Critical Error

Zaczęty przez Mitinger, Maj 08, 2010, 12:50:26 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mitinger

A więc tak ściągam Lineage 2 CT1 Hellbound ściągam patcha DN i go wypakowywuję do folderu z grą. Włączam ikonę DN'a naciskam full chek czekam aż się z updatuje, robię konto. Włączam lineage loguje się robie postać wbijam na postać , jest okno wczytywania i wyskakuje critical error proszę o pomoc.

Calmodi

Wydaje mi sie ze wszystko robisz w porzadku, moze (jezeli wczesniej tego nie zrobiles ;]) wylacz antywirusa i zrob full check jeszcz raz.

rogo952

Jakbyś mógł wkleić ss tego CE to by może coś nam to więcej powiedziało. Przykładowo ja dziś nie mogłem wbić też miałem CE i z tego co wyczytałem to jakiś plik mi sie usunął w moim przypadku textura orca maga czy coś takiego i nie mogłem wbić bo mój har wygląda jak orc mag. Wystarczyło, że zrobiłem przywracanie servera kilka dni wstecz i all działa.

Mitinger

Aktualnie nie mogę wkleić ss bo skasowałem L2 i chcę ściągnąć z jakiejś innej strony. Możliwe, że miałem ten błąd bo podczas instalacji wyskakiwało mi w 3 plikach że nie udało się tego zainstalować a ja dawałem ignoruj. Ściągałem L2 z linka znalezionego w google bo ten na oficjalnej stronie DN jest do bani. W 4shared nie wiem ocb a w fileplant nie zamierzam płacić. Może wy macie jakiś link do sprawnego L2?