L2DC Freya L2MMORPG x5

Zaczęty przez nxt, Lipiec 28, 2010, 04:15:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AbaddoN

x10-15 bez buffera tez by byl super online.
Po zamknieciu dementi, po failu Adena Gate... jedyny fajny x10 to l2ex.

bst

ludzie serwer jest poprostu swietny, dlugo szukalem serwera low rate i wkoncu znalazlem :D jedyny mankament to maly online, ktory mam nadzieje sie powiekszy przez mojego posta :) wiec jezeli ktos sie zastanawial nad przejsciem na ten serwer to szczerze polecam :D

InsOmnia-

A ja się bardzo zawiodłem na administracji, mimo że jest to server na plikach l2dc naprawdę szkoda mi słów, strona copy paste l2cerberus. Wszystko, regulamin, info o starcie, raty, staff wszystko. Można było przynajmniej spytać, poproszono mnie o tools, dałem.... ale widzę że już nawet dwóch słów ludzie sami nie potrafią napisać...
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Vincent

No i mnie wyprzedziles, wiec ja tylko dodam ze jak inso powiedzial m ize otwieracie server, pomyslalem, niech im sie uda, napewno na to zasluzyli, ja tam nikomu zle nie zycze, ale jak zobaczylem na waszej stronie moje slowa.....rece opadaja, ludzie a gdzie kreatywnosc?

L2C - http://img186.imageshack.us/i/l2ct.jpg/
MMORPG - http://img43.imageshack.us/i/mmorpgh.jpg/

To tak serio ? :S

Naito

Szkoda, że nie zgłosił nikt tego wcześniej... Jako, że mam dostęp do panelu administratora na stronie, ponieważ przygotowywałem ją od strony technicznej (wygląd i działanie) postaram się w między czasie aby teksty, które są na stronie zniknęły jak najszybciej to możliwe i zostały zastąpione własnymi. Cóż więcej mogę powiedzieć jest mi niezmiernie przykro z tego powodu, ponieważ myślałem, że wszystko to zostało napisane przez administrację serwera l2mmorpg.com
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Vincent

wczesniej sie nie dalo :D zobaczylem to dopiero wczoraj przed spaniem jak uslyszalem o waszym serverze od inso, z ciekawosci postanowilem odwiedzic strone i zobaczyc co u was i pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to post z ktorego screeny wrzucilem tu na forum :)

Przerasta mnie to ze wiekszosc z was z tego co zdazylem zaobserwowac jest ok, ale ktos odpowiedzialny za to wszystko, psuje reputacje nie tylko sobie ale i calej ekipie z l2mmorpg.

Pozdrawiam i zycze powodzenia :) i duzego online :)

InsOmnia-

A mnie najbardziej zdenerwowało to że osobie odpowiedzialnej za stronę dałem gotowe skrypty na stronę (tools) i teraz widzę że bardzo fajnie za to podziękował... dasz palec wezmie całą rękę...

anyway tak jak Vinc powiedział, powodzenia.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Linthar

Moim zdaniem jedyne co przemawia za tym serwerem w porównaniu do Cerberusa to brak klanów typu bmf, które wpływają na to, że 'random' może się wybić. Jak ktoś chce takie raty to jak kolega wyżej napisał są inne serwery i to z plikami off, które imo są lepsze.
Naito może jednak zmienicie zdanie.. co wam szkodzi? No chyba, że serwer będzie stał i stał i.. czekał na upadek innego low rate'a , a no i że 200 ludzi to liczba zadowalająca i dotychczasowi gracze nie odejdą. Moi znajomi już zrezygnowali, a reszta to kwestia czasu.. oczekiwania były inne , aczkolwiek to nie wasza wina ;]

Naito

Cytat: Linthar w Sierpień 08, 2010, 07:33:51 PM
Naito może jednak zmienicie zdanie.. co wam szkodzi? No chyba, że serwer będzie stał i stał i.. czekał na upadek innego low rate'a , a no i że 200 ludzi to liczba zadowalająca i dotychczasowi gracze nie odejdą. Moi znajomi już zrezygnowali, a reszta to kwestia czasu.. oczekiwania były inne , aczkolwiek to nie wasza wina ;]

To pytanie powinno być skierowane nie do mojej osoby, ponieważ ja nie przepadam za serwerami low rate bez custom rozwiązań o czym nie jeden już się przekonał, jak dodałem ok 2 lata temu na raty x7 full npc buffera :D a tutaj od samego początku byłem za innymi ustawieniami i innym terminem startu ;)

Tak jak napisałem, rozmawiałem juz z Head Adminem i jakieś zmiany nadejdą a jakie dokładnie zobaczymy.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

GoAwayyy

Czy to nie deja vu? jakis server mial te same problemy, hmm czy to nie byl l2 rox? No oczywiscie.
Pliki to nie wszystko.

Neologis

Cytat: bst w Sierpień 08, 2010, 06:31:25 PM
ludzie serwer jest poprostu swietny, dlugo szukalem serwera low rate i wkoncu znalazlem :D jedyny mankament to maly online, ktory mam nadzieje sie powiekszy przez mojego posta :) wiec jezeli ktos sie zastanawial nad przejsciem na ten serwer to szczerze polecam :D

Mnie to dziwi dlaczego takie super miłe i ciepłe słówka o nowym serwerze, zazwyczaj lolserwerze osoby z liczbą postów: 1. Zazwyczaj nie jeden użytkownik, lecz kilku, dziwne nie?
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

hastour

Cytat: hastour w Sierpień 11, 2010, 10:42:01 PM
Cytat: Laner w Lipiec 29, 2010, 05:54:22 PM
Hmm nie wiem czy dobrze widziałem ale odniosłem wrażenie że wcześniej ktoś napisał że server ten nie ma nic wspólnego z L2 rox.

Zapewne. Ale miejscowi wróżbici wiedzą lepiej.

Cytat: GoAwayyy w Lipiec 29, 2010, 07:10:58 PM
Oglaszam wszem i w obec, ze administratorem servera jest Insect, znany z kanalow irc jako next. nxt
I po co to klamac?
I jestem w 100% tego pewien co mowie.
mozesz pisac co chcesz ale niech kazdy wie ze znowu sie szykuje niezla wtopa;]

Nie umie czytać, jest trollem i pisze tak na dobrą sprawę, że "wie". Zaufajmy mu. :/ Moc paprotki go prowadzi.

Cytat: Neologis w Sierpień 09, 2010, 09:44:14 PM
Cytat: bst w Sierpień 08, 2010, 06:31:25 PM

Mnie to dziwi dlaczego takie super miłe i ciepłe słówka o nowym serwerze, zazwyczaj lolserwerze osoby z liczbą postów: 1. Zazwyczaj nie jeden użytkownik, lecz kilku, dziwne nie?

No chyba mało dziwne. Biorąc pod uwage poziom wypowiedzi poszczególnych osób, ich umiejętności łączenia literek w pełne zdania, oraz odróżniania trolla od krasnala z toporem, nic dziwnego, ze osoby które poznały serwer i wiedzą jaki jest, widząc wypowiedzi miejscowych, pełne oczywiście twardych merytorycznych dowodów ("cos mi mówi", "wywróżyłem z dupy") rejestrują się i piszą w obronie serwera który im się podoba. Sam bym tak zrobił. Sam tak robię, nawet w tematach serwerów na które na pewno nie zajrzę (bo np,: wolę raty x2-x15 bardziej niż x20+ z bufferem i mana potkami).

Po prostu odrzuca mnie od głupich ludzi i ich bezwartościowego spamu. Może taki Seken, czy inny Foxy (czy ktokolwiek inny) kiedys dorośnie i faktycznie zacznie pisać, częściej by podzielić się merytorycznymi argumentami, a rzadziej w celach popodniecania się swoją wielkością.
Moze czasami sie zastanawiasz, czemu akurat sie przypieprzam do Ciebie. Spojrz w avatarek. To moj idol. Jest zabojca trolli. A Ty, jestes trollem...

scibi1989

Vincent

Cytat: Naito w Sierpień 08, 2010, 06:52:37 PM
Szkoda, że nie zgłosił nikt tego wcześniej... Jako, że mam dostęp do panelu administratora na stronie, ponieważ przygotowywałem ją od strony technicznej (wygląd i działanie) postaram się w między czasie aby teksty, które są na stronie zniknęły jak najszybciej to możliwe i zostały zastąpione własnymi. Cóż więcej mogę powiedzieć jest mi niezmiernie przykro z tego powodu, ponieważ myślałem, że wszystko to zostało napisane przez administrację serwera l2mmorpg.com
Niestety mimo obietnic, na glownej stronie servera dalej teksty copy/paste z L2Cerberus.
Tak swoja droga, jak tam online?

Vortighern

Ortografia polska to sztuczny wymysł 20-lecia miedzy wojennego.
NIE pisze poprawnie po Polsku!!!

nxt

Cytat: Vincent w Sierpień 11, 2010, 11:41:45 PM
Niestety mimo obietnic, na glownej stronie servera dalej teksty copy/paste z L2Cerberus.
Tak swoja droga, jak tam online?
[/quote]

Witam!

Ja dowiedziałem się o tym dzisiaj. Stroną zajmują się wyznaczone osoby ja nie sprawdzam serwerów jakie mają opisy zostało zatwierdzone... Za co gorąco przepraszam prześledzę kawałek po kawałku naszej strony. Cześć już jest skorygowane. Za zaistniałą sytuację przepraszamy. !!

PS: Inso nie czytałem co masz na www ... !!! Wybacz

Pozdrawiam Administrator L2MMORPG

Vincent

a kim sa te wyznaczone osoby? bo poki co widzialem tylko zrzucanie winy z jednej osoby na druga a jako autor postu na stronie widnial pan Next....

nxt

Bo ja edytowałem posty. Texty poprawione Temat Zamkniety.

Pozdrawiam.

Vincent

Naito

Cytat: nxt w Sierpień 12, 2010, 12:57:01 AM
Witam!

Ja dowiedziałem się o tym dzisiaj. Stroną zajmują się wyznaczone osoby ja nie sprawdzam serwerów jakie mają opisy zostało zatwierdzone... Za co gorąco przepraszam prześledzę kawałek po kawałku naszej strony. Cześć już jest skorygowane. Za zaistniałą sytuację przepraszamy. !!

Przepraszam nxt, że zapytam się akurat w tym miejscu, ale muszę ponieważ na chwilę obecną wychodzi, że to niby ja ! skoro nie ty ani nie ja to kto pisał te artykuły ? (...)

Vincent

GenesiZ

Cytat: nxt w Sierpień 12, 2010, 12:57:01 AM

Witam!

eee kłamiesz koleś bo najlepiej zwalić winę na innych a samym być czystym. Tym serwerem pokazałeś że nie umiesz nic, wgrałeś jedynie pliki których nie ogarniasz i nie powinieneś mieć. Naśmiewałeś się z AssAssin a oni w przeciwieństwie do Ciebie coś robią i Online na pewno będą mieli większy niż ten twój MMO. Pozdro i GL z serwerem

Cytat: Vincent w Sierpień 12, 2010, 01:45:53 AM
a kim sa te wyznaczone osoby? bo poki co widzialem tylko zrzucanie winy z jednej osoby na druga a jako autor postu na stronie widnial pan Next....

Cytat: nxt w Sierpień 12, 2010, 01:51:38 AM
Bo ja edytowałem posty. Texty poprawione Temat Zamkniety.

Pozdrawiam.

Gówno prawda bo w joomli po edycji nie zmienia się autor. /fail
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

GoAwayyy

Joomla to zlo, gdyby byl wiekszy online i bylibyscie konkurencja dla innych wasza strona by juz lezala 1k razy, a nxt jest takim administratorem unixow jak ja pilotem odrzutowca. Wy poznajecie server, a ja znam administracje i nie musze wchodzic na server;]