Parę pytań - nowy gracz

Zaczęty przez Vigor, Maj 31, 2010, 08:49:14 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vigor

Nie będę się rozpisywał mam parę pytań co do gry. Gdyż zacząłem właśnie grać w Aion i jestem co najmniej zielony w niektórych sprawach.
1. Do czego prowadzi kampania? trzeba ją robić.
2.Jak powiększyć ilość miejsc w ekwipunku? bo czytałem gdzieś że się da.

Hobi

1. nie mam pojęcia xd
2. w warehousie

OverMorda

1. Jeżeli nie ukończysz kampani nie będziesz mógł wykonać q na itemy Fenrir/Miragent które są bardzo dobre. Ale kampanie i tak warto robić poniewać daje bardzo dużo expa oraz niektóre questy z kampani dają dobre itemy.
2. 1-szy raz mozesz powiększyć u npca w startowej wiosce za darmo, następne miejsca za kase w sanctum/pandaemonium (w sanctum jest to  Hall of Prosperity, po wejściu po prawej stronie). Na 2 albo 3 paski trzeba wykonywać q które nie są trudne ale są długie i męczące. Miejsca w wh można zwiększać u tego samego npca który się tym zajmuje.

Alarion

Daje sporo expa, czasem jakiś itemek. Dodatkowo Campanie odblokowują wiele miejscówek, do których inaczej nigdy byś nie wszedł. Musisz też zrobić wszystkie, alby zacząć questa na Fenrira/Mirgenta set'a.

Sloty na WH w stolicy np. możesz wykupić, 1 dostajesz z questa jakiegoś o ile dobrze pamiętam i 1 z takiego dodatkowego questa w upper abyss na wyspie shugo.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker