Dział Bugi!

Zaczęty przez Rickert, Lipiec 03, 2010, 08:23:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Boncer

Nie da sie odsealowac majestic common ringu , wiem ze to i tak nie oplacalne ale bug ;)

Kokiruka

Masówki biją wszystko co się rusza, nawet ludzi bez flagi gdy nie trzymam ctrl  :shock:  bardzo uciążliwe bo mam masówki wbite na element i czasami podejdzie jakiś przechodzień i pada na hita  :o :płacze:  :|

Polopiryn

^^Potwierdzę to z dzisiejszego ganiania zariche. Kokiruka użył masówki i krasnal który bił zariche padł...., a nie powinno tak być.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Fabienne

rush impact działa podobnie (ale nie wiem czy tak nie powinno być chociaż byłoby to dość dziwne). Bije wszystko co ma po drodze łącznie z niesflagowanymi graczami

Polopiryn

Ostatni boss na pailace 36(adiantum), tak spamuje tym nukiem że ledwie potki z pailoki pomagają.... Użyje raz i nie minie jedna sekunda leci next...Woje z HP 2k dadzą se rade, ale nuki z hp 1,2k... ledwie
Oraz ma strasznie duży m.cryt....

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

rexl

przy zamku w aden , idąc na silenosy jest szansa że wpadnie się w textury ; /

Kokiruka

Jeśli wpadniesz w textury wpisz w okienku czatu komendę: /loc i podaj współrzędne jakie ci się wyświetlą, pomoże to w szybszym odnalezieniu wadliwego miejsca i myślę też, że przyspieszy to czas poprawy tego geo  :P

Polopiryn

Czy sygny się przestały same aktualizować? Bo ja od 24H mam jedne i te same staty, czy już trzeba ręcznie to robić?

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

InsOmnia-

Nie, sygnaturki się aktualizują codziennie. Może Twoja przeglądarka ma po prostu zapisaną ja w cache? Zrób alt + f5
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Polopiryn

Widzę, że teraz się z aktualizowała, ale wczoraj .... w ogóle się nie chciało.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

M4juS

Po raz kolejny serwer leży

Polopiryn

Pailaka 61 nie wykonalna dla wojów, prócz dagger on może se da rade jakoś. No chyba że jestem głupi i czegoś nie wiem na temat ostatniego bossa.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

sakaszli

Jako że sws posiada agro...używaj go.... tygrysek bije ty masz obstawe i bocha na sobie(biegasz z nim)

ja tak robiłem palioke na bd

Polopiryn

Jeśli dobrze zrozumiałem, tygrysek nawala a ja zasuwam po całej sali aż padnie boss?

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

M4juS

Ja na BD ją za pierwszym razem zaliczyłem. Rootuj go pod statkiem to sie nie tepnie na statek.

Polopiryn

On się tepa jak ma 50% hp, czyli wystarczy go na to 50% z rootować i styka?

Bo już mi się powaliło:p.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

M4juS

Trzymaj go na roocie i styknie

Kamal

Albo zaciągnij go daleeeeeeeeeeko, aż na sam pokład, gdy się TPnie po 50% HP, minionów nie będzie (tj. nie powinno być) :P

rexl

Ja tam nie miałem żadnego buga : O , wszystko było normalnie , aż za banalnie , ogólnie na kamei jest taki bug że moby się na ciebie nie agrują , chyba że ja tylko tak mam >.<

Polopiryn

Dzisiaj tą pailoke zrobiłem, wystarczyło rootować  :).

Dzięki za rady :P

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Chrono

Cytat: Kokiruka w Sierpień 24, 2010, 03:49:21 PM
Masówki biją wszystko co się rusza, nawet ludzi bez flagi gdy nie trzymam ctrl  :shock:  bardzo uciążliwe bo mam masówki wbite na element i czasami podejdzie jakiś przechodzień i pada na hita  :o :płacze:  :|

Inso możesz potwierdzić czy tak powinno być czy jest to bug?

DonKoks

Cytat: Polopiryn w Sierpień 27, 2010, 02:22:27 PM
Dzisiaj tą pailoke zrobiłem, wystarczyło rootować  :).

Dzięki za rady :P
ja pamiętam, że kazali mi zawsze uderzyć go pierwszy raz, chwilę po wyjściu z wody. A później od razu biec na statek, wtedy nie przeniesie się i będzie bez obstawy.

InsOmnia-

Cytat: Chrono w Sierpień 27, 2010, 02:48:12 PM
Cytat: Kokiruka w Sierpień 24, 2010, 03:49:21 PM

Inso możesz potwierdzić czy tak powinno być czy jest to bug?

Bug, niedługo będę się tym zajmować.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

SIEKACZBIG

nie wiem jak to jest ale coś skill cripple słabo wchodzi a to na moby a to na ludzi

sakaszli

Bug czy nie bug...gdzieś o tym czytałem że miało tak być ale nie wiem...jak ktoś ma changelog to proszę na pw.
A chodzi o dublecast magic skilla (2-gi szczał bez bssX)

http://i36.tinypic.com/2rf51s8.jpg

PS. kiedy następny epic q?