L2Cerberus - New Age Of Lineage 2 - LOW-RATE (L2DC)

Zaczęty przez jh0ri, Kwiecień 16, 2010, 11:56:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

yeahu

Cytat: Viz w Czerwiec 11, 2010, 06:55:08 PM
aChA Ok... ófFiErZ Mi nIe zE MnA Te nómErY ; )
bTfF. cO Ma iP SeRfFeRa dO KoLoRoFfEgO SyStEmMsG.DaT ?

cO Do tEmAtó To jAk dLa mNiE -_-'aC AlL PrOfY Za kAsE I Je rObImY JaK Za dAfFnYcH CzAsOfF C4-iL :*:*:* :D xP :) L
widze translator pokemon sie spodobal XD :shock:
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

DuzaMirinda2L

^ ło jezu :D co tu pisza wyzej?
---
a co do mojego tematu, moze trochu duzo przywalilem tej adeny za profe :p
uwazam jednak ze kupienie Q itemow na zmiane profy powinno kosztowac tyle ile w czas robienia questu mozna by wyfarmic

Thombstone

Moim zdaniem powinno byc tak jak pewnego czasu gralem na low rate za zrobienie profesji dostawalo sie kase na sprzet comonowy (obliczone ile sie dostawalo, okolo 1kk z minusem za 1profesjie i 2kk cos okolo z minusem za 2 ), i ludzie mieli wybor czy farmic kase i kupywac quest marki czy robic quest i dostac gifta za trud zrobienia questa, bo niektore profesje maja gorzej o zdobycie kasy niz taki Dark elf czy co... Pomijam tu nedzna rase kamaloli gdzie tam jest tylko 1 q

yeahu

hmm to jak rozwiążesz problem ze np jedna klasa wyfarmi wiecej niz druga a obie beda musialy kupic profke za ta sama cene o ile nie beda chcial jej robic :P
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

beka xD

Thombstone

z tego co orientuje sie sa klasy ktore naprawde duzo dostana na starcie do 40 lvl, sa takie profesje co szybko zrobia q, ale beda miec ciezej o itemy

moim zdaniem lepszy / łatwiejszy start = zadowoleni ludzie = dobre online
Nietorym nawet jak maja problem z wyfarmieniem kasy nie chce sie robic q, bo to nie "wow" a q za poprostu -_-'ane. Powinni juz dawno zamienic 3 w 1 jak ma kamalol.
Chodzi tu o 2 profe ofc.
Niektorym nie chce sie zaczynac kolejny raz na low rate i robic cos by probowac zarobic kase, a co najwyzej robic q na 2 profe lub kupywac marki i nie miec kasy potem na sprzet c .
Jeszcze fakt to ze manor nie bedzie dzialac az do siega...

yeahu

A ja mam teorie taka ze im trudniejszy start tym mniej dzieci i imbecyli bo nie bedzie im sie chcialo farmic albo nie beda wiedziec jak ;P
aha.

beka xD

Thombstone

A rozmawiales kiedys z ludzmi ???? Bo mi sie nie wydaje. Jak sie zapytalem klanu czy by nie poszli na cerberusa to odpowiedzieli ze od nowa zaczynac sie im nie chce farmic kasy / questow do 40 lvl.
Ale owszem im trudniej na servie tym mniej neokidow, co dorobili sie itemow, a nawet nie umieja grac dana klasa.

Viz

Cytat: yeahu w Czerwiec 11, 2010, 07:16:30 PM
A ja mam teorie taka ze im trudniejszy start tym mniej dzieci i imbecyli bo nie bedzie im sie chcialo farmic albo nie beda wiedziec jak ;P

+1

Linthar

Ja problemów z kasą mieć nie będę, bo tylko kryszę d i c kupię, no i może trochę bssd, gdyż summonerem zbytnio gearu mieć nie trzeba ;) ale inni... moim zdaniem ceny podane przed Insomnie są odpowiednie.

"im trudniejszy start tym mniej dzieci i imbecyli"

a potem kto będzie grał ? :D Sorry za to co powiem, ale większość to i tak dzieci i imbecyle.
14 lat and 16h w grze rulez, szczególnie na wakacje.
Sam za miesiąc kończę 19 i znam wielu 20+, którzy grają w l2, ale to i tak garstka, a i nie ten online dziennie.

yeahu

A czy ja mowie ze lubie farmic co miecha od nowa, raczej nie :P Ale takie uroki prywatnych serwerów. Jak ktoś chce dlugo i bezpiecznie pograc to na offa go go :P I powinno jak juz mowilem byc trudno ale zeby nie bylo czystego hardcoru poprostu bez jakis niestandardowych ulatwien.

Cytat: Linthar w Czerwiec 11, 2010, 07:25:43 PM
Ja problemów z kasą mieć nie będę, bo tylko kryszę d i c kupię, no i może trochę bssd, gdyż summonerem zbytnio gearu mieć nie trzeba ;) ale inni... moim zdaniem ceny podane przed Insomnie są odpowiednie.

"im trudniejszy start tym mniej dzieci i imbecyli"

a potem kto będzie grał ? :D Sorry za to co powiem, ale większość to i tak dzieci i imbecyle.
14 lat and 16h w grze rulez, szczególnie na wakacje.
Sam za miesiąc kończę 19 i znam wielu 20+, którzy grają w l2, ale to i tak garstka, a i nie ten online dziennie.
w sumie czy dzieci czy nie to i tak kazdy ma ADHD i poryta psyche bo gra/gral po te 15h dziennie ^^( mowie to z własnego doświadczenia. ) Zreszta ma byc trudno na poczatku bo lubie jak placza na sszauĆie ^^
aha.

beka xD

Dexter69

Cytat: Viz w Czerwiec 11, 2010, 06:55:08 PM
aChA Ok... ófFiErZ Mi nIe zE MnA Te nómErY ; )
bTfF. cO Ma iP SeRfFeRa dO KoLoRoFfEgO SyStEmMsG.DaT ?

cO Do tEmAtó To jAk dLa mNiE -_-'aC AlL PrOfY Za kAsE I Je rObImY JaK Za dAfFnYcH CzAsOfF C4-iL :*:*:* :D xP :) L
Jest mi obojętne, jakie z Tobą numery, bo jesteś trollem.
Wyraźnie napisałem po co mi to, jakbyś przeczytał ze zrozumieniem moją pierwszą odpowiedź podejrzewam, że wpadłbyś na to.
Rickert też mógłbyś się dojrzalej zachowywać, żeby w co drugim topicu nie wytykali Ci, że za młody jesteś do czegoś tam etc. :) Odpowiesz o co mi chodzi. O offtopowanie moderatora i wdawanie się w do niczego nie prowadzącą dyskusję. Właściwie teraz sprawdziłem, że jednak już nie moderator, sorry.

Rickert

Nie ma sprawy, ale kiedy zobaczyłem że takim loltekstem chciałbyś się dowiedzieć informacji potrzebnej aby do połączenia się l2netu z serwerem, i chciałeś to zrobić podstępem to się uśmiałem. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Thombstone

z pomyslow co widze na forum to chyba tylko ten buff jak na l2ex ze pet ma 20 min bufa dalby jakos rade.
Niektorzy by sobie w tedy robili glupiego kuraka czy swinio-krowe, zamiast ciagnac na plecach ee / se / wc.
W sumie koncepcja taka jak jest moze byc ok. Tylko te improved pety...
A jak bedzie tak jak na rpg club z polityka constans party to naprawde gl na servie bo l2 to nie party pvp tylko mass clan pvp, oparte na siegach duzych klanow zgranych razem.

A wlaczyc l2neta to nie problem, trzeba tylko wiedziec do jakiego pliku dodac adres IP. Ja ostatnio sie bawilem nim na jakims boter servie, az do czasu gdy admin nie wymyslil zabezpieczenia na l2net i bot spoilerow, nie wiem na czym ono polega.

Ryane

Mhm jak te niektore posty czytam to smiac mi sie chce. Z reguly trudny start wlasnie chca "dzieci i imbecyle" bo maja dosc duzo czasu, by grac sobie po 10h dziennie. Quest na 2 profke jest zwyklym utrudnieniem, a to co ustalia administracja Cerberusa jest bardzo dobre. Zaluje, ze spytalem o ta cene, bo widze, ze dalej w l2 graja same dzieci co nie mysla racjonalnie. Ja mam tylko nadzieje, ze Cerberusem zarzadzaja madre osoby i zostawia to tak jak jest.

yeahu

Wiesz jedni wiedza jak się gra i potrzebują np 2h na to co inni robia w 4/5. Więc wcale nie trzeba duzo siedziec przed kompem, wystarczy ze ogarniasz/twoje const ogarnia/klan ogarnia i gf. Ale jak nic a nic to farma po 16h dziennie ci duzo ni da....
aha.

beka xD

Gandam

ja rowniez jestem za full autopickupem jak za pewne caly moj klan :) gram Wojem a konkretnie ST i nigdy mi nie przeszkadzalo to ze mag szybciej farmi :) poza tym moze i faktycznie przez 1 miesiac moze 2 nie bedzie manora, ale z czasem sie to zmieni :) a wtedy to magowie beda plakac ^^ wkoncu server nie bedzie stal 3 miesiace zebysmy sie mogli ciac co ?^^
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Thombstone

no tu mi chodzilo raczej o ludzi, ktory maja dom / prace / bog wie co i graja w l2 w ramach wolnego czasu... dla nich ulatwony start, ale "dzieciom i imbecylom" grajacym jak jebani no-life bo mamusia chlebka da i napoi nic nie zrobisz, a mozna jeszcze tym sprawe zgorszyc na servie.

W sumie jak napisalem wyzej mogloby zostac tak jak jest tylko ze pety poprawic jeszcze i luzik.
Auto picku p full ofc... oprocz drop epic.

yeahu

Każdemu nie dogodzisz, jeden chce tak drugi inaczej.... pozostaje tylko tak zrobić zeby i jedna i druga strona byla zadowolona, tylko jak ?  :o  To juz pozostawimy w kwestii admina ;)
aha.

beka xD

Ryane

Raczej to juz jest ustalone, nigdzie nie widzialem, by sie pytal o zdanie graczy, bo od tego ma beta testerow.

Viz

Raz trzeba wiedziec co podmienic w l2 necie, a dwa znalezc IP serwa : > Widze kolega ladny pomysl z tym ma : D Taki z niego l2 netowiec, ze az musi sie administracji pytac o IP ; D

Thombstone

xaxaxa
Ale nie majac dostepu do bety nie wejdziesz nawet na server. Przez l2neta.
A tak btw IP to L2Authd, bo nprotect to cos od antybota i gameguarda
xaxaxa tego nie wiedziec

InsOmnia-

Cena za 1st i 2nd prof jest już ustalona i tak zostanie. Grając normalnie do 40 lvlu, każdy będzie mieć przybliżoną ilość adeny na zmianę prof (1st i 2nd, niektórym braknie 50k, niektórym zostanie 50k).
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Linthar

Tak z tego wszystkiego zapomniałem, a to dość ważne (nie mogłem nigdzie znaleźć). Ilu graczy uciągnie serwer, czyt. ogólnie i podczas wzmożonej pracy np. siege.
Zauważyłem, że na wielu serwerach przy xxx graczach nie ma lagów, ale w momencie siege są takie, że nie da się nic zrobić, choć ilość postaci zbytnio nie wzrosła. Tak wiec prosiłbym o wyjaśnienie tej kwestii, nawet tak z ciekawości.

casius

Acrobatic Move (Evasion increases by 6 when running) Ten skil na becie Cerberusowej nie działa podobnie jak na większości serwerów prywatnych. Insomnia dacie rade go ogarnąć?
Kolejna sprawa. Jeśli idzie o ten bug w opcjach (co ci pisalem na pm) coś tam myślicie czy sie poddajecie?

InsOmnia-

Cytat: casius w Czerwiec 11, 2010, 11:31:09 PM
Acrobatic Move (Evasion increases by 6 when running) Ten skil na becie Cerberusowej nie działa podobnie jak na większości serwerów prywatnych. Insomnia dacie rade go ogarnąć?
Kolejna sprawa. Jeśli idzie o ten bug w opcjach (co ci pisalem na pm) coś tam myślicie czy sie poddajecie?

oczywiście że działa tylko nie jest updated realtime, tak samo jak na retailu.
Co do pm na razie nie mam czasu, muszę skończyć kilka projektów które są teraz priorytetowe.

myślę że serwer da radę spokojnie bez lagów utrzymać 3k ppl.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.