Kilka pytań odnośnie RUoffa

Zaczęty przez Sn4k0r, Lipiec 15, 2010, 02:31:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sn4k0r

Witam,

Mam kilka pytań odnośnie gry na rosyjskim officjalu a mianowicie:
1. Jak wygląda online poszczególnych serverów i na który warto sie wybrać?
2. Czy jest dostępne zangielszczenie clienta a jeśli tak to gdzie takowe mogę znaleźć?
3. Czy servery żyją już eng-game pvp czy raczej tętnią życiem i dlatego warto zaczynać na nich od zera?
4. Czy znajdę party w każdym przedziale levelowym?
5. Co właściwie daje ten premium account, o którym tak tu wszyscy krzyczą?

Proszę o konkretne odpowiedzi.
Pozdrawiam

Madith

1. http://l2on.ru
2. Po wejsciu Feri nie ma zangielszczenia, prawdopodobnie bedzie, jezeli wyjdzie angielski klient na EU offie
3. Jest duzo graczy na roznych przedzialach lvlowych dlatego warto zaczynac od zera
4. Jezeli chodzi o constans to zalezy od profy a jezeli chodzi o takie pt na kame/labe/exp to raczej bez problemu
5. PA zwieksza exp, drop, sp x2, dostep do solo kamy i chyba tyle :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Sn4k0r

A jak się Tobie gra na tym servie? Co lubisz a co Ci przeszkadza?

Madith

Mnie sie gra bardzo fajnie :)

Duzy online, dobrze rozwiniety rynek, duzy polski klan :)

Poza tym gra tam sporo moich znajomych z Franza wiec nie widzialbym innego miejsca teraz do gry.

Czego nie lubie ??
hald1r'a QQ

W sumie nie wiem. Nie ma czegos takeigo czego bym nie lubil :P
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

ugh

Trzeba się przyzwyczaić do dwóch rzeczy: cyrylicy i do ratów.  Jak przełkniesz te 2 rzeczy, możesz śmiało cieszyć się prawdziwym l2.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Sn4k0r

A da radę grać bez konta premium? Nie chcę mi się bawić w jakieś przelewy czy coś takiego... Uzbieram na PA za adenę czy wcześniej popełnię rytualne sepuku?

Madith

da sie grac. Ja wytrzymalem do 56lvlu a potem juz zacząłem kupowac. Ogolnie z PA idzie duzo duzo szybciej.

PA za adene to bylo 25-30kk ale teraz ponoc podrozalo wiec i cena w adenie moze isc troche w gore.
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Sn4k0r

Ja jednak spróbuję pograć bez PA, może wytrwam... Nie lubię płacić za coś, co jest w 100% wirtualne bo moim zdaniem jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto. W każdym razie dzięki za informacje. :)

Sn4k0r

Hmm ściągnąłem clienta poprzez tego zapuskatra, niby wszystko w porządku a tu wyskakuje mi komunikat "cannot run in this locale", gdy chcę uruchomić grę. Ktoś wie może o co chodzi? Korzystam z Windowsa 7 x64.

Neural

Donk widzę że lubi quizy robić :)). Panel Sterowania ---> Opcje Regionalne i zmieniasz coś z unicodem na Rosyjski :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Nehem

Cytat2. 3-4 dni po wejściu Freya powstało zangielszczenie, kto nie ma to nie ma :<
mały edit :oops:

...zangielszczenie na chwile obecna nie jest ogólnodostępne - powód prosty foch & leń... tu jest zdjęcie :<
... gram w wowa na Burning Onion ^_^

Madith

Cytat: Nehem w Lipiec 15, 2010, 06:50:04 PM
Cytat2. 3-4 dni po wejściu Freya powstało zangielszczenie, kto nie ma to nie ma :<
mały edit :oops:

...zangielszczenie na chwile obecna nie jest ogólnodostępne - powód prosty foch & leń... tu jest zdjęcie :<

przyznaj sie, ze chcesz nas nauczyc ruskiego :D
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Nehem

...dokładnie, trzeba poznać język wroga...
... gram w wowa na Burning Onion ^_^

Neural

Ale jest trochę słabe bo dostajesz crasha jak bierzesz jakiś quest :) po za tym wszystko co jest z Freyi jest opisane jako no name npc/skill itemy nawet ikonek nie mają :)) więc ja bym się tak nie cieszył tym zangielszczeniem szczególnie że dopiero zaczynasz i parę questów na pewno będziesz robił.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Arimas

Do 68 grałem bez PA, więc się da.

Aha, zmienisz zdanie co do tego wyrzucania pieniędzy w błoto jeśli chodzi o PA ;]

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Blad3PL

Ja bdkiem prawie sam wbilem 70 bdkiem bez PA :D

Sn4k0r

Cytat: Arimas w Lipiec 15, 2010, 08:37:28 PM
Do 68 grałem bez PA, więc się da.

Aha, zmienisz zdanie co do tego wyrzucania pieniędzy w błoto jeśli chodzi o PA ;]

Jeśli będę mógł kupić PA za adenę w grze to oczywiście skorzystam z tej opcji. Żadne wydawanie złotówek na Lineage nie ma u mnie racji bytu. Nie wiem więc skąd ta pewność w Twojej wypowiedzi :P

Quentim

Zrob bdka/swsa/ola lub jakiegos innego darmozjada, i lap party na pi i w pare dni masz na pa.

Tak btw mage party szuka swsa, :XXXXX

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

ugh

Z tego co wiem, nie tylko mage pt ;]

SWS zawsze brak

Madith

oj to fakt :D sws najbardziej poszukiwana klasa ostatnimi czasy :P
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

mike_gornik

Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

ugh

Hyh, 75 lvl bez PA. Gz! Tylko po co się męczyć?  Jakbym zaczynał ponownie swoją zabawę na Ruoffie, to tylko z PA.

Madith

Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League