Przycięcie gry przy wybieraniu serwera.

Zaczęty przez doug, Lipiec 28, 2010, 05:44:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

doug

Jak wyżej. Odpalam lineage'a, wszystko pięknie i w ogóle, aż do czasu w którym wybieram serwer - klikam na Lancer'a, później 'napis po środku', po chwili gra mi się minimalizuje, wyskakuje małe okienko w którym muszę coś przycisnąć - robię to, wchodzę spowrotem do gry, która prawie od razu się przycina. Za każdą chęć pomocy będę wdzięczny.

pyrtolek

Miałem podobnie ale pomógł restart kompa.
Spróbuj wyłanczyć zbędne programy.

doug

Kompa restartowałem ze cztery razy, na szczęście gra już działa, chociaż sam nie wiem, jakim cudem  :D.
/lock
Edit: Problem nadal wystempuje :(.

Neural

Jeżeli jest to okienko z opcją wyboru TAK NIE to dostałeś DC prawdopodobnie przez to że nie poczekałeś aż się pingi ustabilizują (czyli żaden nie będzie miał pingu 9999) jeżeli już dostaniesz DC i wyskoczy Ci to okno to wciśnij TAK to po lewej stronie :). Jeżeli to nie to to będzie ciężko najlepiej zrób screena tego co Ci wyskakuje.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

doug

Problem jest w tym, że gdy wyskakuje okno wyboru serwera(ofc ping na każdym jest 9999) to gra się zacina. Po naciśnięciu kombinacji alt+ctrl + del jest 'brak odpowiedzi', a komputer trzeba zresetować by cokolwiek zrobić.

Neural

Długo czekałeś aż się odwiesi?? Mi to wygląda bardziej na winę kompa.
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

doug

No z 10 minut czekałem, a komputera takiego słabego nie mam :).

Materid

Cytat: doug w Lipiec 29, 2010, 02:48:03 PM
Problem jest w tym, że gdy wyskakuje okno wyboru serwera(ofc ping na każdym jest 9999) to gra się zacina. Po naciśnięciu kombinacji alt+ctrl + del jest 'brak odpowiedzi', a komputer trzeba zresetować by cokolwiek zrobić.

Ten sam problem pojawil mi sie dwa dni temu sprawdzalem na 3 komputerach (2 laptopy i stacjonarny ) i na kazdym tak samo :/

Reinstall / update / reset kompa nic nie daje :P

Sprawdzane na Viscie / 2008 Server i na Win7 (wszystkie systemy oryginalne)

Znalazłeś jakies rozwiązanie?
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

doug

Mateles

Spróbujcie po pojawieniu się okna wyboru serwerów nacisnąć od razu cancel (tak szybko żeby się Wam nie ścięło ;)) i zalogować się ponownie, wtedy już wszystkie pingi powinny być niskie i wszystko powinno być ok, przynajmniej kiedyś u wielu osób tak to działało. Jak to nie pomoże to wyłączcie antywira i/lub zaporę i sprawdźcie czy dalej jest to samo.