Zaken

Zaczęty przez Matim, Lipiec 15, 2010, 10:13:28 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Eldalote

Cytat: Matim w Lipiec 21, 2010, 11:37:17 AM
:hu_5_3: :hu_5_3: :hu_5_3: :hu_5_3: :hu_5_3:

Na elliebelly zablokowali mi konto.. bo napisałem, że jestem Developerem, najs.

Elliebelly będąc oficjalnym fansajtem ma politykę nie supportowania żadnych priv serwów. Chociaż dziwie się, dlaczego będąc dev'em sam nie masz konta na offie ~~
Changed forum acc => Bubacz

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Matim

Ok dzięki wielkie!

A teraz zestaw pytań, Biały napis u góry odlicza czas do zakończenia Instancji? Jeśli dobiegnie końca to instancja jest zamykana?

Oraz: Czy dajmy na to iż odszukaliśmy jedną niebieską świecę, czy to oznacza, że Zaken jest w pokoju dokładnie NA TYM PIĘTRZE co zapalona świeca? Czy może oznacza to możliwośc pojawienia się Zakena na innym piętrze?

Itherus

nie dziwie się ze Cie zbanowali. :)

lempartus

1. biały napis odlicza czas od rozpoczęcia instancji. Im później Zaken zostaje zlokalizowany tym jest silniejszy. Im szybciej zaken zostaje zabity, tym lepsze dropy
2. Jeśli jedna beczka jest niebieska to na pewno zaken jest na danym piętrze. Jeśli po przeciwnych stronach w centralnym pokoju obie beczki świecą się na czerwono, to zaken znajduje się na innym piętrze
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

niht

Cytat: lempartus w Lipiec 22, 2010, 12:13:06 PMJeśli po przeciwnych stronach w centralnym pokoju obie beczki świecą się na czerwono, to zaken znajduje się na innym piętrze
To jest właśnie klucz w szybkim szukaniu Zakena, ale ludziom strasznie ciężko to wbić do łbów!