SZukam Klanu

Zaczęty przez Robinho15, Marzec 30, 2010, 10:57:39 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Robinho15

Gladiator 61 lvl szuka klanu na przyszlosc bylem w jednym dobrym rok temu... ale odszedlem musiałem wyjechac teraz wracam do gry i potrzebuje klanu:)

NIGHTMARE

DPN: Dzieki hehe:P

amba

i każdy wie o który z podserverów chodzi....

ScovY

A czy nie lepiej popatrzeć podczas gry który z klanów jaką ma organizacje itp wybrać ten który najbardziej odpowiada i spróbować się dostać ? Chyba lepiej wiedzieć gdzie się idzie...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Robinho15

ciezko znalesc polski klan nie jestem newbie... bylem w polskim klanie i niestety mialem rok przerwy nawet nie pamietam nazwy tego clanu:( a naprawde bylo super

amba

Cytat: Robinho15 w Marzec 31, 2010, 06:23:37 PM
ciezko znalesc polski klan nie jestem newbie... bylem w polskim klanie i niestety mialem rok przerwy nawet nie pamietam nazwy tego clanu:( a naprawde bylo super

cieszy nas wszystkich ze bylo super.....

pobiegaj po serverze poatrz na ludzi z "polskimi" nickami popytaj, zrób wywiad środowiskowy......

Robinho15

no wlasnie kiedys znalezienie clanu bylo lajtem... pogadales bylo git i tyle a teraz mam wrazenie ze same boty... nikt nie odpowie...

Elvin

To poszukaj klanu miedzynarodowego :P

ScovY

Nie wiem w jaki sposób szukasz tego klanu ale jeśli
"!Glad 61lvl szuka klanu" No to nie bardzo ktoś na to odpowie ;p
Robisz obeznanie w terenie wybierasz klan który najbardziej Ci się podoba np sposobem gry, zorganizowaniem itp pytasz kogoś z klanu o nick CL'a gdy jest dostępny pytasz go co i jak i jeśli rekrutują i Tobie się spodoba no to już masz klan do którego możesz ubiegać się o przyjęcie.
Wg mnie prościej się nie da ...
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

blenheim

Kolego wbijesz 3rd i zapraszam do wp. Wcześniej nawet nie pisz, bo większość klanów dość ma expienia, ubierania ludzi, którzy po miesiącu uważają się za nie wiadomo kogo i odchodzą klanu. Co ciekawsze, zazwyczaj wypowiadają wojnę i ludzi których wcześniej błagali o pomoc i wyjaśnienia nazywają noobami. Po za tym zacznij najpierw od poszukania forum klanów polskich i poczytaj regulaminy. Nie będziesz musiał wystawiać ciągle postów w poszukiwaniu kolegów.

Robinho15

dzieki blenheim dostalem juz informacje na temat waszego klanu:) i jak tylko zaczne grac na powaznie... bo na razie wiecej nie moge niz moge... to zabieram sie do expa i napewno nie bedziecie mnie musieli ubierac... bo to dla mnie wstyd zeby szukac klanu zeby ubrali... ja szukam klanu dla towarzystwa przede wszystkim zeby pogadac w grze pochodzic na RB itd dziekuje za sensowna odpwiedz wreszcie:)