MŚ - 2010 - Republika Południowej Afryki

Zaczęty przez Rickert, Czerwiec 26, 2010, 11:04:19 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GenesiZ

w Londynie pojeby biegaja po ulicach caly czas i krzycza Espania xD
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

kochamziolo

Final po 1 polowie jak na razie slabiutki  :oops:
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

GenesiZ

DOBRA JEDZIEM DALEJ!

JAAAAAAAA KURWA CO TO BYLO??!! taka okazja dla Holandii....

seken

Ja jestem za tym co wytypowala osmiornica, wiec Hiszpania wygra ;p

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

GenesiZ

seken

GenesiZ

Casillas ala C.Ronaldo xD w sumie ch uj tam kto wygral ale wedlug mnie to Hiszpania sie slizgala na tych mistrzostwach.

Rickert

GenesiZ

Cytat: Rickert w Lipiec 11, 2010, 11:04:30 PM
<Zazdrości takich chwili> T_T

Rickert spoko nas wezma do Polskiej reprezentacji i za 2 lata Euro nasze... xD

http://www.youtube.com/watch?v=H8N-EexJK8U&feature=related

to my z Rickertem na Euro

swan

no i wygralismy ^^ niestety sedziowie na tym mundialu to porazka. mecz finalowy tez beznadziejny,. fajne byly pierwsze 15 minut i dogrywka.

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

ViveN

Cytat: swan w Lipiec 12, 2010, 12:24:42 AM
no i wygralismy ^^ niestety sedziowie na tym mundialu to porazka. mecz finalowy tez beznadziejny,. fajne byly pierwsze 15 minut i dogrywka.

Niestety zgadzam sie sędzia troche za często interweniował.

nobody1

meczyk spoko, moglby sie skonczyc karnymi, przynajmniej ja bym tak chcial

btw. sedziowal howard web,  gosciu ktroy nie podyktowal karnego na mistrzostwach euro polska z austria, oczywiscie dla nas ;p

swan

sedzia za duzo interweniowal bo bylo to potrzebne ale bylo pare fauli ktore uszly ego uwadze badz zostaly zle "nagrodzone". imo Holandia powinna grac w 9 dlatego: http://www.youtube.com/watch?v=33pbh6Xgcx4  jeden z najgorszych fouli jakie widzialem i imo wyraznie widac ze czerwona sie nalezy.

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

Pheonix

nobody1

no faul byl brutal na maxa :D wydaje mi sie, ze nie pokazal czerwonej, bo skreslilo by to holendrow juz na samym poczatku i final bylby do dupy ;p

Koszałek Opałek

Gdyby sedzia byl do dupy, to ten mecz zostalby rozstrzygniety czerwonymi kartkami juz w pierwszej polowie. Popuscil Holendrom, wiec pozniej musial popuscic Hiszpanom. Nie chcial zalatwiac sprawy w ten sposob, wiec reszta wydarzen byla juz tylko pewna konsekwencja. Jak dla mnie to bylo swietne widowisko i dobry mecz. Szkoda, ze czesto dosyc brutalny, ale nie grali w koncu o cieple buleczki ;).
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

GenesiZ

Cytat: Koszałek Opałek w Lipiec 12, 2010, 10:12:08 AM
Gdyby sedzia byl do dupy, to ten mecz zostalby rozstrzygniety czerwonymi kartkami juz w pierwszej polowie. Popuscil Holendrom, wiec pozniej musial popuscic Hiszpanom. Nie chcial zalatwiac sprawy w ten sposob, wiec reszta wydarzen byla juz tylko pewna konsekwencja. Jak dla mnie to bylo swietne widowisko i dobry mecz. Szkoda, ze czesto dosyc brutalny, ale nie grali w koncu o cieple buleczki ;).

mecz był do dupy  :shock: a sędzia to kretyn, który by zawodnik się nie pokazał to żółta kartka

Koszałek Opałek

Chyba dwa rozne mecze widzielismy.

To bylo widac, jak na patelni - popuscil Holendrom, zeby nie rozwalac juz na poczatku calej partii,
a pozniej musialo juz jechac, dokladnie tak, jak pojechalo.
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,

GenesiZ

Hiszpania na tych mistrzostwach się ślizgała i teraz też fartem strzelili, gdyby nie 2 zmarnowane okazje Holendrów... eh szkoda już dyskusji wyszło jak wyszło

Koszałek Opałek

Taka jest pilka i to w niej jest piekne.

Na jednej z ostatnich konferencji prasowych na pytanie jednego z dziennikarzy o wprowadzenie pomocy technicznych
jeden z dzialaczy odpowiedziaj, ze pilka nozna wlasnie taka jest, ze nawet bledy sedziow sa jej integralna czescia.
Zwracajac sie do tego dziennikarza powiedzial krotko - gdyby bylo inaczej, to nie byloby tu ani pana, ani mnie,
a panstwo nie mielibyscie o czym pisac ... w gruncie rzeczy mial sporo racji.

@edit:

Popatrz na ten temat "zimnym okiem" - sporo emocji, zlosliwosci, prowokacji dawka nadzieji
ale na szczescie wiecej zartow czy smiechu i ...

220 Odpowiedzi
1115 Wyświetleń

Oczywiscie, ze pilka jest czesciowo przewidywalna, na szczescie tylko czesciowo.

bula

Cytat: Koszałek Opałek w Lipiec 12, 2010, 10:50:23 AM
Taka jest pilka i to w niej jest piekne.

Na jednej z ostatnich konferencji prasowych na pytanie jednego z dziennikarzy o wprowadzenie pomocy technicznych
jeden z dzialaczy odpowiedziaj, ze pilka nozna wlasnie taka jest, ze nawet bledy sedziow sa jej integralna czescia.
Zwracajac sie do tego dziennikarza powiedzial krotko - gdyby bylo inaczej, to nie byloby tu ani pana, ani mnie,
a panstwo nie mielibyscie o czym pisac ... w gruncie rzeczy mial sporo racji.
niby tak, ale tez gdyby nie te bledy to moze nie byloby niemiec w polfinale i na 3cim miejscu

Koszałek Opałek

mysle, ze nie - byli za slabi na Hiszpanie - zle zaczeli, grali zlym systemem.
Postawili na silna obrone, jakby zapominajac o tym, ze mecz wygrywa nie ten team, ktory sie swietnie broni ale ten ktory strzeli wiecej bramek. Mysle, ze gdyby grali tak, jak grali vs. Argentyna, to wpusciliby wprawdzie 1-2 bramki, ale mecz moglby zostac wygrany.
Nie znalezli "systemu" na Hiszpanow, nie skleili gry i przegrali. Krotko mowiac byli po prostu slabsi.
Ogladajac ten mecz mialo sie wrazenie, ze Hiszpanie panuja nad pilka w 90% czasu ...

Rickert

Cytat: Foxy w Lipiec 12, 2010, 10:19:21 AM
a sędzia to kretyn, który by zawodnik się nie pokazał to żółta kartka
O.o w połowie sytuacji był pobłażliwy nie dając kartki, a w moocno brutalnych faulach zamiast czerwonej dawał żółtą kartkę... Wejście z powietrza z wyprostowaną nogą w klatę przeciwnika w ogóle nie próbując uderzyć w piłkę kończy się żółtą... Ty na prawdę chyba za dużo polskiej piłki oglądasz albo sezonowiec.

GenesiZ