Problem z GameGuardem na rosyjskim serwerze

Zaczęty przez karolw1997, Maj 11, 2010, 04:41:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

karolw1997

Mam problem gram sobie na Interlude na rosyjskim serwerze  :afro: ale gdy sie loguje ukazuje sie ekran na ktorym pisze cos o game guardzie zciagnelem wildcard ale on nie dziala help :x

//Soulern: Ładna sygnaturka... eee... co ja miałem zrobić... sygnaturka ładna... yy... Właśnie, przenoszę do errorów... Ładna syga, btw...

br2yd4l

Powiedz dokładnie co pisze.

Jeśli coś w stylu 'hacking tool has been detected' to musisz sprawdzić wszystkie pierdoły: firewall windowsa, czy nie masz zablokowanych jakiś portów, czy nie masz jakichś innych programów uruchomionych .etc .etc

Jeśli natomiast coś w stylu error 603, 1023 albo coś takiego to.. albo google (b. mała szansa na znalezienie odpowiedzi) albo wyłączyć gameguarda całkiem i wrzucić jakiś emulator.

Wyłączenie/emulowanie gg działa też na pierwszą metodę. Żeby było śmieszniej gg nie wykrywa takich pierdół jak l2 walker, l2 net czy l2control. Wyrzuca natomiast błędy jak masz np zmodyfikowany plik hosts (/system32/drivers/etc/hosts)

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

karolw1997

Pisze tam tak ********************Game Guard******************* (Error Code 620) *=cyrlica

br2yd4l

To musisz niestety (na 85%) poszukać metody na wyłączenie tego gameguarda którego masz i emulowanie go (albo i nie jak działa bez emulacji). Generalnie omijanie/naprawienie błędów gameguarda to black magic i mało kto w ogóle wie o co tam chodzi ;)

BTW wyślij mi na priva tego linka do sygnaturki ;D Bo go ktoś chyba wywalił....

Whtever walks in my heart,
Will walk alone...

karolw1997

Ahh spróbuje reinstal L2 i GG od nowa zainstaluje :) aa ta sygnaturkę  usunęli mi :D nie wiem dlaczego :D