Neo vs RPG

Zaczęty przez Vanther, Marzec 12, 2010, 07:55:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vanther

Mam Neo 2mb , logujac sie na serwer mam pinga 110 ... w grze co chwile freezy badz lagi glownie w godzinach szczytu , rano prawie tego nie odczuwam.
Uzylem Leatrix Latency Fix (http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html) ale wlasciwie nic nie pomoglo ...
Slyszalem ze wiele ludzi ktorzy majaj neo maja problemy z lagami , teraz mam pytanie czy da sie jakos rozwiac ten problem oprocz zmiany neta ...

tyczy sie to serwera x5
HOBBY = EPI = VALINOR = ELIXIR = L2EXRTEME = EXISTANCE = DEX = RPGCLUB = L2W00T

- PoLeWka - Just4Fun - AraneRiders - Tenebrae - DarkRabarbar - OrderOfWhiteWolf

Bulls

pardi

z tego co wiem admini walczą z lagami.
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Bulls

ja tam nie mam zadnych lagow :)

KaeriN

battle ping to jest to!!!

amba

ja mam neo 1mb ale po użyciu fixa na latency dziala bardzo fajnie, czasem tam sie freez zdarzy ale to sporadycznie

Yoko

Mozecie rzucic linki do tego Batlle Pinga i LatencyFixa(jak jest jakas alternatywa do tego linka w 1 poscie Leatrix Latency Fix mi nic nie poprawil).

Yoko

W tym batlle pingu wystarczy wybrac serwer (np. Germany) connect i tyle? Odpalam gre i zadnych zmian pingu nie mam....:/

KaeriN

no ja tez nie mam zadnych zmian w pingu , aczkolwiek freeze/lagi sa duzo mnie odczuwalne, gdy mam to odpalone.

pardi

działa wam ten battle ping ?
ja nie widzę poprawy.
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

TeJP

Predkosc  ma niewielki wplyw na ping QQ
Badziej liczy sie doleglosc w jakiej znajdujesz sie od serwera( a dokladniej centrala przez ktora sie laczysz)
zzOMGzz AW/sk

Azunay

U mnie sytuacja wyglada tak:
-jak nie odpalę BP to nie mogę przebić się przez ekran wyboru serwerów

-z BP mogę grac, wszystko jest ok ale jak zostawiam sklep i idę afk to dość szybko tracę połączenie z serwerem...

Thombstone

mi sie nie zdazylo zeby mnie rozlaczyl bp z servera, a dziwi mnie ze na login server rpg pisze ping 1 (sciema "blednie pokazuje") a tak naprawde ping to 34 - 36... z czego normalnie mam 70-100 bez bp

seken

Azunay, moze masz windowsa 7. Jak wchodzi w stan oszczednosci energi czy jakos tak, to ja tez czesto dostaje d/c i to nie tylko na tym servie, tzn na tym dostawalem juz tu nie gram

Thombstone

wychodzi ze xp jest najlepszy

Kazuya

rpg x5 [gh85]

HellSign

wydajnościowo-stabilnym.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Lokocz

Cytat: Kazuya w Kwiecień 13, 2010, 04:03:15 PM
Cytat: Thombstone w Kwiecień 13, 2010, 03:20:57 PM
wychodzi ze xp jest najlepszy
pod jakim względem ?
bo ludki nie potrafia sobie pogrzebac w opcjach zeby nowsze wersje zoptymalizowac do grania
jedyny mankament ze nowsze systemy wiecej ramu wpierdalaja

Kazuya

rpg x5 [gh85]

Azunay

Cytat: seken w Kwiecień 13, 2010, 02:20:07 PM
Azunay, moze masz windowsa 7. Jak wchodzi w stan oszczednosci energi czy jakos tak, to ja tez czesto dostaje d/c i to nie tylko na tym servie, tzn na tym dostawalem juz tu nie gram

Mam XP ;) Gram na lapotopie ale wszystko mam ustawinone tak zeby nic sie nie wyłanczało.

Bled

no ale słownik to to cie sie wyłanczył