TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LORDKOWAL

Cytat: HellSign w Wrzesień 04, 2010, 09:50:10 AM
Cytat: Nervoson w Wrzesień 04, 2010, 07:27:57 AM
no ale to byl taki supcio serwerek....

nadal jest, ale 3 polaków na serwerze potrafi zachęcić?
Jest nas troche wiecej niz 3. nie wiem czemu tak sie uparles ze ten server jest taki nie dobry i fuj.
Pliki offowe wszystko dziala a i na ludzi narzekac nie mozna. Nas w klanie jest ok 40 osob. Roznie z online ale zawsze jest z kim pograc. A co do ruskich to ucza sie chlopaki. Nawet widzialem jakiegos Hero co pongielku shouty puszczal. :D

bula

Cytat: LORDKOWAL w Wrzesień 06, 2010, 11:38:22 AM
Cytat: HellSign w Wrzesień 04, 2010, 09:50:10 AM
Cytat: Nervoson w Wrzesień 04, 2010, 07:27:57 AM
no ale to byl taki supcio serwerek....

nadal jest, ale 3 polaków na serwerze potrafi zachęcić?
Jest nas troche wiecej niz 3. nie wiem czemu tak sie uparles ze ten server jest taki nie dobry i fuj.
Pliki offowe wszystko dziala a i na ludzi narzekac nie mozna. Nas w klanie jest ok 40 osob. Roznie z online ale zawsze jest z kim pograc. A co do ruskich to ucza sie chlopaki. Nawet widzialem jakiegos Hero co pongielku shouty puszczal. :D
bo on woli grac na serwie gdzie przechodzi cale RPG i caly RUoff i nie wiem co tam jeszcze i bedzie 10x online taki jak na twoim serwerze czyli jakies 30-40k

Kazuya

rpg x5 [gh85]

Alarion

Cytat: Kazuya w Wrzesień 07, 2010, 10:35:32 PM
lf sws/ee/bish

co złego było na rpg, że znów change server?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Etes

Jakieś Polskie klany na x100 ?

fithlaf

mam kilka pytan co do tego serwera poniewaz sie zastanawiam na rpg/lub tym theonline wlasnie :)
jak duzo ludzi gra? bardzo zaawansowany poziom juz jest czy daloby sie troche podgonic grajac godzinke/2 dziennie? i czy woogle warto zaczynac (duzo ruskich/zla atmosfera?) czy x13 ma jakies szanse z rpg x5/// jak wyglada x100?

Lokocz

Cytat: fithlaf w Wrzesień 11, 2010, 12:00:42 PM
mam kilka pytan co do tego serwera poniewaz sie zastanawiam na rpg/lub tym theonline wlasnie :)
jak duzo ludzi gra? bardzo zaawansowany poziom juz jest czy daloby sie troche podgonic grajac godzinke/2 dziennie? i czy woogle warto zaczynac (duzo ruskich/zla atmosfera?) czy x13 ma jakies szanse z rpg x5/// jak wyglada x100?
grajac po 2h dziennie to nigdy nikogo nie podgonisz....

fithlaf

wykreslajac tekst o godzinach grania i podganianiu mozecie mi cos wiecej powiedziec?

Testov

1 side server wszystkie hero/zamki ma 1 klan
jezeli nie znasz cyrylicy to z NIKIM sie nei dogadasz przez co nie znajdziesz decent klanu
weak poziom pvp
ruskies nic nie ogarniaja

0xa0xa

Jeśli mówisz o x100 to get a clue :P

al3x

czy ktos z Was gra moze na x13?
szukam klanu badz jakiegos const. pt

Morfeusz

Witam mam kilka pytań co do serwera x7.
-opłaca się tam zaczynać?
-sporo jest zapotrzebowanie na sws'ow?
-dualbox zakazany?
-sa polaczkowe klany?

yeahu

Jak potrafisz porozumiewać się w języku Rosyjskim to zapotrzebowanie jest. Co do polaczkowych klanów to  chyba jeszcze gra tam ZOMO. Tyle wiem ;)
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Quibre

Gra tam stare Raiders teraz (RedDragons) z jednym hero.

PingwinekPikPok

Raiders(RedDragons) z friday - hmmm szkoda czasu nieogary jak jak cholera :) nie wspominajac ze chyba ponad polowa nie ma kompletnie zielonego pojecia o l2 dopiero zaczyna przygode(przykladem jest polozenie full PT w/w klanu kamelkiem). Co do kacapow juz ktos pisal tez wiekszosc na tym serwie to chyba dzieciaki neo :) .

PloomBoom

CytatAdministracja postanowiła otworzyć nowy serwer x10 Evolution 31 października o godzinie 18:00 MSK (za darmo). Na serwerze będzie Donat podobne x7 i x13 serwerów, tj. minimum. Server zostanie zainstalowany powszechnej ochrony przed botami, a wszystkie programy innych firm.Gdy otwarte MBT i każdy może wziąć w nim udział. Administracji odwołał się do wszystkich potencjalnych graczy do pomocy reklamowanie serwera i wiele na swoje nadzieje. Dziękuję! informacji na forum
tak wiem- loltranslator ...
http://forums.theonline.ru/index.php?showtopic=18615

Ktoś ma jakieś doświadczenie z tym serwerem ? Warto zaczynać ?
GL & HF

xXxFelekxXx

warto o ile nie przeszkadza ci 97% ru community

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Neologis

Cytat: PloomBoom w Październik 24, 2010, 12:25:55 PM
CytatAdministracja postanowiła otworzyć nowy serwer x10 Evolution 31 października o godzinie 18:00 MSK (za darmo). Na serwerze będzie Donat podobne x7 i x13 serwerów, tj. minimum. Server zostanie zainstalowany powszechnej ochrony przed botami, a wszystkie programy innych firm.Gdy otwarte MBT i każdy może wziąć w nim udział. Administracji odwołał się do wszystkich potencjalnych graczy do pomocy reklamowanie serwera i wiele na swoje nadzieje. Dziękuję! informacji na forum

Na +:
- pliki
- kronika
- online pewnie będzie z 3k+ na samym stracie
- nie upadnie po miesiącu
- raty, nie musisz się strasznie męczyć

Na -:
- 95% to ruscy
- polski clan to rzadkość

Osobiście grałem na x13, w RedDragons, całkiem fajnie się gra jak ma się klan, bez klanu ciężko się z kimś dogadać, ruscy raczej nie lubią innych ludzi niż ruskich. Z kamą o pt da rade, ale ruscy coś mówią do każdego po rusku i jak coś chcą od ciebie to też, i potem spinka bo nie wiesz o co chodzi. Ale leżący rusek spamujący cyrylicą albo tekstami typu: fvck you - bezcenne :)
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

xXxFelekxXx

Cytat: Neologis w Październik 24, 2010, 03:02:16 PM
Cytat: PloomBoom w Październik 24, 2010, 12:25:55 PM

Na +:
- pliki
- kronika
- online pewnie będzie z 3k+ na samym stracie
- nie upadnie po miesiącu
- raty, nie musisz się strasznie męczyć

Na -:
- 95% to ruscy
- polski clan to rzadkość

Osobiście grałem na x13, w RedDragons, całkiem fajnie się gra jak ma się klan, bez klanu ciężko się z kimś dogadać, ruscy raczej nie lubią innych ludzi niż ruskich. Z kamą o pt da rade, ale ruscy coś mówią do każdego po rusku i jak coś chcą od ciebie to też, i potem spinka bo nie wiesz o co chodzi. Ale leżący rusek spamujący cyrylicą albo tekstami typu: fvck you - bezcenne :)

fakt z polskim clanem się lepiej gra niż samemu ale spokojnie można const zrobić z polakami bo zawsze z 50-100 polaków gra na każdym serwie theonline i z luzem dojść do ruskiego clanu bo zwykle leaderzy większych clanów angielski znają

PloomBoom

Cytat: xXxFelekxXx w Październik 25, 2010, 02:29:28 PM
fakt z polskim clanem się lepiej gra niż samemu ale spokojnie można const zrobić z polakami bo zawsze z 50-100 polaków gra na każdym serwie theonline i z luzem dojść do ruskiego clanu bo zwykle leaderzy większych clanów angielski znają

W moim  przypadku - gram w małym const którego członkiem jest między innymi rusek więc podręczny słownik by był ;). Pytanie tylko - czy jakieś międzynarodowe  klany się pojawią?

Do wyboru został RPG/Bfde/Abyss i to ... Niby wybór jest a do żadnego nie jestem przekonany  :shock:
GL & HF

xXxFelekxXx

Wątpie że będą między narodowe clany na theonline zawsze 90~99% clanów to only ru niestety

PingwinekPikPok

Dokladnie same ruski no community - polskie klany raczej zaden znany same malutkie klaniki 6-7 osob z kilkoma postami , poodpalane po 3 konta na  1 kompie . Gra nudna jak cholera , glownie fama :) o ogarnianiu przez te polskie klany niebede sie rozpisywal jak wyzej przyklad RedDragons.
Co do zabezpieczen powiem tak na Theonline.ru serwer Friday x 13 80% serwera jechalo na Bocie L2Walker(dzialal) sam kozystalem , nie wiem jak sie sprawa miala z l2net-em (bynajmniej ja z nim mialem problemy) , manor byl jechany wylacznie na skrypcie inaczej niemialo sie szans :P .

ogolnie po praktycznie jakis 3 miechach dobiciu maina na 79 i subek zlozeniu HD-ka z sa na ++ i masakrowaniu mobkow w it , czy tam fog , puszczaniu spoilera na nocki na bocie , czy ogolnie postaci na botach znudzilo mnie calkowicie l2 :) .

osobiscie  nie polecam tego serwera , jak sie kacapy polapaly ze reszta tez jedzie na botach manora zablokowali skrypt (ktos pewnie z madrych polokow podpier.....) dzieci neo nie brakuje :) ale kacapki dalej jechali na bank na bocie pewnie inny skrypt.A przykladem podpier... jest wlasnie klan Reddragons banda kretynow ktorzy jak sami o sobie mowia sa uczciwi i niekorzystaja z hackow :))) niemogli zniesc ze z kilkoma osobami dochrapalismy sie sprzetu i lvl na botach (zalosne) .

xXxFelekxXx

Hmmm jak my graliśmy na x100 to akurat to lepiej wyglądało :P

Prokrastynator

gra ktos na tym nowym x10?

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

0xa0xa

Nie bardzo rozumiem kto przy zdrowych zmysłach zaczynałby na tamtym servie teraz kiedy RPGClub x15 wstaje :P