Kilka pytań

Zaczęty przez LuSeR, Maj 21, 2010, 11:03:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LuSeR

Witam (dawno się tu nie udzielałem, huh).
Mam kilka pytań co do obecnej sytuacji na Ru offie, bo grałem na Lancerze jakieś pół roku temu, może trochę wcześniej, miałem berserka 53+ i elven eldera 44+, minęły matury, więc chciałbym kontynuować grę EE. Tyle tytułem wstępu. Czas na pytania.
1. Czy na stronie Ru offa jest możliwość przypomnienia hasła, lub loginu do konta? Ułatwi mi to ewentualne strzelanie :P.
2. Czy nieaktywne konta są usuwane? (Jeśli tak, będzie problem)
3. Jest jakiś problem ze zangielszczeniem obecnego klienta?
4. Może jakiś klan zaoferuje pomoc w postaci invita? ;) Sprzęt na EE mam, więc na razie nie potrzebowałbym niczego, oprócz kogoś, kto targrałby support na plecach :).

Pozdrawiam serdecznie, Luser.

errorcrc

1. Tak
2.Nie
3.Nie
4.Tak

LuSeR

Rzeczowe odpowiedzi. Mógłbyś mnie ewentualnie nakierować, którego 'przycisku' na stronie użyć, aby dotrzeć do opcji przypomnienia hasła?

Czytałem tu w którymś temacie, że chłopak nie grał przez jakiś czas i jego postacie leżały, jak po banie. To aby na pewno nie przez nieaktywność? (Nie potwierdzałem swojego maila, nie grałem w tym czasie, mogę to zrobić teraz?

Warhead

ja przestałem grać w styczniu wróciłem w maju konto i postacie zostały więc na bank nie usuwają
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader

DonK.

podepne sie, czy to prawda ze trzeba placic jakims polakom za ochrone?
wcale nie pozdrawiam.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Kheled

Donku ty tylko Errorowi musisz placic :) za ochrone a reszta to za free maja :P 
Benek - BD 85 lvl {Lancer}

errorcrc

"забыли пароль?" na cp.4game.ru

LuSeR

Edit: udało mi się odzyskać passy do konta z berserkerem (między 55 a 58 jest) i elven elderem( między 42 a 44), sprawdzę dokładnie jak dociągnę klienta, została godzina. Jeśli ktoś chce którąś z tych postaci w klanie, byłoby miło jakby tu napisał.

Pozdrawiam, Luser.

errorcrc

Raczej to żaden kąsek dla klanów tutaj i bić się o ciebie nie będą...... Imo ty napisz do któregoś z klanów  :o

DonK.

imo my go bierzemy!!1 zerk 55> Badyl, podaj tylko swoje warunki.
tak tak jeszcze tylko tank 55.
Hapszasin

LuSeR

Cytat: DonK. w Maj 22, 2010, 12:54:26 PM
imo my go bierzemy!!1 zerk 55> Badyl, podaj tylko swoje warunki.
tak tak jeszcze tylko tank 55.

Schowaj swój sarkazm do kieszeni, a jeśli już musisz pokazywać jaki pr0 jesteś to chociaż rób to tak, żeby zachwycało, a nie wprowadzało w stan zażenowania. Jak napisałem w pierwszym poście nie grałem b. długo, raczej nie mogłem się domyślać tego, co dzieje się na serwerze. W takim razie, dociągnę do wyższego lvla solo. Dzięki za odpowiedzi.

DonK.

to nie sarkazm, pokazuje ci ile ludzi obchodzi powrot ee na 50lvlu ktory nawet watkow rekrutacyjnych nie przeczytal, panimajesz?
Hapszasin

LuSeR

Cytat: DonK. w Maj 22, 2010, 01:39:35 PM
to nie sarkazm, pokazuje ci ile ludzi obchodzi powrot ee na 50lvlu ktory nawet watkow rekrutacyjnych nie przeczytal, panimajesz?
Najzwyczajniej w świecie zapytałem, w wątku, który do zadawania pytań został założony. Przepraszam za tak ciężką zbrodnię, panimajesz.

Edit: To jednak nie koniec problemów. Jest sposób, żeby odpalić l2 na win7 32bit? Jak zabiję gameguarda to dostaję DC w okienku 'wchodzenia' na server jak któryś wybiorę.

Oblique

Cytat: LuSeR w Maj 22, 2010, 02:13:56 PM
Cytat: DonK. w Maj 22, 2010, 01:39:35 PM
Najzwyczajniej w świecie zapytałem, w wątku, który do zadawania pytań został założony. Przepraszam za tak ciężką zbrodnię, panimajesz.

Edit: To jednak nie koniec problemów. Jest sposób, żeby odpalić l2 na win7 32bit? Jak zabiję gameguarda to dostaję DC w okienku 'wchodzenia' na server jak któryś wybiorę.
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,35144.0.html