TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

Zovi

Cytat: Materid w Lipiec 06, 2010, 02:21:27 PM
Cytat: bula w Lipiec 06, 2010, 02:20:14 PM
widzialem 1 polski klan, ZOMO

GM shop jest do B grade za kase, A za dotacje(A itemy + recki + S recki za coiny z dotacji)

q na klase nie ma, 1k/2kk/15kk za zmiane, na sube + nobla trzeba robic ale hellfire oil i lunargenty(?) sa w gm shopie

Ten sam klan ZOMO co byl kiedys (nie wiem czy jest) na RuOFFie?
Jest ZOMO, sam w nim jestem. Ci sami co z RPG-clubu o ile mi wiadomo.
Cytat: ZUZIA w Lipiec 01, 2009, 06:14:50 PM
Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

http://s7.footballteam.pl/index.php?polecil=83632   - Fajna gra :) Polecam :)

jh0ri

widzialem 1 polski klan, ZOMO

GM shop jest do B grade za kase, A za dotacje(A itemy + recki + S recki za coiny z dotacji)

q na klase nie ma, 1k/2kk/15kk za zmiane, na sube + nobla trzeba robic ale hellfire oil i lunargenty(?) sa w gm shopie

Czyli server podobny do ostatniego badziewia Rpg.    Gracze < Dota
Тихий!!! Тихий!!!

x3nomorph

Sam jestes dota, wbijasz ogarnietym pt i masz s-grade szybciej niz donaci ktorzy z reguly to nieogary i zanim zalatwia sobie partsy/matsy to troche minie  :)
new future.

bula

tylko zeby na p0aliake 77 dalo sie jeszcze wejsc ... ;/

Zovi

Alarion jedyne co potrafina kmiota barowe to cepiac sie literuwek i smiac siem  bo nie zauwarzacie  jakie to wy literuwki robita porabane idioty.Masz tu je ty Alarione pedalskie nasienie wiecej literowka

swan

gra, i czeka az da rade wejsc na pailake :D

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

Zovi

Ja już drugą postać robię, najpierw SPS'a, ale później się okazało, że nawet w klanie się nie przydam i będzie kłopot, to glada zacząłem :P .

Medium

+18 PK i 15 PVP i z 50 zabitych kur/wilków. Gdyby lulas i Michaił Bukovsky nie KSowali byłoby więcej ;/ Ale chuj DOTA TIME MENGZ

Sinic

Moglby mi ktos jako tako przesdstawic sytuacje na x13 ^^? Czy Polsza cos tam ciekawego wyczynia czy ustepuje miejsca ruskom?

Neologis

Cytat: Sinic w Lipiec 07, 2010, 07:04:39 PM
Moglby mi ktos jako tako przesdstawic sytuacje na x13 ^^? Czy Polsza cos tam ciekawego wyczynia czy ustepuje miejsca ruskom?

Też jestem ciekaw.
Jeśli ktoś skończył grać i ma jakis support / itemy chętnię przyjmę.
pm na forum
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

DonKoks

Medium powiesz mi coś może o tym serverze? ;> Chciałbym wiedzieć jak się ma sytuacja na x100. Bo chętnie bym sobie pograł chociaż trochę dla zabawy :)

Zovi

Ogólnie online na razie nie spada. 5.5k koło południa.

DonKoks

hmm a jest jakis gm shop? czy "retailowo" :P?

bula

DonKoks

dziex, wygląda na to że doterów nie będzie tak trudno dogonić na takim serwerze  :P

xXxFelekxXx

Cytat: DonKoks w Lipiec 10, 2010, 01:29:42 PM
Medium powiesz mi coś może o tym serverze? ;> Chciałbym wiedzieć jak się ma sytuacja na x100. Bo chętnie bym sobie pograł chociaż trochę dla zabawy :)

5k online 2 polskie clany forty już pozajmowane i ch też ;p dużo pvp dużo fun i brak dzieci na serwie w sumie tyle ;p

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Rickert

Które to te dwa polskie clany?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xXxFelekxXx

my i zomo innych nie widziałem

Zovi

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 11, 2010, 12:49:19 PM
Ilu was jest ? Nie uważasz, że lepiej jest się połączyć, żeby więcej znaczyć na tym serwerze ?

jh0ri

:D
Тихий!!! Тихий!!!

xXxFelekxXx

Cytat: Zovi w Lipiec 12, 2010, 09:09:38 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 11, 2010, 12:49:19 PM
Ilu was jest ? Nie uważasz, że lepiej jest się połączyć, żeby więcej znaczyć na tym serwerze ?

Więcej niż was :P hmmm co do połączenia nam tam się dobrze gra w tyle osób ile mamy :) ale nie jestem chamem że tak powiem więc można to przedyskutować zawsze 1 const pt więcej, po 15 napisz do whitelady / rowenka :P

Medium

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 11, 2010, 12:21:21 PM
Cytat: DonKoks w Lipiec 10, 2010, 01:29:42 PM

5k online 2 polskie clany forty już pozajmowane i ch też ;p dużo pvp dużo fun i brak dzieci na serwie w sumie tyle ;p
Przecież Ty tam grasz

Rickert

Poszukiwany BP oraz SwS do zamknięcia const. Online tak jak największy. Ale tak na oko 6h+ pm tutaj lub  w grze "kewl
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

GenesiZ

Cytat: Rickert w Lipiec 14, 2010, 11:13:53 PM
Poszukiwany BP oraz SwS do zamknięcia const. Online tak jak największy. Ale tak na oko 6h+ pm tutaj lub  w grze "kewl

moze BD? :D
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(