sensu, ponieważ chyba nie spełniacie wymagań wiekowych, aby co nie co pojąć. A co do wyjścia z domu to ja nie tylko wychodzę, ale również wyskakuje z samolotu wojskowego podczas ćwiczeń, więc jak nie masz pojęcia o jakiejś o sobie to nie sugeruj jej czegoś, gz.... Aha i sam wyjdź z domu, bo komputer szkodzi zdrowiu :) Pozdrawiam, koniec tej rozmowy. Rację mieli Ci spekowani.

bula

przepraszam, ale co z tego ze 99% osob jest z rosji a polakow 10ciu?czy to znaczy ze MUSZE kochac wszystkich polakow i nie moge ich wyniesc jezeli stoja na spocie obok a mi potrzebne sa moby ktore oni bija?

btw, napisz do tvn24 z tym samolotem wojskowym

PuFF

Cytat: treD w Lipiec 26, 2010, 06:09:52 PM
Cytat: Kalipso w Lipiec 26, 2010, 06:04:34 PM
Apeluje o zachowywanie się jak "porządny Polak"...
dobrze miszczu
jak widac po moim avku jestem tolerancyjny
a co do tego zajscia to te "polaczki" zabily mi 2 nei zespoilowane moby
takze kuhfa -_-'alac

/Naito -- autor postu otrzymał 5% ostrzeżenia za używanie wulgarnych słów.
ale teraz natio bedzie was tepił za przerobienie faciatki :D

treD

/care niech sie fapuje jak go to cieszy
tylko nei mam pomyslu na nowy tajny nick :<

/Naito -- Mnie to nie cieszy... przeklinasz tzn, że łamiesz regulamin a ja tylko wykonuję to co mam z góry określone przez regulamin najlepiej jak potrafię.

Nervoson

Cytat: bula w Lipiec 26, 2010, 06:16:38 PM
butthurt much

tez myslisz ze zabijanie polakow jest nieetyczne, niemoralne i co tam jeszcze? widac skrzywienie z ruoffa :<
Moze sie zdziwisz, ale tak nie mysle bic sie mozna z kazdym i nie widze w tym problemu. Bardziej rozmieszyla mnie tu sprawa "za dwa nie zaspoilowane moby"  a ten typ 4 posty wczesniej jest chyba na cos chory.

treD

Cytat: Nervoson w Lipiec 26, 2010, 07:41:08 PM
Cytat: bula w Lipiec 26, 2010, 06:16:38 PM
butthurt much

Moze sie zdziwisz, ale tak nie mysle bic sie mozna z kazdym i nie widze w tym problemu. Bardziej rozmieszyla mnie tu sprawa "za dwa nie zaspoilowane moby"  a ten typ 4 posty wczesniej jest chyba na cos chory.

przepraszam nei sadzilem ze ktos mzoe to wziac na serio

Medium

Hey Naito why usuwasz moje posty w których chce zakupić Animal Bone, coś w tym złego ?
A więc jeszcze raz:
Naito wykasowałeś mój rebus. Co to ma być ? Nie podoba się ? Za trudny dla Ciebie do rozwiązania ? To nie mój problem, już kiedyś wypowiadałem się na temat poziomu Twojej inteligencji.
Aby nie robić OFFTOPU: WTB 3 Animal Bone, pm na forum.

/Naito -- Rebus wcale nie był za trudny a co do postu to z kogo ty żarty robisz ? Myślisz, że pisząc tekst typu "Aby nie robić OFFTOPU: WTB 3 Animal Bone, pm na forum." ominiesz regulamin i post będzie coś wnosił do tematu ? BTW masz do tego odpowiedni dział na ktory zapraszam z tym tekstem.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/board,20.0.html
------------------------------------------------------
Ten post wydawał się całkiem OK do czasu aż w nim nie napisałeś, serio.

xXxFelekxXx

Cytat: Kalipso w Lipiec 26, 2010, 06:04:34 PM
Widać patriotą to chyba nie jesteś :) Określenie "polaczki" bardziej pasuje do Was w tej sytuacji, ponieważ sami sprowokowaliście to całe zajście :) Za co szanować ? Może to tylko gra, ale na prawdę nie godzi się pekować rodaka na serwerze w którym gra 90% rosjan (dla mnie taka osoba ma w dupie wszelkie morały i etykę) , ponieważ to po prostu jest złe zachowanie. Trzeba się trzymać w kupie i cieszyć nowymi rekrutami, a nie.... To jest sarkazm, a niby co innego ? No chyba, że ktoś tam nie wiem jest kuzynem/kumplem lidera czy co to spoko, lecz skoro nie to jest to 100% sarkazm.
Apeluje o zachowywanie się jak "porządny Polak"...

Wróciłem z pracy a tu beka ... wy sądzicie że jak mi napiszecie że buko was pknął to go wyrzucę z clanu bo jesteście polakami lol'd i tak quitniecie za tydzień /care , interesuje się tylko moim clanem i ally na reszte mam wyje.... nieważne czy ruski czy polak.

Ps. Zraportuj sobie fikołka o drzwi w domu to może klepki ci wrócą na dobrą stronę

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

spiety

btw ... dual dozwolony ? na x100 mam ochote troche tu po grać .

x3nomorph

new future.

Bitt3r

Straciłem itemy z fenira... już drugi raz ? Moje inventory nie było pełne.

bula

Cytat: Bitt3r w Lipiec 27, 2010, 11:40:40 AM
Pisać do tvn'u ?
zrob pare razy reloga i summonuj wilka, powinny byc na nim, dert tez mial takie problemy i raz mu sie pojawiaja, raz nie

Rickert

Duże plecy będą jak zacznę grać w piątek/weekend? :< Podobno dokończenie Mj'ta i kliknięcie AS'a to dzień roboty.. (c)Pewna Osoba. :D

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Kamal

Lepiej dropić A grd czy składać atm?

Rickert

Zależy jaki chcesz dropić.

Kamal

tall/MJ hvy, zależy co sie uda

Rickert

Dla BD składaliśmy Talluma to klate klikanie hełm chyba też bo to z matsami groszowe sprawy były. A resztę na rynku tanio chodziły.

Bitt3r

Cytat: bula w Lipiec 27, 2010, 12:03:46 PM
Cytat: Bitt3r w Lipiec 27, 2010, 11:40:40 AM
Pisać do tvn'u ?
zrob pare razy reloga i summonuj wilka, powinny byc na nim, dert tez mial takie problemy i raz mu sie pojawiaja, raz nie

Dziwne to jest, ale miałeś rację.

Raito12

Cytat: Nervoson w Lipiec 27, 2010, 03:45:47 PM
poganz moz i -_-'z 12 latz?
nie przeklinaj
wiem ze grales na ruoffie takze moglbys sie nie wypowiadac w tym topicu a przynajmniej spuscic troche z tonu
na theonline full drop ma bardzo dobra szanse
1 popoludnie w pagans =4-10 full dropow

takze wyjdz randomie
Bajka z rana jak smietana
Bishop 82+

PuFF

Cytat: Rickert w Lipiec 27, 2010, 01:22:58 PM
Dla BD składaliśmy Talluma to klate klikanie hełm chyba też bo to z matsami groszowe sprawy były. A resztę na rynku tanio chodziły.
a jak ja wbije tez zlozycie mi Tallka?

Nervoson

Cytat: Raito12 w Lipiec 27, 2010, 03:57:29 PM
Cytat: Nervoson w Lipiec 27, 2010, 03:45:47 PM
poganz moz i -_-'z 12 latz?
nie przeklinaj
wiem ze grales na ruoffie takze moglbys sie nie wypowiadac w tym topicu a przynajmniej spuscic troche z tonu
na theonline full drop ma bardzo dobra szanse
1 popoludnie w pagans =4-10 full dropow

takze wyjdz randomie
Mi chodzilo o to"z" na koncu, co to m wspolnego z tym ze gralem na ruoffie?

Full dropy pewnie leca bo to x100 :)

Raito12

na pagans lepiej leci nm helm niz crafted leather xd
Bajka z rana jak smietana
Bishop 82+

Kamal

Gandam

kolejne pytanie z serii jestem noobem i nie umiem szukac :P

x100 dotyczy kazdego ustawienia ? tj. Spoil, Drop, aa drop etc ?
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith