Recki TOP A armors

Zaczęty przez Jegred, Maj 10, 2010, 11:16:49 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jegred

Zaczne od tego ze gram na serwerze G.epilogue. Ostatnio naszla mnie potrzeba zdobycia recek na Mj hvy.
Znalazlem tylko info tutaj na temat starego Exploration of Giants Cave
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,15257.msg168921.html#msg168921
Jak wiadomo w G.epilogue ten quest dotyczy armor s80.
CO sie stało z tym starym sposobem na zdobywanie recek na armory?
Teraz jedyny sposob to drop/spoil?

Z gory dziekuje za pomoc.

Solar

Po 1 po cholerę ci to składać Po 2 teraz mobki odpowiedzi;lane za ten quest powinny być w dolinie pytaj się administratora swojego prywatnego cuda

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Jegred

Cytat: Solar w Maj 10, 2010, 12:33:24 PM
Po 1 po cholerę ci to składać Po 2 teraz mobki odpowiedzi;lane za ten quest powinny być w dolinie pytaj się administratora swojego prywatnego cuda
Po 1 nie szukam opinii czy to warto skladac czy nie. Jesli nie umiesz nic podpowiedziec normalnego to lepiej nie pisz nic. Bo takie porady przypominaja mi zalecanie "formata" komus kto ma problem z PCtem.
To ze moby ktore dawniej byly w GC a teraz sa w tej "dolinie" to mozna doczytac w zrodlach z lineage2.com.
Pragne takze zauwazyc ze z umiejetnosciami czytania u Ciebie nie najlepiej. Napisalem CI ze ten Q teraz dotyczy s80 a w GC sa moby 79+.  Wiec nie pytam o lokalizacje tych mobow tylko o to gdzie ten Quest sie bierze o ile takie rozwiazanie jeszce istnieje.
To ze gram na privie to nie znaczy ze pytania tutaj zadawane dotycza Bóg wie czego. Pytajac tutaj mialem nadzieje ze odpowie mi choc jedna osoba majaca stycznosc z OFFem, ktora moze wiedziec "jak to powinno wygladac"
Na zakonczenie. Jesli jeszcze bedziesz cos mi chcial napisac, pierwej uzyj opcji "Podglad" i zobacz czy post nie wyglada na takiego ktore maja zwyczaj tworzyc w pospiechu dzieci, oraz bylbym wdzieczny gdybys raczyl uzyc jakiegokolwiek znaku interpunkcyjnego niz srednik w srodku wyrazu.
Glupio mi tlumaczyc takie rzeczy osobie ktora wydaje sie byc aktywna na tym forum... ale cóż.

InsOmnia-

Nie ma już questa na te recki, został tylko drop.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.