Dział Bugi!

Zaczęty przez Rickert, Lipiec 03, 2010, 08:23:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lokocz

Cytat: rexl w Październik 01, 2010, 01:58:36 PM
Już wiem :) , kolega miał agumentacje i na niej pisało że dodaje m.atk (pasiv) a tak naprawdę dodaje m.atk i casting speed chyba bug : P

NA broni pisało Pasiv : Zwiększa m.atk , a w pasivach było zwieksza m.atk i 2 pasyv casting speed.
a moze kolega ma dye zalozone, a ty nie wiesz co to jest? :D

rexl

hehe znowu ze mnie frajera robicie ? ^^ , nie ma ;] bo byłem na jego koncie : P , ja też nie miałem , a teraz mam +4 wit , i dalej nie dorównuje jego casting speed ;P , teraz kupił darkcrystal więc już koneic testów bo bez dye i z vallaha i z acumenem ma 1,1k castinga   :P

Lokocz

Cytat: rexl w Październik 02, 2010, 11:37:29 AM
hehe znowu ze mnie frajera robicie ? ^^ , nie ma ;] bo byłem na jego koncie : P , ja też nie miałem , a teraz mam +4 wit , i dalej nie dorównuje jego casting speed ;P , teraz kupił darkcrystal więc już koneic testów bo bez dye i z vallaha i z acumenem ma 1,1k castinga   :P
moze ma wardy?

rexl

To z tym augumentem coś nie tak zrozumcie ! , z inna bronią było normalnie :D

Lunar

działała komuś z was polearm z pailaki 73-77 lv? mi za chiny te skille z tego Pole nie działają t-t

rexl

ech pisałem juz o tym 2 razy ;]

Lunar

no to zajebiście HeHe bo jeszcze magiem ew se/ee/bp można ją przejść ale za chiny nie przejdziesz jej np: sb-kiem który składa sie na 2 hity od smoka ;p czy powiedzmy tankiem/dwarfem bez tego pole :o

Kokiruka

Przechodzi się bez problemu każdą klasą, po prostu musisz iść dwa razy, za pierwszym razem zabijasz tylko moby do dropią hp potki i celki (są cztery grupki na całym terenie varki) i tu koniec, za drugim razem już przechodzi paliokę normalnie, zabijasz po jednym mobku z muru, zabijasz mobki co dropią celki i hp potki i tym sposobem masz dwa razy więcej potek i celek i w ten sposób zabijesz już smoczka bez problemu każdą klasą  :)

Polopiryn

Cytat: Kokiruka w Październik 05, 2010, 06:02:09 PM
Przechodzi się bez problemu każdą klasą, po prostu musisz iść dwa razy, za pierwszym razem zabijasz tylko moby do dropią hp potki i celki (są cztery grupki na całym terenie varki) i tu koniec, za drugim razem już przechodzi paliokę normalnie, zabijasz po jednym mobku z muru, zabijasz mobki co dropią celki i hp potki i tym sposobem masz dwa razy więcej potek i celek i w ten sposób zabijesz już smoczka bez problemu każdą klasą  :)

Przecież jak z Pailaki wyjdziesz to potworki się nie respią :P?? Czy ja czegoś nie wiem? A jak abortniesz quest to itemy z pailaki są chyba usuwane? ;d
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

rexl

po 90 minutach ponownie ;]

Lunar

szkoda ze przy 1/2 hp tego smoka mam mana end a bez many to ja go głaskam a nie bije moim sb-kiem t-t

rexl

Cytat: Lunar w Październik 05, 2010, 08:19:34 PM
szkoda ze przy 1/2 hp tego smoka mam mana end a bez many to ja go głaskam a nie bije moim sb-kiem t-t

Ja na vanguardzie z potami z bije mu 3/4hp i po manie potek sie laduje i wszystko ... , to przesrane jest ze tak powiem ...

Amaru

Nie działa mi mail w mieście. Na 2 postaciach na razie  :x

sakaszli

Cytat: Amaru w Październik 08, 2010, 01:43:20 PM
Nie działa mi mail w mieście. Na 2 postaciach na razie  :x

OMG ten problem jest prawie na kazdym serwie l2j...idz walnij jakiegos moba ...

Amaru

Grałem na kilku serwerach na których jest mailboxem ale pierwszy raz sie z czymś takim spotykam.

Xaxunio

sakaszli piergolenie o Szopenie.
Uderzenie/ubicie moba, zrobienie soe, padnięcie, relogi NIE POMAGAJĄ
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

rexl

Jak mi to nie pomagało to jeszcze uderzenie Gatekeepera w mieście pomagało :P

Edit:

Ins robiliście coś ze stunem i schackle paladyna na niektóre rasy/profesje lub coś ogółem , bo ten land rate jest niekiedy nie poważny :P

InsOmnia-

To i wiele innych zmian we freya.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

rexl

Cytat: InsOmnia- w Październik 09, 2010, 12:08:38 PM
To i wiele innych zmian we freya.

na pewno ... , to powodzenia teraz sie zacznie ... ;/ .

Gandam

ja sie zastnawiam jak EE i SB mogli wrzucac palladynowi trance oraz holda w IC - na pewno byl set odsealowany.
palladyn 82lv
screenow nie mam :/
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Lunar

Mam pytnaie bo tylko na tym serverze się z tym spotkałem,czemu jak zabije sporo moob-ow spellem aoe to jest jaki lag? pakiety nie dochodzą? to strasznie irytuje przy tainach i w sumie tylko przez to gine moim Sb-kieme

rexl

Cytat: Gandam1989 w Październik 09, 2010, 02:03:56 PM
ja sie zastnawiam jak EE i SB mogli wrzucac palladynowi trance oraz holda w IC - na pewno byl set odsealowany.
palladyn 82lv
screenow nie mam :/

Ach człowieku , znam ten ból ... ;f , mi się coś zdaje że pełno skilli ma buga :P

sakaszli

dziwne...jak jeszcze chodziłem w nm na tvt ee CHCIAŁ mnie zsleepowac...
nie wiem może za 27 razem wszedł

Lunar

dobra poddaje się ic set+mental shield+lion heart i 100% na roota  kk gg ff

rexl

Cytat: sakaszli w Październik 09, 2010, 10:55:57 PM
dziwne...jak jeszcze chodziłem w nm na tvt ee CHCIAŁ mnie zsleepowac...
nie wiem może za 27 razem wszedł

człowieku to me fear z levela o 10 nizszego wchodzi co 2 -3 raz jak mam buff na mental attack i w nm , a o trance to to jest 100% co bym nie miał ... , zobaczymy teraz jak mam 3 profe .