Vervada x 1500 Sezon 2 start 11/06/10 21:00

Zaczęty przez Shira, Czerwiec 06, 2010, 08:06:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Cytat: Widel w Czerwiec 14, 2010, 12:36:28 PM
Cytat: RazielIII w Czerwiec 14, 2010, 12:32:46 PM
7 ica swordow spalonych z 3>4 enchant rate to chyba 30% ;p

Taki enchant ustawiony pewnie po to aby ludzie dotowali.
Teorie spiskowe ftw! :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Lunar

ja już podziękowałem za gre na tym serverze tylko sie wkur...grając tutaj xd robie trainy w CT mooby na suficie lądują,na pvp zobaczysz tylko tyr/daggerow rzadko SH/OL i Hero z każdej klasy,kamaele to gówno ale raczej nie będą zmieniali bo ludzie płaczą.

Ryszard

Cytat: Rickert w Czerwiec 14, 2010, 02:23:24 PM
Cytat: Widel w Czerwiec 14, 2010, 12:36:28 PM
Cytat: RazielIII w Czerwiec 14, 2010, 12:32:46 PM
7 ica swordow spalonych z 3>4 enchant rate to chyba 30% ;p

Taki enchant ustawiony pewnie po to aby ludzie dotowali.
Teorie spiskowe ftw! :D

5 x Demon splinter pod rzad spalone z 3 na 4. Potem cudownie wbite na 4 fisty icarusa i spalone na 5 ... W totka predzej wygram niz zrobie cos na 9 :D

Edit: po 80 scrollach i dziesiatkach tysiecy cry S w koncu wbite fisty na 8 \o/ \o_

Nie będziesz miał gier cudzych przed Lineage 2
Nie będziesz wzywał imienia Game Mastera twego nadaremnie
Pamiętaj, aby dzień update'u święcić
Czcij NCSoft swój i Lineage 2
Nie PKuj
Nie czituj
Nie kradnij itemków
Nie wysyłaj fałszywych reportów do GM na bliźniego swego
Nie pożądaj levelu bliźniego swego
Ani żadnego itemka, który jego jest

RazielIII

qq gz, wtb icarus sawsword+f+7/8/9/10

edit: server joke, sk bijacy palka po 4k z cryta

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

GenesiZ

Cytat: RazielIII w Czerwiec 14, 2010, 04:24:50 PM
qq gz, wtb icarus sawsword+f+7/8/9/10

SK, Tyrek, Daggerzy OP QQ
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

mpxx24

powiedz to w grze, to Ci powiedzą, ze jesteś 'noobem' itd. itp. :shock:
xD

szkoda, że serwer jest jaki jest  :? ciekawe pomysły, tylko wykonanie gorsze (i tu doskonale widać, dlaczego nawet na HR przydaje się coś takiego jak otwarta BETA)

jak dla mnie jedyny plus to 'łatwość w znalezieniu' pvp
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

GenesiZ

Cytat: mpxx24 w Czerwiec 14, 2010, 06:07:05 PM
powiedz to w grze, to Ci powiedzą, ze jesteś 'noobem' itd. itp. :shock:
xD

szkoda, że serwer jest jaki jest  :? ciekawe pomysły, tylko wykonanie gorsze (i tu doskonale widać, dlaczego nawet na HR przydaje się coś takiego jak otwarta BETA)

jak dla mnie jedyny plus to 'łatwość w znalezieniu' pvp

Beta która i tak nic by nie dała QQ

mpxx24

Cytat: Foxy w Czerwiec 14, 2010, 06:11:21 PM
Beta która i tak nic by nie dała QQ
BETA'y na polskich HR wyglądają tak, że ludzie dostają itemy od GM'ów i idą na pvp...
może ktoś by zwrócił uwagę, że coś z daną klasą jest nie tak jak powinno?  :shock:
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

RazielIII

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Rickert

Oj maj maj... jak można nie odpalić Sof'a na tyrka... ;x

Btw. Tyrki tylko Op. :)

RazielIII

Cytat: Rickert w Czerwiec 14, 2010, 06:38:27 PM
Oj maj maj... jak można nie odpalić Sof'a na tyrka... ;x

Btw. Tyrki tylko Op. :)
rickert przejrzyj tego screena pixel po pixelu ;p

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Ryszard

Ok po zakonczeniu gry stwierdzam.
Tyrek,palek,sk,glad na oli nie maja sobie rownych
tyrek + glad moga wymiesc cale pt z healerem i tankiem

Enchant rate 40% z mojego testu na enchant fistow s (srednia mi wyszla nieco ponizej)

TvT nagroda 10kk ale trzeba miec farta z teamem bo na 10 tvt moze raz byl wyrownany.

Minibossy slaabo z dropem juz lepiej boxowac na tvt.

Gracze. No coz wiekszosc pada i wyzywa od noob (chociaz troche wstyd pasc od nooba), moze z 3 razy gf widizalem i dziekuje tym osoba bo jednak nie ma samych taboretow na serwerze. PvP czesto mozna dostac lecz nie proponuje wywolywac go inna klasa niz tyrek :D. Co do graczy to safe farm jest juz miastem z jezykiem urzedowym "Lacina podworkowa" co chwile mozesz zostac zbluzgany od chu ku itp za podbiegniecie do mooba i uderzenie nawet nie dobicie. Wiadra melissy do gm shopu dodac na safe farm proponuje :D

Troche za duzo farmy i te hero po 1 dniu serwera (mala wpadka) ale te hero to bez miracla z safe  farm nie wychodza bo na pvp nie spotkalem. NPC buffer teraz jest taki sobie, wczesniejszy byl znacznie lepszy. Sniffer oraz L2Net dzialaja i nie wylapuje sie bana (przynajmniej kumpel za neta nie dostal a ja ze snifferem latalem przez 1 dzien i tez nic). Wracajac do olimpiady albo mi sie zdaje albo same palki chyba sie trafiaja do walki a przynajmniej 5 walk z palkiem pod rzad jest dziwne :D.
Dotowac nie wiem czy jest sens juz lepiej wyslac na powodzian smsy. Co do czapek widze ze te nowe co sie swieca na lekkoniebiesko sie nie swieca a szkoda. Jest kilku "ogarow" jesli chodzi o pvp ale wiekszosc to jak wspomnialem gleba i "noob".

Aaa zapomnialbym o epikach. Zaken na th nie daje nic bluff na 15 i zaken i stun nie wejdzie ... Na tyrku tez nic nie daje. Ogolnie fajna zabawa na tydzien moze dwa.
Nie będziesz miał gier cudzych przed Lineage 2
Nie będziesz wzywał imienia Game Mastera twego nadaremnie
Pamiętaj, aby dzień update'u święcić
Czcij NCSoft swój i Lineage 2
Nie PKuj
Nie czituj
Nie kradnij itemków
Nie wysyłaj fałszywych reportów do GM na bliźniego swego
Nie pożądaj levelu bliźniego swego
Ani żadnego itemka, który jego jest

Lunar

ten hit w palka na screenie raziela mnie zniszczył hahaha za 7.5k LOL Xd już chyba lol Avadon jest lepszym serverem xd

co do daggerów hmm ciężko tu grać bishem przy takim zergu daggerów bo 2 bs-y max a czesto 1 starcza (nawet resist earth w armorze bo przewaznie z takim latają lub water nic ci nie da)bo wyrwiesz za KwaKtrylion dmg xd ale wkoncu dagger to dagger :)

Destro jest szansa ubić daggera skillami tak guts jak trzeba itp i da rade może nawet xd choć ja na gutsie wyrwałem bs-a za 3k xd takto destro nie ma zabardzo szans na pvp bo sam się odbija przez chant of revange/Song of Vegenance +dmg opa.

Glad hmm w sumie nie widziałem jeszcze dobrego glada tzn dawałem sobie rade moim destro z nimi.

Kamael na tym servie to totalna porażka przez płacz ludzi stali się chłopcami do bicia.

A zapomniałbym o best geodacie w CT na tym servie jak juz wspominałem/płakałem podczas trainów fajnie moobki chodzą po suficie :)

Kwadrat

ja naprawde nie wiem co wy macie z tymi tyrantami/gladami, mnie jakos bija normalnie (tzn. 1-2k max....). moze najpierw zrobcie resisty i seta na +6 chociaz, a pozniej idzcie na pvp

Rickert

+1 za wypowiedź na górze, sam się przekonałem.

Ale przed kilkoma minutami było piękne pvp.. znaczy mass pk by 1 pt draconix ...

Ja nie wiem tam było jakieś 50 ppl z wara i tak my mamy 1 antka + 30 pk nabiłem. ;o

Lunar

tia byłem tam i na frenzy+zealot+rage bilem tyrka za 300 z kryta xddddddddddd z czego ja dostałem za 4k i mam klate+gacie na resist fire atri specialnie pod tyrków so??!?!?!T_T

GenesiZ

Cytat: Lunar w Czerwiec 14, 2010, 09:34:31 PM
tia byłem tam i na frenzy+zealot+rage bilem tyrka za 300 z kryta xddddddddddd z czego ja dostałem za 4k i mam klate+gacie na resist fire atri specialnie pod tyrków so??!?!?!T_T

so QQ

jac0l

Jak się nie podoba to po co się męczycie?^^ Nie lepiej pograć na jakimś normalnym serwerze?
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Gandam

Cytat: jac0l w Czerwiec 14, 2010, 10:07:49 PM
Jak się nie podoba to po co się męczycie?^^ Nie lepiej pograć na jakimś normalnym serwerze?

na razie nic nie ma w sumie :) kazdy HR to -_-  tutaj chociaż latwo o pvp

berserkr ma obciete wszystko co mozna chyba bylo... z najmocniejszego skila przy full atry w nuka [robe user] wale za 800... to jakas kpina .... server nie ma szans :P ale do 1 lipca przezyje ^^
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Rickert

Bez słownika nie przeRzyjesz. Jezu ogarnijcie się a potem płaczcie o dmg, ja all daggerów po 3/4k bije a oni mnie po 1/2k. Tyrki mi już praktycznie nic nie robią, glad to easy job, przez cp się nie przebija zazwyczaj, jedynie laffiel z gladów mnie kładzie...

Gandam

popelnilem blad ort przepraszam, jestes zajebisty, zastrzel mnie.

mowisz o bufie? zapewniam cie ze wrzucam wszystko co ma sens, nie czuj sie zajebisty, gdzie ty tu porownujesz dagera do berserkera? daggerowi nic nie opcinali tylko kamaela, w maga z dc robie z crashing paina za 1.5. GF
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

bula

lunar fajna aoe deska bez next targeta na pasku

Lunar

@up ja tym tylko farmie już oOOOOOOOOOOOOO

nie mam pojęcia po co mi next target bo w życiu jak gram nie miałem problemów z targetem jedynie berka na spamie rush impacta jakoś potrafie sobie targetowac ludzi na pivipi np a trainic na moobkach to tylko frenzy/guts,zealot,rage i komenda attack? oO potem sobie klikam i ba znowu targetuje mooba to wcale nie jest takie trudne.