General protection fault! (NConsoleWnd::RequestAuthLogin)

Zaczęty przez bula, Grudzień 28, 2008, 05:13:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

bula

j/w

History: NConsoleWnd::RequestAuthLogin <- NCAuthWnd::OnLoginBtnClick <- NControl::SendEventMessage <- NCButton::OnClickButton <- NCButton::OnLButtonUp <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- ALineagePlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

wczoraj jeszcze wszystko dzialalo, dopiero jak pojawil sie nowy patch to mam ten blad w momencie klikania na "Login"

reinstalowalem l2
kombinowalem z polaczeniem starego patcha i nowego
robilem juz wszystko co mi na mysl przyszlo(oprocz formatowania kompa :> ale tego nie mam zamiaru robic)

LF jakas dobra rada

Soulern

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

bula

Livel2.com - Interlude

anyway, mozliwe ze pomoc nie bedzie potrzebna bo zostalem zmuszony do sformatowania kompa, jak mi sie IL client jutro sciagnie i uda mi sie zalogowac to napisze zeby zamknac temat :>

edit:
no coz ... format nie pomogl, dalej ten sam problem

zamkam123

bula

Cytat: zamkam123 w Grudzień 30, 2008, 07:21:48 PM
a moze patch jest niezgodny z twoim systemem?
nie wiem, w kazdym badz razie udalo mi sie odpalic po zainstalowaniu SP 2 do XPka rofl

/Szewa
To co zamykamy?

//Soulern: A co, jak ktoś będzie mieć taki sam problem? Nie zamykaj. Może się przyda...

Leszczyq

mam ten sam problem i robilem wszystko.... nic nie pomoglo. Prosze o pomoc
>>--->...:::Abyss:::...<---<<

Kamal

Leszczyq

nie ma roznicy... bo kazdy system jaki wrzuce ma to samo :/

Kamal

Odblokuj L2 z firewalla. Jeśli masz win7 albo Vistę, odpal jako administrator.

Leszczyq

mam directx 9.0c, net cos tam, win xp sp3, sciagalem l2 z 2 innych zrodel i ciagle to samo :( nie mam firewalla i anty wira bo usunelem z mysla ze bedzie mi IL dzialac ;) moze podalbys link do IL z dobrego zrodla? :)

Kamal

Jak z zaporą windows? :D. Serwer na którym chcesz grać na 100% działa? :D

Leszczyq

zapora wylaczona :) hmm powiem tak:p  nawet jakby nie dzialal jeden to dzialaly by inne a chyba z 10 privow probowalem :( najlepiej by bylo jakbys mogl podac link do sprawnego l2 IL moze poprostu zrodlo jest zbugowane albo cos... najlepsza kronika a ja pograc nie moge:(

Kamal

Najlepsza... aha...

IL pobieram z lokalnego HUBa DC++, a tam najprawdopodobniej nie masz dostępu. Instalka IL powinna mieć ok. 3GB

Leszczyq

tzn dla mnie najlepsza. Moja ma 2,99gb. 10x re3instalowalem a i tak to samo... nie mam pojecia ocb... o ile wiem sporo ludzi ma z tym problem lecz rozwiazania brak

//Soulern: NIE robimy bumpów - ostrzeżenie słowne.