Czy warto zaczynać?

Zaczęty przez PrinceFTR, Kwiecień 23, 2010, 08:58:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TeJP

Cytat: qrono w Kwiecień 25, 2010, 12:32:35 PM
na bocie z Assasins latał choćby Doomcryer o nicku RedHarvester ;)
pm me po printscreeny hie hie.
Wzorowy gracz w takim razie z ciebie! A potem bedzie drama jak na franzie czy gdzies (tak wynika z tego co obserwuje chociazby na tym forum), ze banuja boty etc a potem nie ma kto grac.
zzOMGzz AW/sk

DonK.

nawet w "najlepszych" czasach nie byl na bocie :)
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Eido

Nigdy Redharvester nie był na bocie, na boxie to i owszem  , a poza tym kto normalny mając jedynego buffera w konstant, bez którego nie idzie nic zrobić, ryzykował by jego utrata w postaci bana?

Roxis

Cytat: TeJP w Kwiecień 25, 2010, 12:43:44 PM
Cytat: qrono w Kwiecień 25, 2010, 12:32:35 PM
na bocie z Assasins latał choćby Doomcryer o nicku RedHarvester ;)
pm me po printscreeny hie hie.
Wzorowy gracz w takim razie z ciebie! A potem bedzie drama jak na franzie czy gdzies (tak wynika z tego co obserwuje chociazby na tym forum), ze banuja boty etc a potem nie ma kto grac.
Coś w tym jest :)
Jeżeli na l2.com nie zrobią event pt. unban all accounts lub przerobia to na f2p z dota to wkrótce zamkną serwery jak bodajże l2sea? ;p

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

qrono

Cytat: Eido w Kwiecień 25, 2010, 01:30:36 PM
Nigdy Redharvester nie był na bocie, na boxie to i owszem  , a poza tym kto normalny mając jedynego buffera w konstant, bez którego nie idzie nic zrobić, ryzykował by jego utrata w postaci bana?

był botowany dawno - na lvlach 45-61, tego jestem pewien :) mam screeny, bo sam przesylalem gosciowi dzialajaca wersje bota i gadalem o konfiguracji qq ^^. ktokolwiek tym wtedy operował...
qrono - Iss Enchanter - 90 - sold!

DonK.

wracamy do punktu wyjscia, polish stories > pudelek.
Hapszasin

Eido

Tez miałem działającego bota tu, ale to nie znaczy ze go używałem... To ze ktoś ma mózg to nie znaczy ze go używa, przykładem jest Donk :P

errorcrc

Cytat: Eido w Kwiecień 25, 2010, 03:55:43 PM
Tez miałem działającego bota tu, ale to nie znaczy ze go używałem... To ze ktoś ma mózg to nie znaczy ze go używa, przykładem jest Donk :P
confirm :oops:

DonK.

Cytat: errorcrc w Kwiecień 25, 2010, 05:18:32 PM
jestem kiepawym pl kiepawego const ktore nawet 90kk exp/h nie robi QQ
/blahfirmed  :oops:
Cytat: errorcrc w Kwiecień 25, 2010, 05:18:32 PM
a i sypiam miedzy koza a koniem  :bicz:
/eidofirmed   :oops:
Hapszasin

RedHarvester

Cytat: qrono w Kwiecień 25, 2010, 03:10:05 PM
Cytat: Eido w Kwiecień 25, 2010, 01:30:36 PM

był botowany dawno - na lvlach 45-61, tego jestem pewien :) mam screeny, bo sam przesylalem gosciowi dzialajaca wersje bota i gadalem o konfiguracji qq ^^. ktokolwiek tym wtedy operował...
Ty chyba kurwa kpisz sobie.
cashed out

DonK.

chyba Ty, on wie lepiej
you got so busted! and pwned! and gangbanged!
  1os w najlepszym klanie ma 85, te boty chyba z keltirow nie schodza

moar go!
Hapszasin

Chiniol

OK... Tak szczeze to kto bocil i jak i gdzie i z kim i lie wybocil to wszystko mam w du... The point is... bocenie bylo JEST i zawsze bedzie, jedyne czym l2.ru rozni sie od offa jest to ze tu boca mniej i mozna za to wylapac bana... ale z tego co widze to nawet ban nie jest grozny jesli sie ma odpowiednia ilosc $$ i kontakty... imo rozmowa o botowaniu jest wyczerpana przynajmniej w obrebie tego tematu.

Alarion

Nawet jeżeli na tym serwie kiedyś latało więcej botów, to nei ma to znaczenia. Ważne, że panowie admini potrafili się wziąć w garść i nie dopuścili do sytuacji jaka jest obecnie (albo była) na ofie. Właśnei dlatego ludzie przychodzą tutaj, a nie dalej na ofka.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DonK.

Cytat: Chiniol w Kwiecień 24, 2010, 12:46:53 PM
faktem jest iz polowa hero sie wybocila ... i znaczna czesc glownych clanow ... ale walka z botami trwa ^^
Od tego sie zaczelo wiec podaje Ci ilosc 85 u nas w klanie - 1os(expione ta postacia bylo x innych), chyba ze przez wybocenie rozumiesz wbicie 65 to przyznaje sie tez mam wybotowanego dagera. Boty byly(i pewnie powroca) ale nie w takim stopniu zeby nimi tlumaczyc ze ktos jest lepszy.
Hapszasin

Madith

Dobra..koniec...Padlo pytanie czy warto a nie czy na serverze jest x botow czy x-1....

Imo warto zaczynac. Wiele osob tutaj gra, w kazdym przedziale lvlowym wiec znalezc jakies party nie powinno byc problemu. Gra duzo polakow, jest kilka polskich klanow. Imo jesli chodzi o darmowe l2 to jest to jedyny sluszny wybor :P

Jezeli Ci nie przeszkadza cyrylica na czacie i w wiekszosci sklepow to nawet sie nie zastanawiaj tylko zaczynaj.

PS. Kolejne posty nie na temat "czy warto zaczynac" beda usuwane i nagradzane ostrzezeniami za spam.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League