Top Const PT - OOC - OutOfCake

Zaczęty przez OrzechowyPancernik, Czerwiec 30, 2010, 09:48:42 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

przecież hellsing oni sa all z buko team i no muszą bronić swoich 16 letnich friendów z nk ... w dupie byłeś -_-'o widziałeś , grałem na kazdym rpg na ru / na offie a ty na l2j z 200 online

tia buko na offie tak jest ? a nie skąd ty możesz wiedzieć ostatni raz offa na il oglądałeś nie ?

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Medium

Grałeś, 2dni, 5x lvl 0 PVP, leave placz, od nowa <- tak to wyglada u Ciebie.

jh0ri

Cytat: Medium w Lipiec 01, 2010, 06:01:01 PM
Grałeś, 2dni, 5x lvl 0 PVP, leave placz, od nowa <- tak to wyglada u Ciebie.

Jego sprawa mało cie to powinno obchodzić  !! !! !!  :noob:
Тихий!!! Тихий!!!

xXxFelekxXx

haha mam na offie człowieku nobla postać na jednym i drugim więc tak to pewnie 5x lvl ;)

a ty l2j 40 online gg ... nawet niemasz porównania do mnie z tym twoim lolserverkiem na którym pwnisz da na oly :D

na 70% serwerach na jakich grałem miałem hero więc rlly stfu dzieciaku jak nic o mnie niewiesz :)

RazielIII

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 01, 2010, 06:09:23 PM
haha mam na offie człowieku nobla postać na jednym i drugim więc tak to pewnie 5x lvl ;)

a ty l2j 40 online gg ... nawet niemasz porównania do mnie z tym twoim lolserverkiem na którym pwnisz da na oly :D

na 70% serwerach na jakich grałem miałem hero więc rlly stfu dzieciaku jak nic o mnie niewiesz :)
low...ja mialem na wszystkich   :D
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

xXxFelekxXx

bo ty jesteś inny :P ja nie miałem na offie i paru privach na których mi się niechciało grać ;p ale raziel ja tu oczekuję na to że medium się pochwali

" a ja miałem na każdym l2j z 40 online" i będzie mi dalej gadał że ma wiedzę taką jak ty gdy grałeś na wrath i myślałeś że to off :P

x3nomorph

new future.

Medium

Felek = PVP:3 PK:5 . PVE boy. Same l2joty i zawsze, ale to zawsze emo quit z placzem. Caly Ty cipko )) Btw @ Da i 40 online, cool story, twoja matka Ci opowiada takie historie ? Od czasu dexa mało gram w l2, wole Dote. Na tym "l2j 40 online" niestety nie było 40 online i były tam te same pliki co na tym l2jPozalCieBozeCerberus. Była fajna zabawa, pól tego forum grało, Ty wolałeś bić wtedy moby na Varce na jakimś l2j z którego quitowałeś po 2 dniach, sad story kiddo. Pograłem na tym graciafinal.ru i top 12 pvp do czasu az tam gralem, czyli kilka dni. Ty wolałeś bić mobki sad story Mr 3 PVP.

swan

wiesz felek nie kazdy jest taki cool bo gdzies byl hero. neiktorzy graja dla ludzi.

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

xXxFelekxXx

Ta na vervadzie są te same pliki co na cerberusie , tak jak na dexie i rpg . Wow gz wbiłeś pare pvp i quitłeś no spoko a ja się przeniosłem z clanem tutaj więc gtfo.

swan

z zajebistym klanem gdzie 75% to randomy w dodatku jeszcze polaczki. jedyne ogarniete pt z twojego klanu to bylo pt mcstaba ktore bylo niepelne.
a potem bylo nawolywanie na golkonde to nikt nie poszedl.

treD

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 01, 2010, 06:50:05 PM
tred odpisałbym ci coś ale rlly te argumenty co podałeś to już medium ma lepsze

czyli dalej nonfactor

a byla jakas mala odskocznia na bok  od ostrej farmy
wlasnei po tym poscie i po tej pseudo vervadzie zauwazylem ze odwracasz kota ogonem wyszukujac jakies smieszne epizody, ktore w wiekszosci lekko mowiac sa zmyslone albo nikt o nich nie wspomina spinajac sie przed kompem

Cytat: bula w Lipiec 01, 2010, 05:54:14 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 01, 2010, 05:17:41 PM
biłem się już z takim party
na serwerach gdzie cop zamienia sie z cc, eot
nie widze innej opcji
w koncu kto normalny bierze warlocka do pt z lukiem zamiast 1k bedzie bic za 1,1k? bedac dalej na staba

fakt nie wiem za wiele, moze to i dobrze
za to wiem ze nie jestes orlem z polskiego
wiem ze jestes hipokryta
wiem ze fapujesz sie pixelowa gra myslac ze zownisz w koncu jakis server moze tak/moze nie zycze Ci jak najlepiej ale z takim party to na pvp nie za bardzo, napisalem to bo nie chce zebys sie nastawial niewiadomo jak na pvp na ktorm nie odegrasz zbyt duzej roli poza db c dashem

Medium

Na vervadzie nie byłem ani razu na main koncie, botowałem tam tylko po czym skonczylem grac bo byl chujowy serv. DA grałem na astralu. Więc przestań pierdolić głupoty l2jotowy klaunie.

xXxFelekxXx

L2jotowy klaunie ? mówi to osoba co botuje na l2j i nigdy nie grała na plikach off dłużej niż miesiąc , tred odpisałbym ci coś ale rlly te argumenty co podałeś to już medium ma lepsze ,idę sobie na ts pogadać z clanem przed startem a wy dalej grajcie na 40 online l2j high rate gl medium może utrzymasz hero na astralu tam aż 3 da z noblem pewnie jest bo da na l2j działa -_-'iście" zapewne

Rickert

Astral same pliki co Cerberus. :) Więc się nie kłócicie o to kto gdzie gra, bo jedziecie na tym samym wózku. :<
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

xXxFelekxXx

Wg stronki astrala jest na l2dc ale na starszym revie niż cerberus :p bfdj też był i wszyscy wiedzą ile to z l2 miało wspólnego

Rickert

Lecz wierz mi, nie ma porównania pomiędzy L2DC BFDJ a L2DC Astral World. :)

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Lipiec 01, 2010, 07:02:17 PM
Lecz wierz mi, nie ma porównania pomiędzy L2DC BFDJ a L2DC Astral World. :)

w plikach pewnie na korzyść astrala ale w online ;)

Rickert

RazielIII

<3 polaczkowe dramy, generalnie beka jak ludzie zmieniaja server co tydz, i to same l2jPL zamiast ustatkowac sie na jakims ruoffie/rpg lub nawet gfinal.ru
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

HellSign

Cytat: RazielIII w Lipiec 01, 2010, 07:31:21 PM
<3 polaczkowe dramy, generalnie beka jak ludzie zmieniaja server co tydz, i to same l2jPL zamiast ustatkowac sie na jakims ruoffie/rpg lub nawet gfinal.ru

imo ten serwer zly nie jest, lepsze pliki na niz na dexie.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

swan

na dexie kiedys bylo dobre community a tu nawet nie warto wbijac na server chyba ze ktos sie chce posmiac z polaczkow

treD

Cytat: swan w Lipiec 01, 2010, 07:43:43 PM
na dexie kiedys bylo dobre community a tu nawet nie warto wbijac na server chyba ze ktos sie chce posmiac z polaczkow
mysle ze tym akcentem mozna zakonczyc fail drame
a Felek lubi poprostu fragowac wsrod swoich ziomkuf z gimnazjum

Medium

Na astralu online ostatni raz temu bylem w kwietniu, sad story. Jak juz wczesniej pisalem, gramy od jakiegos czasu w dote, jak przychodzimy na server typu "l2j HR" to tylko po to by troche pobotowac, rozluznic sie na pare dni, nic poza tym. Troche na graciafinal.ru pogralem, ale jednak pokusa grania w dote jest zbyt wielka by sie wiazac na stale z jakims low rate. ty skaczesz po l2j i quitujesz z placzem - tu jest ta roznica.

treD

Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 01, 2010, 06:50:05 PM
tred odpisałbym ci coś ale rlly te argumenty co podałeś to już medium ma lepsze

czyli dalej nonfactor posiadanie nobla na offie i uwazanie sie przez to za wiekszego ogara w l2 to jak posiadanie komorki z kolorowym wyswietlaczem i jaranie sie tym na lewo i prawo
teraz -_-'a rozumiesz?

a byla jakas mala odskocznia na bok  od ostrej farmy
wlasnei po tym poscie i po tej pseudo vervadzie zauwazylem ze odwracasz kota ogonem wyszukujac jakies smieszne epizody, ktore w wiekszosci lekko mowiac sa zmyslone albo nikt o nich nie wspomina spinajac sie przed kompem
tutaj podkresalm jak wielka przywiazujesz wage do rzeczy ktorymi ludzie sie nie interesuja a nawet nie zauwazaja ich

Cytat: bula w Lipiec 01, 2010, 05:54:14 PM
Cytat: xXxFelekxXx w Lipiec 01, 2010, 05:17:41 PM
biłem się już z takim party
na serwerach gdzie cop zamienia sie z cc, eot
nie widze innej opcji
w koncu kto normalny bierze warlocka do pt z lukiem zamiast 1k bedzie bic za 1,1k? bedac dalej na staba
nic dodac nic ujac

fakt nie wiem za wiele, moze to i dobrze
za to wiem ze nie jestes orlem z polskiego
wiem ze jestes hipokryta
wiem ze fapujesz sie pixelowa gra myslac ze zownisz w koncu jakis server moze tak/moze nie zycze Ci jak najlepiej ale z takim party to na pvp nie za bardzo, napisalem to bo nie chce zebys sie nastawial niewiadomo jak na pvp na ktorm nie odegrasz zbyt duzej roli poza db c dashem

QFT